Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Egészségügyi központ"
<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2011.04.13. 13:23:24

Több Olvasónk is jelezte, hogy az abonyi önkormányzat tévesen jelentette meg a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet elérhetőségeit. Ezért utánajártam annak, hogy mik a helyes telefonszámok és a rendelési idők. Dr. Abonyi Viktor, az intézmény egyik vezető munkatársa készségesen állt rendlekezésemre és a tegnapi telefonon történt egyeztetésünknek megfelelően megkérte a vezető asszisztenst, hogy segítsen a lakosság pontos tájékoztatását megoldani. Kérésémre tehát a mai napon megkaptam azokat a pontos elérhetőségeket és rendelési időket, melyekről tudomása van az egészségügyi létesítmény menedzsmentjének. Íme a lista is következik. Én pedig mindezt megköszönöm és jó munkát kívánok a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet dolgozóinak! LŐVE

 

Kérem Olvasóinkat, hogy ide írják meg kommentként, ha van tudomásuk a szakrendelések rendelési idejéről!

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.08. 15:47:07

Mint lapunknak adott exkluzív villáminterjújában Dr. Pusztai Dezső, a Dr. Kostyán Andor rendelőintézet főigazgatója elmondta, kitisztult az ég. Örömmel jelenti, hogy a rendelőintézet immár közvetlenül kap az OEP-től finanszírozást április 1-e óta. Korábban mintegy albérlőként dolgoztak itt az egészségügyi dolgozók, saját engedélyeikkel és őket finanszírozta közvetlenül az egészségügyi kassza. Kész tehát a teljes aláírt szerződés, de az úgynevezett TVR nincs meg. Vagyis pontosan nem lehet tudni, hogy mennyi pénzt kap a rendelőintézet.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.27. 15:24:21

A Kostyán Andor Rendelőintézet még mindig nem rendelkezik érvényes működési engedéllyel. Ugyanakkor a rendelések jogszerűen és zökkenőmentesen folynak, mert az orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak van szerződésük az OEP-pel. Azzal kapcsolatban, hogy végre mikor is működhet az épület rendelőintézetként, a majdani intézmény egyik vezető munkatársát, Dr. Abonyi Viktort kérdeztem. Lapunknak elmondta, hogy sajnálatos, hogy előzetesen rengeteg hibát követtek el a kivitelezés és szervezés során. Most ennek isszák a levét, de egyáltalán nincs veszélyben a működés. Nem érinti a dolgozókat hátrányosan az, hogy a Dr. Kostyán Andor rendelőintézet nem intézményként működik, de szerencsés lenne már minél előbb, ha pont kerülne az ügy végére.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.10. 19:51:50

Ha minden igaz, és a tervek szerint halad, akkor végre ez év április 1-től lesz érvényes finanszírozási szerződése az OEP-pel a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézetnek, mondta el lapunknak adott villáminterjújában Dr. Pusztai Dezső, a létesítmény főigazgatója.

Egészségünk:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.05. 16:05:42

Abony város önkormányzatának sikertörténete is lehetett volna az új egészségügyi centrum építése, de a körülötte húzódó herce- hurca miatt éppen erről híresült el a település. Most a finisben vannak, de még nem érkezett meg a pénz az önkormányzat számlájára, legalábbis a www.nfu.hu hivatalos pályázatos oldal vonatkozó tájékoztatása szerint. Összesen 436.821.915 forintot nyertek el a célra, eddig 245.704.862 forintot utaltak át a helyi számlára. Még 191.117.053 forintot várnak az állami büdzséből, az elszámolást követően. Az egészségügyi központot még tavaly átadták, januártól birtokba is vehette azt a lakosság.

Egészségünk:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 21:47:33

Már a babakocsikat is lopják!

 

Ülnek? Remélem. De minden esetre jól kapaszkodjanak meg. Egy elképesztő történet következik az emberi gonoszságról és arról, hogy hogyan találkozik össze az elfuserált egészségügyi centrum meg a bűnözés.  Kedves ismerősöm mesélte el az alábbi történetet.

 

Hétfői napon a háromgyermekes család kötelező védőoltásra vitte az egészségügyi központba legkisebb gyermekét. Nincs autójuk, babakocsival érkeztek. Bevitték azt az épületbe, de onnan ki kellett vinniük, mert rájuk szóltak. Ki is vitték. Aztán az oltás után jött a „ meglepi „. A babakocsinak hűlt helyét találták. Ez egy sötétkék színű COMPO márkájú babakocsi volt, mely már a harmadik gyermeket szolgálta ki. Benne volt az anyuka összes irata egy női táskában, valamint egy karton tejecske, melyet a gyerekek vártak már otthon nagyon. Ezen a napon még egy rózsaszínű babakocsinak is lába kélt az egészségügyi centrum elől, ahol, annak belsejében egészen egyszerűen nem található babakocsi tároló. A családfő elmondta, hogy korábban, mikor még másik épületbe jártak, legalább melegedő is volt a téli hidegben a babakocsik számára, mert kinyitottak egy garázst nekik, ahová azokat betolhatták, annak érdekében, hogy legalább ne kelljen a jéghidegre hűlt kocsiba tenni az apróságokat.

Közbiztonság:
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.03. 10:00:05

 

Abony képviselő testülete döntött arról, hogy az Egészségügyi Centrumnál lévő Fadrusz utcának az egyirányúsításához biztosítják a fedezetet. Az Újszászi út irányából történik az egyirányúsítás. A Vörösmarty utca végére behajtani tilos táblát tesznek ki. A közutasok a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet használatbavételi engedélyének kiadásánál előírták a fenti forgalomszabályozás haladéktalan bevezetését és ki kell tenni a Parkolóhely táblát is.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 00:01:23

A Pinokkiók nem szeretik, ha az orruk alá dörgölik az igazságot és szembesülniük kell a tényekkel és a következményekkel.

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester nem feladós fajta, hihetetlen strapabírással rendelkezik. Ennek ellenére a mai testületi ülés vége előtt elmenekült, faképnél hagyva mindenkit. Történt ugyanis, hogy Dr. Magyar Gábor képviselő előhozakodott azzal a kilakoltatási határozattal, mely előírja Abony számára, hogy ki kell költözni az egészségügyi centrumból, mivel annak nincs jogerős használatba vételi engedélye. Erre kérdezett rá Magyar Gábor, és egy vita is kezdett kibontakozni.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.27. 10:36:21

A Pinokkió ügy tovább folytatódik

Mint lapunk arról beszámolt, annak ellenére, hogy született egy jegyzőkönyv arról, hogy az egészségügyi centrumot nem lehet használni, tovább folyik az épületben a munka. A város polgármestere szerint minden a legnagyobb rendben van.

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.22. 13:11:03

 

Mint már arról beszámoltunk, megy a ködösítés és a hazudozás az Egészségügyi Centrum ügyében. Íme, a legékesebb tényszerű bizonyíték arra, hogy az építésügyi hatóság azonnali hatállyal megtiltotta az épület használatát. A felvett jegyzőkönyvet olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére, aki szintén teljesen megdöbbent. Már tudta Romhányiné Dr. Balogh Edit, Abony polgármestere, azt, hogy a jogerős végzésig megtiltják a használatot, de ennek ellenére ezt követően nyilatkozott a Magyar Televízió Regionális Híradójának, hogy minden engedély rendben és ő nem érti, hogy miért keltenek pánikot egyesek a településen.

Citrom-díj:
 15 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok