Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7968, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szerelem"
1

veroniq - 2017.05.16. 19:30

 

Abból a 19 férfiből, aki leírta, hogy mitől szép számukra egy nő, egyik sem említette, hogy a hosszú szőke haj, modelltest, vagy épp az agyonsminkelt arc lenne a szépség titka. Az ő fejükben egészen más kép él a szép nőről, mint a miénkben.

 

 

Közélet:
Szerelem   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 09:21


Ha te is szeretnél csatlakozni, vagy csak megnézni az oldalt, kattints a képre!

Programok:
Szerelem   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.18. 11:36

Rovatunkat a www.szerelemklinika.hu támogatja.- Miért is a tavasz a szerelem hónapja? Dr. Simon Lajos pszichiáter, a SOTE Pszichiátriai Klinikájának docense szerint a tavaszi intenzitás egészen egyszerű okokra vezethető vissza. Mivel a téli fényhiány után fellépő tavaszi bőségre a szervezet nagyon pozitívan reagál, ezért ennek köszönhetően a tél végi kimerültséget fokozottabb érzelmi aktivitás követi.

Egészségünk:
Szerelem   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.21. 23:08

MTI- Gyorsított eljárásban egy év fogházbüntetésre ítélte - három év próbaidőre felfüggesztve - a Mercedes gyárat csütörtökön bombával fenyegető nőt a Kecskeméti Város Bíróság.A vádirat szerint a 25 éves kecskeméti Dorogi Katalin Mária azért követte el tettét, mert úgy gondolta: a Mercedes gyárban dolgozó élettársának viszonya van egy kolléganőjével. A bombariadótól azt remélte, sikerül megakadályoznia, hogy a férfi és feltételezett barátnője találkozzanak.

Közbiztonság:
Szerelem   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.06.18. 15:32:32

Futótűzként terjedt az interneten az arról a párról készített fotó, akik a néhány nappal ezelőtti vancouveri hokiszurkolók tüntetésének kellős közepén, a földön fekve csókolóztak.

Az ausztrál ninemsn weboldal szerint a fiatal pár a szigetországi Scott Jones és vancouveri barátnője, Alexandra Thomas.

A lapnak Scott édesanyja, Megan Jones nyilatkozott, aki azt mondta: „Ez olyasmi, amit a mi fiunk megcsinálna. Mindig a saját kis világában él, és nem igazán érdekli a külvilág.”

Az internetezők túlnyomó többsége azon a véleményen van, hogy a fotó hamis, vagy valamiféle exhibicionista előadóművészek alkotása. Ezután nyilatkozott egy torontói napilapnak Brett Jones, aki a fiú édesapjának vallotta magát. A képről annyit mondott, hogy eredeti, de nem az, aminek látszik. „Az egyik rohamrendőr ellökte a lányt a pajzsával, aki elesett, Scott pedig lefeküdt mellé, hogy megvigasztalja. Mivel Alexandra sírt, Scott megcsókolta, hogy megnyugtassa." - írta a KultúrPa

Blogok:
Blogok   
Szerelem   
Fotó   
 1 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.21. 12:09:49

A hideg idő ellen itt van megint egy kis humor a kedves olvasóknak, csak hogy gyorsabban teljenek a télből még hátralévő napok!

Remélem ez is ugyan úgy tetszeni fog, mint az előzőek!

Nyehehe:
HUMOR   
Szerelem   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.14. 14:55:50

Akarom mondani, inkább Bálint napja! Mert mi magyarok vagyunk és az amcsi, rózsaszín ködös, meg lufis harsogó, erőltetett ünnep nekem/ nekünk nem jön be.... De! Ezúton szeretnék Minden Kedves Olvasónknak boldog Valentin napot kívánni mindezek ellenére, hiszen a szerelem és szeretet nagyon fontos érték a mai világban. " Ahol szeretet van, ott minden van. "-  tartja a mondás és ezzel bizony én is így vagyok. Ugyanis ez a belső harmónia eredete, a boldogságé és azé, hogy a körülöttünk lévő világot képesek legyünk befogadni, elfogadni olyannak, amilyen és úgy alakítani, ahogyan mi szeretnénk. A párom meglepett ma egy csokrétával. Itt sertepertélt mellettem, nem tudtam mit akar.... El is felejtettem, hogy milyen nap van ma. Miután letettem a telefont, elővarázsolta a szíves csokrot és azt mondta: gyűlölöm, ezt az amcsi ünnepet, de Te megérdemled... " - Mindenkinek ilyen boldog pillanatot kívánok Bálint napján szeretettel! LŐVE

Közélet:
Szerelem   
 11 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok