Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Címke: "mentősök"
12Következő >>

veroniq - 2019.01.01. 19:38

 

A mentőket országosan 2980 esetben riasztották szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 830 volt - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-vezetője kedd reggel az MTI-vel.


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.22. 18:33

 

Vizsgálat indult a budapesti Kürt Alapítványi Iskolában, ahol a gyanú szerint a diákok beleköptek a rászorulóknak és menekülteknek készült pogácsákba.
Az intézményben pénteken egy rekordkísérlet keretén belül sütöttek 5540 pogácsát. Egy meg nem erősített beszámoló szerint a diákok beleköptek és „gyanús folyadékot öntöttek” a tésztába, amiről – a 444 szerint – videofelvétel is készült.
 

Közbiztonság:
menekült   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.15. 15:37

 

A magyar-román határon, a magyar-szerb-román hármashatártól "ésszerű távolságig" húzódó kerítés megépítésének előkészítéséről döntött a kormány - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely -  Szijjártó Péter szerint az intézkedésre azért van szükség, mert a magyar-szerb határon épített kerítés hatására az embercsempészek megváltoztathatják útvonalukat, így a bevándorlási nyomás egy része áttevődhet Románia irányába.

 

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.31. 22:29

 

Cegléd: A vasútőr hívta ki a rendőröket, de hogy miért, arról nincs fogalma az aktivistáknak, semmilyen rendbontás nem történt (ahogy öt hete még egyszer sem). A kisgyermekes családok másfél órát vártak a peronon, majd felszálltak a debreceni vonatra – az a család is, amely kivett volna egy szobát, esetleg lezuhanyozott, evett volna valamit, és normális szálláson aludt volna egy éjszakát. Így hajnalban megérkezett Debrecenbe, ahol el kellett jutnia a 7 km-re lévő túlzsúfolt menekülttáborba.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.17. 16:53

 

 (MTI) – A megyei jogú vidéki városok közül utolsóként Szolnokon is átadták hétfőn az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) új mentésirányítási rendszerének helyi központját. Az uniós forrásból megvalósult fejlesztés mellett a szolnoki mentőállomás épülete és eszközállománya is megújult.  Az eseményen Burány Béla, az OMSZ főigazgatója elmondta: két uniós projekt keretében több mint 4 milliárd forintból fejlesztik a mentésirányítás rendszerét, és csaknem 11 milliárd forintot fordítanak a mentőállomás-hálózat korszerűsítésére.

Egészségünk:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.01. 11:44

 

(MTI) - Országszerte több mint kétezer, ebből a fővárosban ötszáz riasztást kaptak szilveszter éjjel a mentők - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója csütörtök reggel az MTI-vel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.17. 13:04

A 22 éves Lackót december 1-jén Szolnokon elgázolta egy autó a zebrán a Tószegi úton. Másnap a kórházban meghalt. Apja szerint ennek nem kellett volna így történnie.


Az egyik szemtanú szerint a gázolás után Lackó még felült, aztán eszméletlenül eldőlt. Várták a mentőt, felemelni nem akarták egy lehetséges gerincsérülés miatt. Stabil oldalfekvésbe tették. Azt mondták, hogy 15 percig önállóan lélegzett. A mentő 32 perc után érkezett ki.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.21. 10:29

Olvasónk küldte! A térképből kiderül, hogy komplett városok vannak negyedórán túli távolságra, így a 15 ezres Abonyban vagy a 11 ezres Lajosmizsén nagy türelemre van szükség. 898 olyan település van, amelyiken egy lakó sem számíthat 15 percen belül mentőautóra, ezeken összesen 743 ezren laknak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint a helyszínre érkezésre vonatkozóan nincs normaidő, nincs nemzetközi követelmény. Az elvárás az, hogy a lehető legkorábban érjen ki a segítség. Ugyanakkor az OMSZ már évtizedek óta használ hatékonyságának mérésére egy saját maga által választott vonatkoztatási rendszert, melynek alapja a 15 percen belüli helyszínre érkezés aránya. Ez az arány sok-sok éve, változatlanul 77-78 százalék. - írja Abonyról a www.hvg.hu

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.03. 10:43

A közelmúltban Nagykőrös két óvodájában is jártak a Gyógyító Bocsok, hogy megnyugvást, szeretetet, mosolyt vigyenek a gyerekeknek. Igazi, önként vállalt küldetés az övék, feladatuk nemes. Az a fő céljuk, hogy jelenlétükkel, munkájukkal csökkenthessék azt a félelmet, melyet a kicsik kórházba kerüléskor, vagy az orvosnál, mentőautó látványakor éreznek. Szituációs feladatokon keresztül vonják be a gyerekeket a gyógyító, életmentő munka rejtelmeibe, mindenhol sok szeretettel fogadják őket. Mintegy 1900 óvodással találkoztak már, Kecskeméten és vonzáskörzetében, egy éves fennállásuk óta. Így 74 óvodai csoporthoz és 2 iskolai osztályhoz jutottak el.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.12. 12:45

Facebook bejegyzést olvashatnak: Ajánlom minden nagykőrösi lakosnak olvassa végig!!!!! 2013 03 11. Riasztást kaptunk a délelöti órákban a Kossuth általános iskolában rosszul van egy kislány ami a Kinizsi utcában van,az adrelanin 1 százalékkal mindig jobban tombol bennünk hisz gyerekről van szó ,még az elektromos kapu ki sem nyílt már villogtak a lámpák az autónkon gyerünk,gyerünk,gyerünk ,ez van bennünk a helyszinre érve kedves tanárnő vár minket kissé ijedt arccal és közli velünk a tornaterembe menjünk ott a gyermek ,futás után lett rosszul sajnálatos módon tényleg rossz állapotban volt ,kb 10-15 percet lehetünk a helyszinen mikor be jött az iskolába egy úri ember és meg kérdezte hogy úgy őszintén meddig várakozon a mentőautó mögött mert ő neki sűrgös dolga van!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok