Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pályázat"
123Következő >>

veroniq - 2020.05.24. 16:47

Egy saját vállalkozás beindítása, és irányítása sokak álma. Nem is csoda ez, hiszen saját magunk tudjuk beosztani az időnket, azzal foglalkozhatunk, amivel szeretnénk, ráadásul a saját főnökünk is lehetünk egy személyben. Sajnálatos módon azonban nem tekinthető egyszerű feladatnak sem egy saját cég beindítása, sem pedig az üzemeltetése. Nagy szerencséje van annak, akinek nem csak egy jó ötlete van a vállalkozása elindításához, de rendelkezik is akkora tőkével, amivel fedezni tudja majd a várható kiadásokat is. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.12.30. 09:47

Egymilliárd forintos keretösszeggel megjelent a Professzionális felkészítés a tudatos külpiacra lépéshez kis- és középvállalkozások (kkv) számára elnevezésű kiemelt pályázati felhívás - jelentette be a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek nyilatkozva.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.01.18. 12:34

Két típusú pályázat került kiírásra egy időben más- más beadási határidővel mindegyik szakkollégiumhoz:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.09. 15:24

 

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban:

A Magyar Kormány az Európai Unióval kötött Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a 18-25 év közötti fiatalok munkanélküliségének csökkentését, a foglalkoztatási lehetőségeik bővülését a vállalkozóvá válást és az induló vállalkozások fejlesztését szolgáló intézkedések révén.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.18. 21:50

 

Véleményezhető a rendelet tervezet, melyben az alábbi összegekkel számolnak:  Számított bevétel alakulás: parkolók darabszáma: 39 db, parkoló jegy javasolt ára: 200,- Ft / óra. Parkolási díjból várható bevétel áprilistól 13.392.000,- Ft.  A rendelet-tervezet a következő rendelkezéssel egészült ki: Parkolójeggyel a várokozási övezetbe tartozó parkolóhelyen hétköznap 8:00 órától 18:00 óráig lehet várakozni, a maximális várakozási időtartam korlátozása nélkül.

Közélet:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.01. 16:59

 

Máris felfüggesztették az energiatakarékossági pályázatot, amire mi is felhívtuk figyelmüket. Előző felhívásunk itt elérhető. Az origo.hu szerint annyian jelentkeztek a pályázatra már az első napon, hogy meghatározatlan ideig kénytelenek voltak felfüggeszteni a pályázatot. Részletek a címre kattintva!

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.30. 11:21

Több Olvasónk is jelezte, hogy „ valami épül „ a Vasút dűlőben. Szeretném szíves figyelmükbe ajánlani az építkezés helyszínén található táblát, mely minden ezzel kapcsolatos alapinformációt részletesen tartalmaz. Abony kiemelkedő teljesítményű vállalkozása a Komáromi gép. A dinamikus fejlődésről már többször beszámoltunk Önöknek. Most egy nagyon fontos mérföldkő érkezett el az abonyi mezőgazdasági gépeket gyártó, jó hírű vállalkozás életében.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.05. 20:36

Megszületett a döntés a harmadik alkalommal meghirdetésre került Tanyafejlesztési Program idei pályázati kiírásának nyerteseiről – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium. Az idén már a teljes Alföld területéről pályázható program négy támogatási célterület keretében indulhatott el. A döntés értelmében idén 529 tanyafejlesztési projekt nyert el vissza nem térítendő támogatást összesen közel 3,5 milliárd forint értékben. A nyertesek listája a kormany.hu-n olvasható.

Gazdaság:
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 20:26

Olvasáshoz kattints a címre!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 11:18

Januártól pályázhatnak beruházási támogatásra a kertészek- Budapest, 2011. december 29., csütörtök (MTI) - Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból január 1-től igényelhető a kertészet korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás - közölte a Magyar Agrárkamara csütörtökön.     A támogatás keretösszege 14.419.600 eurónak megfelelő forintösszeg, de legfeljebb 4 milliárd forint.

Gazdaság:
 30 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok