Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

  (MTI) - Kedden feloldják a korábban elrendelt látogatási tilalmat a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézetben - tájékoztatta a megyei tisztifőorvos hétfőn az MTI-t.

 

    Sinkó-Káli Róbert közölte, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai szerint a kistérségben csökken az influenzaszerű megbetegedések száma, ezért kedden reggel hét órakor megszűnik a korábban elrendelt látogatási tilalom az intézmény valamennyi osztályán.

Egészségünk:
Influenza   

Dr. Homoki Ildikó, háziorvos is szerepel az Év Orvosa választás valamivel több, mint 100 orvosa közt! Mutassuk meg, hogy milyen az összefogás ereje! Szavazzunk RÁ, minél többen! 

IDE kattintva látható a lista, szavazni is ezen az oldalon lehet 

 

Ildikóról írják:

TÍZ ÉVE VELÜNK VAN!


A mi történetünk már több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött. Meddő házaspárként végigjártuk sok egészségügyi intézetet és megtettünk mindent azért, hogy saját gyermekünk születhessen. Ez sajnos nem adatott meg. Örökbefogadásra készültünk, mikor doktornővel találkoztunk és segített felkészülni a nagy feladatra: "Nekünk is gyermekünk lesz!" Homeopátiás orvosként Dr. Homoki Ildikó - mindenki Ildikó nénije - kezelt, hogy legyen tejem,

Egészségünk:
Abony   

(MTI) - Első alkalommal végez egészségkommunikációs felmérést az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI), a országos kutatást március 2. és május 6. között végzik - közölte az OEFI pénteken az MTI-vel.

    A felméréssel átfogó képet szeretnének kapni arról, hogy a lakosság honnan és milyen módon nyeri az egészséggel kapcsolatos ismereteit, továbbá célja a hazai egészségkommunikáció hatékonyságának növelése, ezáltal pedig az emberek egészségtudatosságának javítása, egészségkultúrájának fejlesztése - olvasható a közleményükben.

Egészségünk:

(MTI) - Bőröregedést gátló csokoládét fejlesztett ki egy Cambridge-i Egyetem egykori kutatóiból alakult vállalkozás: a különleges csokiból napi 7,5 gramm elfogyasztása képes az 50 évesek bőrszerkezetét a 30 évesek szintjére "fiatalítani".

    A brit szakemberek azt állítják, hogy az általuk kifejlesztett termék lelassítja a ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését. Az Esthechoc nevű csokoládé fokozza az antioxidáns szintet és serkenti a véráramlást, megelőzve a ráncok kialakulását és fiatalosan, bársonyosan tartva a bőrt.


    A 7,5 gramm csoki szelet annyi astaxanthint - az egyik legerősebb antioxidáns - tartalmaz, amennyi egyetlen szelet alaszkai lazacban van, és annyi kakaó polifenolokat, mint 100 grammnyi feketecsokoládé. Ezek a szabad gyökök elleni védekezésben, az oxidatív stressz kivédésében segítik a szervezetet.

Egészségünk:

Intézményünkben az országos influenzajárvány miatt, saját hatáskörömben eljárva 2015. február 5-től látogatási tilalmat rendelek el a következő osztályokon/részlegeken:

Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály
Központi Anaesth.-Intenzív Therápiás Osztály
Kardiológiai Örző
I. Psychiatriai osztály
Krónikus belgyógyászat
A végrehajtás határideje: azonnal és visszavonásig érvényes.

Egészségünk:
Cegléd   
Egészségünk:
Szolnok   

Rovatunk támogatója a STRAND Kisvenedéglő. -A sör jótékony hatásairól már több tanulmány is született.  A legújabbak szerint olyan vegyület van a fő alkotóelemében, ami súlyos betegségektől véd meg bennünket. Most már arra is fény derült, hogy miért. Az ország néhány tudósa az ital fő alkotóelemében, a komlóban felfedezte a xanthohumol nevű vegyületet. Ez pedig nagyon jó hatással van az emberi szervezetre.

 

 

Egészségünk:
Strand   

 

Az alábbiakban közzétett MTI hír még nyári, azóta úgy tudom a helyzet változatlan. Mindez azért lett aktuális, mert kedves Olvasónk kérdezte meg tőlem, hogy akkor most hogyan állunk ezzel az üggyel. Hát, így. Elvileg minden hetedikes lány megkapja, ingyen! Éljen! Én helyeslem.


Az egyik leggyakoribb nőgyógyászati daganatos megbetegedést előzi meg az egészségügyi kormányzat a hetedik osztályos lányok ingyenes HPV elleni védőoltással - biztatta Zombor Gábor egészségügyi államtitkár szerdai tájékoztatóján a szülőket gyerekük beoltatására. A júliusban bejelentett lehetőség 45 ezer lányt érint, a program összesen 1,2 milliárd forintba kerül.

Egészségünk:
Abony   

 

Az influenzaszerű megbetegedések gyors terjedése miatt látogatási tilalmat vezetett be több osztályán is a Hetényi Géza Korház – Rendelőintézet Szolnokon. Az elmúlt héthez képest a megbetegedések száma szinte duplájára nőtt. 2015.02.05-én 8 órától a következő osztályokon lesz érvényben a tilalom: Szülészet- Nőgyógyászat, Csecsemő- és Gyermekosztály, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon. Ide sajnos nem jöhetnek látogatók, egészen visszavonásig.

Egészségünk:
Influenza   

 

Az abonyi Strandfüdő területén még két napig, azaz január 28., és 29-én vezető igénybe a tüdőszűrő szolgáltatás, reggel nyolctól, délután hat óráig! Ha tehetik menjenek el, merta  képen láthatóhoz hasonló digitális röntgen gép áll rendelkezésre, nem a  monstrum, nem az őskövület!

Egészségünk:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok