Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7047, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Gyakorlatilag ezt mondták ki az abonyi lakosok, no meg persze főként az anyukák és a gyerekek, amikor a kisváros köztiszteletben álló gyermekorvosa rengeteg elismert nagyvárosi szakembert megelőzve végzett a harmadik helyen a közönségszavazáson az Astellas díj, Év Orvosa pályázaton. Dr. Homoki Ildikónak szeretettel gratulálunk mindehhez, és öröm számunkra, hogy figyelemfelkeltő cikkünkkel, megosztásainkkal a MiAbonyunk is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ildikó minél több szavazatot kapjon. Megérdemelten! Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is kívánunk a DOKTORNŐNEK további kitartó munkát, jó egészséget, igazi szeretettel! 

Egészségünk:
Abony   

 

 (MTI) - Súlyos szemkárosodást, akár vakságot is okozhat, ha valaki szabad szemmel nézi a Napot - figyelmeztet az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala a pénteki napfogyatkozást megelőzően.

    A szakemberek hangsúlyozzák, hogy a napszemüveg, a filmszalag, a fényképészeti szűrő, a polárszűrő, a kompaktlemez (CD) és a kormozott üveg sem nyújt megfelelő védelmet, illetve távcsövön, látcsövön vagy fényképezőgépen keresztül is kockázatos figyelni a pénteki csillagászati jelenséget. Az Országos Frédéric Joliot-Curie Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet tanácsa szerint a napfogyatkozás megfigyelésének legbiztonságosabb módja a Nap kivetített képének közvetett nézése.

Egészségünk:
ÁNTSZ   

 

 (MTI) – A megyei jogú vidéki városok közül utolsóként Szolnokon is átadták hétfőn az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) új mentésirányítási rendszerének helyi központját. Az uniós forrásból megvalósult fejlesztés mellett a szolnoki mentőállomás épülete és eszközállománya is megújult.  Az eseményen Burány Béla, az OMSZ főigazgatója elmondta: két uniós projekt keretében több mint 4 milliárd forintból fejlesztik a mentésirányítás rendszerét, és csaknem 11 milliárd forintot fordítanak a mentőállomás-hálózat korszerűsítésére.

Egészségünk:
Szolnok   

Feloldotta a részleges látogatási tilalmat csütörtökön a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban az intézmény főigazgatója - közölte a kórház titkársága az MTI-vel.

A ceglédi kórház és rendelőintézetben az influenzajárvány miatt február 5-e óta a kardiológiai őrző, a központi aneszteziológia- és intenzív osztály, a csecsemő- és gyermekosztály, a szülészet-nőgyógyászat, a krónikus belgyógyászati osztály, valamint a pszichiátria ajtajait tartották zárva a látogatók előtt, ez a korlátozás szűnt meg csütörtökön.

Egészségünk:
Cegléd   

 

A bárányhimlő súlyos következményeinek megelőzésére hívja fel a figyelmet a március elején elindított 'Védőoltással a bárányhimlő ellen' program. A Házi Gyermekorvosok Egyesülete (HGYE) által támogatott információs kampányban óvodapedagógusok és szülők kapnak részletes tájékoztatást a még ma is gyakran ártalmatlannak tartott betegségről.

Egészségünk:

 

  (MTI) - Kedden feloldják a korábban elrendelt látogatási tilalmat a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézetben - tájékoztatta a megyei tisztifőorvos hétfőn az MTI-t.

 

    Sinkó-Káli Róbert közölte, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai szerint a kistérségben csökken az influenzaszerű megbetegedések száma, ezért kedden reggel hét órakor megszűnik a korábban elrendelt látogatási tilalom az intézmény valamennyi osztályán.

Egészségünk:
Influenza   

Dr. Homoki Ildikó, háziorvos is szerepel az Év Orvosa választás valamivel több, mint 100 orvosa közt! Mutassuk meg, hogy milyen az összefogás ereje! Szavazzunk RÁ, minél többen! 

IDE kattintva látható a lista, szavazni is ezen az oldalon lehet 

 

Ildikóról írják:

TÍZ ÉVE VELÜNK VAN!


A mi történetünk már több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött. Meddő házaspárként végigjártuk sok egészségügyi intézetet és megtettünk mindent azért, hogy saját gyermekünk születhessen. Ez sajnos nem adatott meg. Örökbefogadásra készültünk, mikor doktornővel találkoztunk és segített felkészülni a nagy feladatra: "Nekünk is gyermekünk lesz!" Homeopátiás orvosként Dr. Homoki Ildikó - mindenki Ildikó nénije - kezelt, hogy legyen tejem,

Egészségünk:
Abony   

(MTI) - Első alkalommal végez egészségkommunikációs felmérést az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI), a országos kutatást március 2. és május 6. között végzik - közölte az OEFI pénteken az MTI-vel.

    A felméréssel átfogó képet szeretnének kapni arról, hogy a lakosság honnan és milyen módon nyeri az egészséggel kapcsolatos ismereteit, továbbá célja a hazai egészségkommunikáció hatékonyságának növelése, ezáltal pedig az emberek egészségtudatosságának javítása, egészségkultúrájának fejlesztése - olvasható a közleményükben.

Egészségünk:

(MTI) - Bőröregedést gátló csokoládét fejlesztett ki egy Cambridge-i Egyetem egykori kutatóiból alakult vállalkozás: a különleges csokiból napi 7,5 gramm elfogyasztása képes az 50 évesek bőrszerkezetét a 30 évesek szintjére "fiatalítani".

    A brit szakemberek azt állítják, hogy az általuk kifejlesztett termék lelassítja a ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését. Az Esthechoc nevű csokoládé fokozza az antioxidáns szintet és serkenti a véráramlást, megelőzve a ráncok kialakulását és fiatalosan, bársonyosan tartva a bőrt.


    A 7,5 gramm csoki szelet annyi astaxanthint - az egyik legerősebb antioxidáns - tartalmaz, amennyi egyetlen szelet alaszkai lazacban van, és annyi kakaó polifenolokat, mint 100 grammnyi feketecsokoládé. Ezek a szabad gyökök elleni védekezésben, az oxidatív stressz kivédésében segítik a szervezetet.

Egészségünk:

Intézményünkben az országos influenzajárvány miatt, saját hatáskörömben eljárva 2015. február 5-től látogatási tilalmat rendelek el a következő osztályokon/részlegeken:

Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály
Központi Anaesth.-Intenzív Therápiás Osztály
Kardiológiai Örző
I. Psychiatriai osztály
Krónikus belgyógyászat
A végrehajtás határideje: azonnal és visszavonásig érvényes.

Egészségünk:
Cegléd   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok