Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

matek - 2014.07.15. 14:12

„Adj vért, megmented három ember életét”


Véradási tájékoztató

A Magyar Vöröskereszt kihelyezett véradó napot tart
2014. július 22.-én 9-14 óra között a

KULTÚRA HÁZÁBAN

Részletek a cikkben!

Városunk Fejlődéséért Egyesület


Egészségünk:
Véradás   

veroniq - 2014.07.03. 10:43

A közelmúltban Nagykőrös két óvodájában is jártak a Gyógyító Bocsok, hogy megnyugvást, szeretetet, mosolyt vigyenek a gyerekeknek. Igazi, önként vállalt küldetés az övék, feladatuk nemes. Az a fő céljuk, hogy jelenlétükkel, munkájukkal csökkenthessék azt a félelmet, melyet a kicsik kórházba kerüléskor, vagy az orvosnál, mentőautó látványakor éreznek. Szituációs feladatokon keresztül vonják be a gyerekeket a gyógyító, életmentő munka rejtelmeibe, mindenhol sok szeretettel fogadják őket. Mintegy 1900 óvodással találkoztak már, Kecskeméten és vonzáskörzetében, egy éves fennállásuk óta. Így 74 óvodai csoporthoz és 2 iskolai osztályhoz jutottak el.

Egészségünk:

Képeink a helyszínen készültek!

Gulyás Zoltán. az abonyi " epresgazda " ajánlja!

Mennyei, egészséges új krumpli eladó!

Érdeklődj itt: 06-20-4362-617

Nem csak a krumpli egészséges kinézetű!

Az is az lesz, aki megeszi! Szeretettel egy abonyi gazdától!

Katt a képekért még a címre!


Egészségünk:
Abony   

Képgaléria és videó a cikkben

Egészségünk:
Sport   
   

A válaszadók közel fele szerint életet menthetnek a szűrővizsgálatok, mivel segíthetnek a súlyos egészségügyi problémák megelőzésében. Elenyészően kevesen állítják, hogy elegendő akkor foglalkozni a betegséggel, amikor az már tünetet okoz. További kisebbség véleménye, hogy a szűrővizsgálatok csak felesleges aggodalmat ébresztenek az emberben. A felelős gondolkodás a nőkre jellemzőbb inkább. Az összlakosság körében a tüdőszűrés, az általános laborvizsgálat és a koleszterinszint-mérés a leglátogatottabb. A szűrések megítélése alapvetően pozitív, a tényleges aktivitás azonban még mindig alacsony, nem rendszeres hazánkban – derül ki az Ipsos Health Egészségpercek kutatássorozatának a szűrővizsgálatokról készített legfrissebb felméréséből, 1000 fő reprezentatív megkérdezésével.

Egészségünk:

Sürgős műtéthez sürgősen véradókat keres a Vöröskereszt munkatársa, Petőné Erzsike! 0-ás negatív vércsoport kellene! Ha tudnak segíteni, kérem hívják a  következő számot: 30/544-3662 vagy írjanak ide: peto.istvanne22@gmai.com 

Egészségünk:
Véradás   
Egészségünk:
Abony   

 

Kedves Olvasó! Állj meg itt egy pillanatra, vegyél egy nagy levegőt. Ha Te most jól látod a szöveget, amit írok, élesen, és könnyedén olvasod, akkor szerencsés vagy. Ha az égen tornyosuló bárányfelhők kusza fehérségét is boldogan nézed, az ég kékjével vegyülve, no meg a szivárvány lenyűgöző játékát, ha a családtagjaid szemében tükröződő arcmásodat is képes vagy felfedezni, ha a kedvesed mosolyát is jól látod, Isten kegyes volt hozzád. Sok- sok embertársunk azonban naponta küzd azzal, hogy ezen érzékszervek adta boldogsággal nem élhet együtt. Sőt, vannak, akiknek az örök sötétség jutott osztályrészül. Mert vagy vakok, vagy gyengénlátók.

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2014.04.23. 18:09

„Adj vért, megmented három ember életét”


Véradási tájékoztató

A Magyar Vöröskereszt kihelyezett véradó napot tart
2014. április 29.-én 9-14 óra között a

KULTÚRA HÁZÁBAN
/Abony Kálvin J. u. 1. Kossuth-tér felőli bejárat /


Várjuk a régi véradókat és az először véradásra jelentkezőket. A személyi igazolványt, a TAJ. kártyát és a véradó igazolványt kérjük hozzák magukkal.

Egészségünk:
Véradás   

Embertársaink egészségének megóvása, a betegségek megelőzése céljából egészségnapot tartottunk a Kultúra Házában 2014. március 28-án. Nagy érdeklődés mellett, több mint százan hallgattuk meg az előadásokat, amelyeknek mondani valója elsősorban a rák megelőzésére adtak tanácsot. Elhangzott többek között a szűrővizsgálatok és az egészséges táplálkozás fontossága. Arról, hogy pontosan milyen szaktanácsok hangzottak el, arról a későbbiekben adunk összefoglalót. Az előadások szünetében a jelenlévőket az egészséges táplálkozás jegyében elkészített saláták, pogácsák és egyéb termékek kóstolásán láttuk vendégül.

Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok