Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 1.

Címke: "Tüntetés"
12Következő >>

veroniq - 2018.04.14. 20:46

 

A választásokon nagyot bukó ellenzék szinte összes ismertebb arca kint volt szombaton Budapesten.
Ugyan a Fidesz-KDNP ennyi szavazattal a világ bármelyik országában megnyerte volna a választást és egyedül alakíthatna kormányt, sokan mégis úgy érezték, most kell utcára menniük a szavazatok újraszámlálását követelni, és a demokratikusan, kiugróan magas részvétel mellett megválasztott kormánynak pedig le kell mondani, bár az még meg sem alakult.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.14. 08:58

 

„Tüntetéshullámot és engedetlenségi mozgalmat” indít ma az ellenzék, mert ők nyertek, csak ezt rajtuk kívül senki nem vette észre. „Ismert felszólalók” is lesznek, de nem árulják el a nevüket, ugyanis „meglepetést akarnak okozni”. Hát a nagy szervezkedés helyett speciel a munkahelyre is be lehetett volna menni – jaj, bocsi, píszi értéket sértettem megint. A munka ugye derogál. Soros ezt a játékot eljátszotta már pár országban, itt-ott sikerült is, mi röhögjük ki.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.03. 18:42

(MTI) - A közállapotok megváltoztatásáért tüntettek a fővárosban az Operánál péntek este, a résztvevők a Nagymező utcáig töltötték meg az Andrássy utat - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói.

    A Facebookon MostMi! - Új országot építünk! mottóval meghirdetett demonstrációt a három évvel ezelőtti tüntetés évfordulójára szervezték az operaház elé.
    Várady Zsolt, a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója arról beszélt: nem magát a képviseleti demokráciát utasítják el, hanem az elmúlt 25 év pártjait vonják kérdőre, mert nem tettek valós lépéseket azért, hogy a társadalom igazi részévé váljon a közügyek formálásának. Kijelentette, egyelőre nincsenek pártpolitikai ambíciói és a MostMi mozgalom sem pártalapítási szándékkal jött létre, mert nincs itt az ideje, nincs hozzá szervezet, sem anyagi lehetőség.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.05. 18:49

Évek óta példátlan diáktüntetések zajlanak néhány hete Budapesten és országszerte. Egyetemisták és gimnazisták demonstráltak, hidakat foglaltak el, hogy rákényszerítsék a kormányt: érdemben és az érintettekkel együtt gondolja át a felsőoktatás reformját. Együtt vagyunk! Együtt vagyunk! – skandálták a diákok az egyik decemberi éjszakában, amikor az őket mindvégig kulturáltan kísérgető rendőrök kocsiba ültették a tömeget hangosbeszélővel lelkesítő két fiatalt. 

Oktatás:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 13:00

Olvasónk küldte: Orbán Viktor ezt rettenetesen elmérte. Bár hívei előszeretettel hivatkoznak rendkívül ?nom politikai érzékére, ha volt is ilyen, már oda – kiölték belőle az ellenzékben töltött vad évek, amelyek a 2002-es bukás mindent elsöprő dühéből táplálkoztak, és épp ebből fakadóan tették a legkisebb kompromisszumra is képtelenné, még ha adott esetben az nemzeti érdek lett volna is. Akarata talán még lenne a megértésre, de képessége már nincs rá: amire van, az a vízió, amit keresztül kell vinni.

Oktatás:
Kormány   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.18. 19:22

Felálltak a tárgyalóasztaltól a diákok - a kormány 40 ezer ingyenes helyet akar- Megszakadtak a tárgyalások a kormány és a felsőoktatási hallgatók között kedd kora délután. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a budapesti egyeztetés után újságíróknak azt mondta: "a hallgatók egyelőre nem hallják a kormány szavát". A HÖOK szerint egy kérdésükre sem kaptak érdemi választ. A Hallgatói Hálózat pedig közölte, hogy holnap folytatják a tiltakozást. MTI FOTÓ

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.12. 19:39

Folyamatos frissítéssel beszámoló a tüntetésről ITT olvasható.- Délután négykor, a Műegyetem főépületének aulájában kezdődött a HÖOK demonstrációja, amelyen több hallgatói csoport, szakszervezet és a Magyar Rektori Konferencia is felszólal majd. A beszédek után az egyetemisták az Erzsébet hídon át az Astoriára mentek, onnan pedig a Kossuth térre. Percről percre tudósítunk.

Oktatás:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.02. 17:00

MTI- Kormánypárti és ellenzéki politikusok, civilek tiltakoztak a rasszizmus ellen a Kossuth téren. Rogán Antal, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is kemény szavakkal utasította el Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő kijelentéseit. Rogán: Elérkezett a kiállás ideje- Ezzel kezdte beszédét Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. Képgaléria a tömegtüntetésről ITT

Politika:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 11:28

Egyik tüntetés a másikat követi majd október 23-án Budapesten, ahol várhatóan tízezrek vonulnak majd a különböző politikai rendezvényeken. A kormány támogatói a Margit hídon át mennek a Kossuth térre, a Szolidaritás hívei a Lánchídon át csatlakoznak a Milla tüntetőihez, a Jobbik szimpatizánsai pedig a Deák térről a Magyar Rádióhoz vonulnak. Gyurcsány pártja az egyetlen, amely egyhelyben ünnepel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.12. 08:48

Lapinformációink szerint több száz szimpatizáns és tag igyekszik vasárnapra Abonyba. Fokozott rendőri készenlétre is lehet számítani, ők sem lesznek kevesen, rohamrendőrökre is számíthatunk ezen a napon. A JOBBIK Magyarországért Mozgalom Abony főterére szervezi a tüntetést a megromlott közbiztonság miatt. Íme, az országos JOBBIK felhívása a rendezvényre: 2012. június 17. 16:00 Polgármesteri Hivatal előtt

Közbiztonság:
Abony   
JOBBIK   
 46 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok