Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Egészségügyi központ"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.03.17. 20:23

A következő napokban több száz új koronavírus-fertőzött lehet Magyarországon - közölte az országos tisztifőorvos.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.01.20. 13:03

 

Közösségi oldalunkon az elmúlt hét végén olvasóink jelzései alapján megosztottam egy történetet, mely szerint Abonyban vélelmezhetően visszaélések történtek orvosi kezelések, és beavatkozások alkalmával. Lapunknak az írás megjelenését követően több Olvasónk is jelezte, hogy sajnos ők is hasonló cipőben járnak, tekintettel arra, hogy az állítólagos kezelés alkalmával nem is tartózkodtak Abonyban, de még az országban sem. Volt, aki arról számolt be, hogy megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a központi nyilvántartás adatai szerint gyermekének már nincs is ép foga.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.16. 15:52

A Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának Járási Főállatorvosa a vörös rókák 2016. április 02-07. közötti időpontra tervezett veszettség elleni orális immunizálására tekintettel PE-03/ÉÁO/599-2/2016. számú határozatával .....

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.27. 19:42

(MTI) - Első alkalommal végez egészségkommunikációs felmérést az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI), a országos kutatást március 2. és május 6. között végzik - közölte az OEFI pénteken az MTI-vel.

    A felméréssel átfogó képet szeretnének kapni arról, hogy a lakosság honnan és milyen módon nyeri az egészséggel kapcsolatos ismereteit, továbbá célja a hazai egészségkommunikáció hatékonyságának növelése, ezáltal pedig az emberek egészségtudatosságának javítása, egészségkultúrájának fejlesztése - olvasható a közleményükben.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 11:17

 

Az alulfinanszírozottságot, az elöregedést, az eltérő szakmai minőséget, az önkormányzatok gazdálkodási lehetőségeitől függő körülményeket, valamint a hozzáférés területi egyenlőtlenségeit nevezi meg a szaktárca az alapellátás legfőbb gyengeségeinek a terület átalakításáról készülő előterjesztésben – írja keddi cikkében a Világgazdaság a birtokába jutott jogszabálytervezet alapján.

 

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.06. 11:58

 

Kedves szemfüles Olvasónk küldte ezt a képet! Az egészségügyi központ ügyeletet végző bejáratánál biztosra mentek a Dohányozni tilos! felszólító táblákkal. Biztosan nem győztek szólni az embereknek a dohányzás mellőzéséről, így inkább öt helyre is kirakták. A táblán fel van tüntetve több nyelven a Dohányozni tilos felrat illetve egy telefonszám, amit ha felhívnak segítséget kaphatnak a leszokáshoz. 

Közélet:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.26. 19:29

Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel örök tanulságul. Bizonyára Önök is átéltek már hasonlót. Ha igen, írjanak nekem ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu A cikk célja, hogy az illetékesek érezzék, tudjuk, hogy nincsen minden rendben. Kérjük, máskor figyeljenek jobban!

Citrom-díj:
Abony   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.13. 19:00

Mondta el lapunknak Dr. Pusztai Dezső, a Kostyán Andor Rendelőintézet igazgatója cikkünk kapcsán, mely arról szólt, hogy Abonyban vérlázító állapotok uralkodnak a vérvételen. Ennek oka, hogy nincsen sorszám, és bizonyos emberek a kismamák, idős, beteg emberke elé tolakodnak. Pusztai Dezső egyetért Olvasónk alapvető felvetéseivel és haladéktalanul megkeresik a megoldást a gondokra, annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a vérvételre érkező paciensek. Megtudtam, hogy a vérvétel valóban alulfinanszírozott, vagyis a labor működtetése. Gyakorlatilag az OEP még a kémcső árát sem fizeti meg. Ennek ellenére szeretnének továbbra is helyben laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtani.

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.08. 13:42

Olvasónk számolt be arról, hogy a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet bejárati részénél a fal megrepedt. Illetve pontosabban a vakolaton keletkeztek hajszálrepedések. Élőben sokkal rosszabb, a fényképek nem tudják tökéletesen visszaadni a helyzetet. Az intézmény életében egyébként újabb dolgok zajlanak, még lehet az is, hogy az állam átvesz bizonyos rendeléseket..... Szegény Kostyán! Ezért is, azért is......

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.09. 09:54

Abony Város Önkormányzata a Kálvin út 10. szám alatti volt Sívó-Kúria műemlék épületén lévő tetőfedés részleges felújítási munkáira a Nemzeti Kulturális Alap Építőművészet és Örökségvédelmi Kollégiuma 2.000.000,-Ft támogatási összeget ítélt meg. Abony Város Önkormányzata és a Generál Kontakt Bt. között vállalkozási szerződés jött létre a fenti munkálatok elvégzésére bruttó 4.198.510 Ft összegben.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok