Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

Képeink a helyszínen készültek!

Gulyás Zoltán. az abonyi " epresgazda " ajánlja!

Mennyei, egészséges új krumpli eladó!

Érdeklődj itt: 06-20-4362-617

Nem csak a krumpli egészséges kinézetű!

Az is az lesz, aki megeszi! Szeretettel egy abonyi gazdától!

Katt a képekért még a címre!


Egészségünk:
Abony   

Képgaléria és videó a cikkben

Egészségünk:
Sport   
   

A válaszadók közel fele szerint életet menthetnek a szűrővizsgálatok, mivel segíthetnek a súlyos egészségügyi problémák megelőzésében. Elenyészően kevesen állítják, hogy elegendő akkor foglalkozni a betegséggel, amikor az már tünetet okoz. További kisebbség véleménye, hogy a szűrővizsgálatok csak felesleges aggodalmat ébresztenek az emberben. A felelős gondolkodás a nőkre jellemzőbb inkább. Az összlakosság körében a tüdőszűrés, az általános laborvizsgálat és a koleszterinszint-mérés a leglátogatottabb. A szűrések megítélése alapvetően pozitív, a tényleges aktivitás azonban még mindig alacsony, nem rendszeres hazánkban – derül ki az Ipsos Health Egészségpercek kutatássorozatának a szűrővizsgálatokról készített legfrissebb felméréséből, 1000 fő reprezentatív megkérdezésével.

Egészségünk:

Sürgős műtéthez sürgősen véradókat keres a Vöröskereszt munkatársa, Petőné Erzsike! 0-ás negatív vércsoport kellene! Ha tudnak segíteni, kérem hívják a  következő számot: 30/544-3662 vagy írjanak ide: peto.istvanne22@gmai.com 

Egészségünk:
Véradás   
Egészségünk:
Abony   

 

Kedves Olvasó! Állj meg itt egy pillanatra, vegyél egy nagy levegőt. Ha Te most jól látod a szöveget, amit írok, élesen, és könnyedén olvasod, akkor szerencsés vagy. Ha az égen tornyosuló bárányfelhők kusza fehérségét is boldogan nézed, az ég kékjével vegyülve, no meg a szivárvány lenyűgöző játékát, ha a családtagjaid szemében tükröződő arcmásodat is képes vagy felfedezni, ha a kedvesed mosolyát is jól látod, Isten kegyes volt hozzád. Sok- sok embertársunk azonban naponta küzd azzal, hogy ezen érzékszervek adta boldogsággal nem élhet együtt. Sőt, vannak, akiknek az örök sötétség jutott osztályrészül. Mert vagy vakok, vagy gyengénlátók.

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2014.04.23. 18:09

„Adj vért, megmented három ember életét”


Véradási tájékoztató

A Magyar Vöröskereszt kihelyezett véradó napot tart
2014. április 29.-én 9-14 óra között a

KULTÚRA HÁZÁBAN
/Abony Kálvin J. u. 1. Kossuth-tér felőli bejárat /


Várjuk a régi véradókat és az először véradásra jelentkezőket. A személyi igazolványt, a TAJ. kártyát és a véradó igazolványt kérjük hozzák magukkal.

Egészségünk:
Véradás   

Embertársaink egészségének megóvása, a betegségek megelőzése céljából egészségnapot tartottunk a Kultúra Házában 2014. március 28-án. Nagy érdeklődés mellett, több mint százan hallgattuk meg az előadásokat, amelyeknek mondani valója elsősorban a rák megelőzésére adtak tanácsot. Elhangzott többek között a szűrővizsgálatok és az egészséges táplálkozás fontossága. Arról, hogy pontosan milyen szaktanácsok hangzottak el, arról a későbbiekben adunk összefoglalót. Az előadások szünetében a jelenlévőket az egészséges táplálkozás jegyében elkészített saláták, pogácsák és egyéb termékek kóstolásán láttuk vendégül.

veroniq - 2014.03.18. 11:36

Rovatunkat a www.szerelemklinika.hu támogatja.- Miért is a tavasz a szerelem hónapja? Dr. Simon Lajos pszichiáter, a SOTE Pszichiátriai Klinikájának docense szerint a tavaszi intenzitás egészen egyszerű okokra vezethető vissza. Mivel a téli fényhiány után fellépő tavaszi bőségre a szervezet nagyon pozitívan reagál, ezért ennek köszönhetően a tél végi kimerültséget fokozottabb érzelmi aktivitás követi.

Egészségünk:
Szerelem   

Mondta el lapunknak Dr. Pusztai Dezső, a Kostyán Andor Rendelőintézet igazgatója cikkünk kapcsán, mely arról szólt, hogy Abonyban vérlázító állapotok uralkodnak a vérvételen. Ennek oka, hogy nincsen sorszám, és bizonyos emberek a kismamák, idős, beteg emberke elé tolakodnak. Pusztai Dezső egyetért Olvasónk alapvető felvetéseivel és haladéktalanul megkeresik a megoldást a gondokra, annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a vérvételre érkező paciensek. Megtudtam, hogy a vérvétel valóban alulfinanszírozott, vagyis a labor működtetése. Gyakorlatilag az OEP még a kémcső árát sem fizeti meg. Ennek ellenére szeretnének továbbra is helyben laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtani.

Egészségünk:
Abony   
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok