Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 1.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Egészségünk:
Szolnok   

Rovatunk támogatója a STRAND Kisvenedéglő. -A sör jótékony hatásairól már több tanulmány is született.  A legújabbak szerint olyan vegyület van a fő alkotóelemében, ami súlyos betegségektől véd meg bennünket. Most már arra is fény derült, hogy miért. Az ország néhány tudósa az ital fő alkotóelemében, a komlóban felfedezte a xanthohumol nevű vegyületet. Ez pedig nagyon jó hatással van az emberi szervezetre.

 

 

Egészségünk:
Strand   

 

Az alábbiakban közzétett MTI hír még nyári, azóta úgy tudom a helyzet változatlan. Mindez azért lett aktuális, mert kedves Olvasónk kérdezte meg tőlem, hogy akkor most hogyan állunk ezzel az üggyel. Hát, így. Elvileg minden hetedikes lány megkapja, ingyen! Éljen! Én helyeslem.


Az egyik leggyakoribb nőgyógyászati daganatos megbetegedést előzi meg az egészségügyi kormányzat a hetedik osztályos lányok ingyenes HPV elleni védőoltással - biztatta Zombor Gábor egészségügyi államtitkár szerdai tájékoztatóján a szülőket gyerekük beoltatására. A júliusban bejelentett lehetőség 45 ezer lányt érint, a program összesen 1,2 milliárd forintba kerül.

Egészségünk:
Abony   

 

Az influenzaszerű megbetegedések gyors terjedése miatt látogatási tilalmat vezetett be több osztályán is a Hetényi Géza Korház – Rendelőintézet Szolnokon. Az elmúlt héthez képest a megbetegedések száma szinte duplájára nőtt. 2015.02.05-én 8 órától a következő osztályokon lesz érvényben a tilalom: Szülészet- Nőgyógyászat, Csecsemő- és Gyermekosztály, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon. Ide sajnos nem jöhetnek látogatók, egészen visszavonásig.

Egészségünk:
Influenza   

 

Az abonyi Strandfüdő területén még két napig, azaz január 28., és 29-én vezető igénybe a tüdőszűrő szolgáltatás, reggel nyolctól, délután hat óráig! Ha tehetik menjenek el, merta  képen láthatóhoz hasonló digitális röntgen gép áll rendelkezésre, nem a  monstrum, nem az őskövület!

Egészségünk:
Abony   

 

Az alulfinanszírozottságot, az elöregedést, az eltérő szakmai minőséget, az önkormányzatok gazdálkodási lehetőségeitől függő körülményeket, valamint a hozzáférés területi egyenlőtlenségeit nevezi meg a szaktárca az alapellátás legfőbb gyengeségeinek a terület átalakításáról készülő előterjesztésben – írja keddi cikkében a Világgazdaság a birtokába jutott jogszabálytervezet alapján.

 

Egészségünk:

 

Az ország legnagyobb egybefüggő, 136 darabból álló napkollektoros rendszerét adták át azon a projektzáró rendezvényen, melyet a Toldy Ferenc Kórházban tartottak január 23-án.

Ismételten egy sikeres energetikai projekt megvalósításán van túl a ceglédi kórház, ahol egy 136 darabos napkollektorból álló rendszert adtak át és amellyel meleg vizet állítanak elő a kórház területén - hozzávetőlegesen közel négymillió liter 45 fokos melegvizet képes ez a rendszer előállítani, összehasonlításképpen hetven hagyományos méretű családi ház éves melegvíz felhasználását tudná kielégíteni.

Egészségünk:
Cegléd   

 

 (MTI) - Elkezdődött az influenzajárvány az országban, az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdai jelentése szerint a múlt héten, az év harmadik hetében 16 400 ember, a második hetinél 40,2 százalékkal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

 

    Az OEK honlapján olvasható összegzés szerint a harmadik héten a fővárosban és 16 megyében emelkedett, Heves és Vas megyében nem változott, Zala megyében csökkent az influenzaszerű megbetegedés miatt orvoshoz fordulók száma az előző hetihez képest.
    A betegek száma Fejér és Pest megyében, valamint a fővárosban volt a legmagasabb, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Békés megyében pedig a legalacsonyabb.

Egészségünk:
Influenza   

 

Strassbourgban akarja beperelni a magyar államot egy tavaly decemberben meghalt fiatalasszony anyja és férje. A Blikk cikke szerint egy 21 éves ceglédi lány veseátültetésre várt és csak férje menthette volna meg az életét. Csakhogy a férfi börtönbe került így a törvények szerint nem lehetett vesedonor.

 

Egészségünk:
Cegléd   

 

 (MTI) - Már több európai országban is kiterjedt influenza járvány van - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.

 

    Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (ECDC) közös influenzajelentése szerint főleg Európa nyugati és északi részén fokozódott az influenza aktivitása az elmúlt héten. Emellett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló betegek légúti mintáiból is egyre nagyobb arányban igazolták a laboratóriumi vizsgálatok az influenzavírus jelenlétét a kontinensen - írták.

 
    Finnország, Svédország, Anglia, Hollandia, Portugália és Olaszország is földrajzilag kiterjedt influenzajárványról számolt be. Magyarországon az Országos Epidemiológiai Központ legutóbbi összegzése szerint a második héten 11 700 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Így Magyarországon még nincs járvány, de a megbetegedések száma várhatóan néhány héten belül eléri a járványküszöböt - tették hozzá.
 

Egészségünk:
Influenza   
ÁNTSZ   
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok