Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tüntetés"
12Következő >>

veroniq - 2018.04.14. 20:46

 

A választásokon nagyot bukó ellenzék szinte összes ismertebb arca kint volt szombaton Budapesten.
Ugyan a Fidesz-KDNP ennyi szavazattal a világ bármelyik országában megnyerte volna a választást és egyedül alakíthatna kormányt, sokan mégis úgy érezték, most kell utcára menniük a szavazatok újraszámlálását követelni, és a demokratikusan, kiugróan magas részvétel mellett megválasztott kormánynak pedig le kell mondani, bár az még meg sem alakult.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.14. 08:58

 

„Tüntetéshullámot és engedetlenségi mozgalmat” indít ma az ellenzék, mert ők nyertek, csak ezt rajtuk kívül senki nem vette észre. „Ismert felszólalók” is lesznek, de nem árulják el a nevüket, ugyanis „meglepetést akarnak okozni”. Hát a nagy szervezkedés helyett speciel a munkahelyre is be lehetett volna menni – jaj, bocsi, píszi értéket sértettem megint. A munka ugye derogál. Soros ezt a játékot eljátszotta már pár országban, itt-ott sikerült is, mi röhögjük ki.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.03. 18:42

(MTI) - A közállapotok megváltoztatásáért tüntettek a fővárosban az Operánál péntek este, a résztvevők a Nagymező utcáig töltötték meg az Andrássy utat - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói.

    A Facebookon MostMi! - Új országot építünk! mottóval meghirdetett demonstrációt a három évvel ezelőtti tüntetés évfordulójára szervezték az operaház elé.
    Várady Zsolt, a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója arról beszélt: nem magát a képviseleti demokráciát utasítják el, hanem az elmúlt 25 év pártjait vonják kérdőre, mert nem tettek valós lépéseket azért, hogy a társadalom igazi részévé váljon a közügyek formálásának. Kijelentette, egyelőre nincsenek pártpolitikai ambíciói és a MostMi mozgalom sem pártalapítási szándékkal jött létre, mert nincs itt az ideje, nincs hozzá szervezet, sem anyagi lehetőség.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.05. 18:49

Évek óta példátlan diáktüntetések zajlanak néhány hete Budapesten és országszerte. Egyetemisták és gimnazisták demonstráltak, hidakat foglaltak el, hogy rákényszerítsék a kormányt: érdemben és az érintettekkel együtt gondolja át a felsőoktatás reformját. Együtt vagyunk! Együtt vagyunk! – skandálták a diákok az egyik decemberi éjszakában, amikor az őket mindvégig kulturáltan kísérgető rendőrök kocsiba ültették a tömeget hangosbeszélővel lelkesítő két fiatalt. 

Oktatás:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 13:00

Olvasónk küldte: Orbán Viktor ezt rettenetesen elmérte. Bár hívei előszeretettel hivatkoznak rendkívül ?nom politikai érzékére, ha volt is ilyen, már oda – kiölték belőle az ellenzékben töltött vad évek, amelyek a 2002-es bukás mindent elsöprő dühéből táplálkoztak, és épp ebből fakadóan tették a legkisebb kompromisszumra is képtelenné, még ha adott esetben az nemzeti érdek lett volna is. Akarata talán még lenne a megértésre, de képessége már nincs rá: amire van, az a vízió, amit keresztül kell vinni.

Oktatás:
Kormány   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.18. 19:22

Felálltak a tárgyalóasztaltól a diákok - a kormány 40 ezer ingyenes helyet akar- Megszakadtak a tárgyalások a kormány és a felsőoktatási hallgatók között kedd kora délután. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a budapesti egyeztetés után újságíróknak azt mondta: "a hallgatók egyelőre nem hallják a kormány szavát". A HÖOK szerint egy kérdésükre sem kaptak érdemi választ. A Hallgatói Hálózat pedig közölte, hogy holnap folytatják a tiltakozást. MTI FOTÓ

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.12. 19:39

Folyamatos frissítéssel beszámoló a tüntetésről ITT olvasható.- Délután négykor, a Műegyetem főépületének aulájában kezdődött a HÖOK demonstrációja, amelyen több hallgatói csoport, szakszervezet és a Magyar Rektori Konferencia is felszólal majd. A beszédek után az egyetemisták az Erzsébet hídon át az Astoriára mentek, onnan pedig a Kossuth térre. Percről percre tudósítunk.

Oktatás:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.02. 17:00

MTI- Kormánypárti és ellenzéki politikusok, civilek tiltakoztak a rasszizmus ellen a Kossuth téren. Rogán Antal, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is kemény szavakkal utasította el Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő kijelentéseit. Rogán: Elérkezett a kiállás ideje- Ezzel kezdte beszédét Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. Képgaléria a tömegtüntetésről ITT

Politika:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 11:28

Egyik tüntetés a másikat követi majd október 23-án Budapesten, ahol várhatóan tízezrek vonulnak majd a különböző politikai rendezvényeken. A kormány támogatói a Margit hídon át mennek a Kossuth térre, a Szolidaritás hívei a Lánchídon át csatlakoznak a Milla tüntetőihez, a Jobbik szimpatizánsai pedig a Deák térről a Magyar Rádióhoz vonulnak. Gyurcsány pártja az egyetlen, amely egyhelyben ünnepel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.12. 08:48

Lapinformációink szerint több száz szimpatizáns és tag igyekszik vasárnapra Abonyba. Fokozott rendőri készenlétre is lehet számítani, ők sem lesznek kevesen, rohamrendőrökre is számíthatunk ezen a napon. A JOBBIK Magyarországért Mozgalom Abony főterére szervezi a tüntetést a megromlott közbiztonság miatt. Íme, az országos JOBBIK felhívása a rendezvényre: 2012. június 17. 16:00 Polgármesteri Hivatal előtt

Közbiztonság:
Abony   
JOBBIK   
 46 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok