Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Egészségügyi központ"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.05.22. 16:32

Romhányiné Dr. Balogh Edit lakossági fórumán az egyik abonyi polgár nehezményezte, hogy a Dr. Kostyán Andor Remdelőintézet előtt szabálytalanul várakoznak a gépjárművak. Elmondta, hogy ez rendkívül balesetveszélyes és egyben szabálytalan is. " Ott állnak az autók sorban végig előtte, nem lehet tőlük közlekedni, minden nap így van ez. " Balogh Edit meglapődve jegyezte meg, hogy ott pedig megállni tilos tábla van. 

Citrom-díj:
Abony   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.28. 13:24

Mint képünkön is jól látható, a Dr. Kostyán Andor Rendelő Intézet teteje beázik, ezért annak javítására a helyi önkormányzat megbízást adott vállalkozónak, de nem annak, aki végül az épületet befejezte. A képviselő testület meghozta a döntést, mely szerint mintegy 2,5 millió forintot áldoznak a hiba elhárítására, ami egyébként garanciális lenne.

Citrom-díj:
Abony   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.16. 20:13

Olvasónk az üzenőfalon írta, hogy Abony város polgármestere elvenné a takarítónőt a Dr. Kostyán Rendelő Intézettől. Megdöbbenéssel olvastam ezen sorokat és több érintettel beszélve utánajártam annak, hogy valóban takarítónő nélkül maradhat-e Abony egészségügyi intézménye. 

 13 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.14. 12:10

Kezdődik. Kezd ismét deja vue érzésem lenni, mintha ez már megtörtént volna Abonyban. Vagyis hasonló esetnek, eseteknek lehettünk már tanúi. Az abonyi orvosi ügyeletről van szó, ahová egyre kevésbé szívesen mennek az emberek. 

Egészségünk:
 75 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.02. 18:26

Itt a szezon és kezdődik a tüdőszűréses kampány. Az Olvasók fejével gondolkodtam és máris hallani véltem a kérdéseket: 

Egészségünk:
Abony   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 18:12

Szia Vera! Olvastam a MiAbonyunkon, hogy lehet küldeni parkolással kapcsolatos képeket. Egyet én is megosztanék. A Kostyán Andor rendelő intézet parkolójában fotóztam le ezt a szépen parkoló autót. Parkolni tudni kell.

Citrom-díj:
Abony   
Parkolás   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.04. 09:16

Ma szerződnek- Névtelen levelet is kaptam. - Mint arról lapunk már beszámolt Önöknek, hamarosan másik cég üzemelteti az abonyi orvosi ügyeletet a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézetben. Mint azt több Olvasónk is jelezte és cikkek is megjelentek ebben témában, nem volt zökkenőmentes a munkája az üzemelő orvosoknak, több panasz is érkezett rájuk.

Egészségünk:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.20. 18:48

Mint azt ide, a MiAbonyunk hírportálra is feltettem, több kérdést intéztem az aljegyzőhöz a térfigyelő kamerák tárgyában. Az előző közmeghallgatáson személyesen kérdeztem meg a város vezetőit erről...

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.27. 16:37

Miután meglátta autóját a MiAbonynkon, felhívott engem annak a gépkocsinak a tulajdonosa, aki a mai napon valóban nem a KRESZ szabályoknak megfelelően állt meg az egészségügyi centrum előtt, azonban azt a tájékoztatást adta, hogy nagy bajban volt, mert egy igen súlyos sérültet hozott ellátásra az intézménybe és azért ott állt meg. „ A Kollégám feje erősen vérzett, betört a koponyája, ilyenkor a legközelebbi helyet választottam, hogy minél előbb bejuthassak vele az épületbe. A mentősökkel is beszéltem, akik azt mondták, nem baj, álljak meg ott, amíg bekísérem azt, akit el kell látni. Sajnos a mentő nem tudott ott megállni, ahol meg kellett volna állnia, de az a kijelölt hely arrébb van. Azt is elfoglalták. „- mondta el lapunknak az érintett férfi, akivel egyet értek.

Egészségünk:
Abony   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.27. 12:13

 

 

Kedves Olvasónktól kaptam azt az sms-t, melyben jelezte, hogy most aztán remek képeket tudnék készíteni az egészségügyi központ környékén, hiszen a mentő nem tud megállni a tilosban, a rendelő előtt álló gépjárművek miatt. Azonnal autóba pattantam tehát, megálltam a szabályos parkolóhelyen és megfényképeztem Önöknek, hogy mit is láttam. A mentőautó valóban kénytelen volt a kanyarban, az út közepén megállni, mely rendkívül balesetveszélyes helyzetet idézett elő. Megérkezésem után a négyből az egyik gépkocsi sofőre megjelent és gyorsan elhagyta a helyszínt.

Citrom-díj:
Abony   
Tahóság   
 12 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok