Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tüntetés"
<< Előző12

veroniq - 2012.01.23. 15:40

Az MTI szerint békemenet van. Ez a fő cikk. Több tízezres tömeg tart szimpátiatüntetést a FIDESZ mellett. Arról nincs információnk, hogy térségünkből felutaztak-e a szimpatizánsok a rendezvényre. Máshol is vannak demonstrációk, többek között a köztársasági elnök ellen. Az Ünnepélyes diploma(f)osztó elnevezésű rendezvényre érkezők szerint az államfőnek azért kellene távoznia, mert az őt ért plágiumvád miatt méltatlanná vált hivatalára. fotó: Polyák Attila

Politika:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.15. 18:57

Galéria ITT Fotó: Polyák Attila - Január ár 14-én 14 órától tüntetett a JOBBIK Budapesten az Erópai Unió ellen. Az eseményre térségünkből is rengetegen utaztak fel a fővárosba, így Nagykőrösről, Abonyból, Ceglédről, Törtelről és Jászkarajenőről is. A demonstráción részt vevőket az ország minden pontjáról buszokkal vitték Budapestre. Többezres tömeg gyűlt össze az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete előtt, egy igen szűk utcában. 

Politika:
EU   
JOBBIK   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.14. 14:12

Ma 14 órától tüntet a JOBBIK Budapesten az EU ellen. Térségünkből, így Abonyból is sokan utaztak el a  demonstrációra, sőt fotósunkat, Polyák Attilát is magukkal vitték. Remélem épségben hazaérnek, hiszen Attilával már nem egyszer előfordult, hogy sajtós létére lefújták könnygázzal...- Az országos média egyelőre hallgat a JOBBIK tüntetéséről. Íme a felhívás: Tagok legyünk, vagy szabadok?

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.02. 20:46

Az MSZP és társaik ígéretükhöz híven az Operaháznál tüntetnek. Nem csatlakozott hozzá a többi ellenzéki párt. Íme az élő közvetítés videója.... 

Katt a címre, ha nagyban szeretnéd nézni.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.23. 14:07

Ma elpattant valami... Mesterházy Attilát a Gyorskocsi utcai börtönbe vitték, az LMPS-sek engedetlenségi mozgalomba kezdtek a Parlament előtt. A pénteki országgyűlési ülés kezdetétől LMP-s képviselők láncolták magukat a Parlament kapuihoz. A rendőrség elvitte a képviselőket és a hozzájuk csatlakozott Gyurcsány Ferencet és Lendvai Ildikót is. VIDEO ITT Galéria ITT

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.23. 17:07

Három órakor kezdődött az Egy Millióan a Sajtószabadságért mozgalom kormányellenes tüntetése, melyen tudósítóink szerint több tízezres tömeg vesz részt. Az Astoriától zárták le a Szabad sajtó útját, a színpad az Erzsébet híd pillérjének tövében van, Fiatalok, idősek egyaránt, jelen vannak, de látni tűzoltó és rendőr egyenruhában érkezőket is. 

Politika:
1956.   
 2 Hozzászólás    

admin - 2011.06.18. 15:32:32

Futótűzként terjedt az interneten az arról a párról készített fotó, akik a néhány nappal ezelőtti vancouveri hokiszurkolók tüntetésének kellős közepén, a földön fekve csókolóztak.

Az ausztrál ninemsn weboldal szerint a fiatal pár a szigetországi Scott Jones és vancouveri barátnője, Alexandra Thomas.

A lapnak Scott édesanyja, Megan Jones nyilatkozott, aki azt mondta: „Ez olyasmi, amit a mi fiunk megcsinálna. Mindig a saját kis világában él, és nem igazán érdekli a külvilág.”

Az internetezők túlnyomó többsége azon a véleményen van, hogy a fotó hamis, vagy valamiféle exhibicionista előadóművészek alkotása. Ezután nyilatkozott egy torontói napilapnak Brett Jones, aki a fiú édesapjának vallotta magát. A képről annyit mondott, hogy eredeti, de nem az, aminek látszik. „Az egyik rohamrendőr ellökte a lányt a pajzsával, aki elesett, Scott pedig lefeküdt mellé, hogy megvigasztalja. Mivel Alexandra sírt, Scott megcsókolta, hogy megnyugtassa." - írta a KultúrPa

Blogok:
Blogok   
Szerelem   
Fotó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.09. 15:34:37

 

 A mi rendőreink is ott lesznek

Lapunk úgy tudja, hogy az abonyi és ceglédi, valamint a környező településeken lakó érintett rendőrök mindannyian nagy erővel, bohócsapkával és piros orral készülnek arra a demonstrációra, melyet a szakszervezetek június 16-ra hirdettek meg. Mint ismeretes, a kormány hozzányúl a korengedményes nyugdíjakhoz, azt átnevezi és megadóztatja. A jelenleg szolgáló rendvédelmisek az eddiginél egészen más rendszer szerint mehetnek majd nyugdíjba. Ezzel kapcsolatban íme két írás. Az egyik az ellenzéki sajtó terméke, a másik egy kormányközelié. Ez utóbbi felháborítónak tartja, hogy éppen az emlékezés napjára szervezték a tüntetést az érintettek. Úgy tűnik, hogy minden magyar állampolgár nyugdíjához hozzányúl a kormány, nem csak a rendvédelmisek kerülhetnek rosszabb helyzetbe.
Citrom-díj:
 18 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok