Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pályázat"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2011.12.27. 11:07

MTI- A civil szervezetek az állami és az uniós források, valamint a központi költségvetésen kívüli támogatások révén 30 milliárd forintot jócskán meghaladó bevételhez juthatnak 2012-ben – mondta Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek adott év végi interjújában.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.09. 17:16

Most, augusztus 1-én született döntés arról, hogy a Generál- Kontakt Építőipari, Műszaki, Szolgáltató Bt. újabb pályázaton nyert. Több, mint 18 milliót költöttek az elmúlt évben képzésekre, munkahelymegtartás célzattal, melynek egésze pályázatos forrás volt. Most technológiai korszerűsítésre, gépesítésre nyertek. A kapott összeg csak a 35%-a a teljes beruházásnak, tehát a vállalkozásnak még mellé kell tennie 30,55 millió forintot a nyert 16,45 mellé. Összesen tehát hamarosan 47 millióért fejlesztenek.

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.08. 15:54

A budapesti ACCORDIA Kiadó irodalmi pályázatot hirdet önálló kötettel még nem rendelkező szerzőknek – életkortól függetlenül. Műfaji, tematikus és terjedelmi megkötés nincs.

A legjobbnak ítélt 24 szerző művéből válogatott kötetet jelentetünk meg Szép írások címmel.

A pályaművet (pályaműveket) a következő e-mail címünkre várjuk: drbalazstibor@gmail.com, valamint fogadjuk postai úton is: Accordia Kiadó, 1132 Budapest, Victor Hugo u. 11-15.

Minden pályázónak műveit értékelő sorokkal válaszolunk.

A pályaműveket folyamatosan várjuk, beküldési határidő: 2011. szeptember 15.

Nevezési díj nincs.

A bírálóbizottság az irodalomtudomány doktoraiból, írószövetségi tagokból áll.

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.06. 11:31:51

Rajzpályázatot hirdet a Magyar Vöröskereszt 130 évfordulója alkalmából

alsó tagozatos általános iskolások és óvodások részére.

 

Ceruza, zsírkréta, és vízfestékkel készült alkotásokat  várunk A-4-es rajzlapon. 

Az elkészült munkákat 2011.04.29-ig kérjük eljuttatni  a Vöröskereszt ceglédi irodájában / Dugovics u. 2. / . 

 

A pályázók között játékokat és tárgyjutalmakat sorsolunk ki . Külön kerülnek elbírálásra  az óvodások és iskolások alkotásai! Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011.05.12-én du. 15 órakor kerül sor a Táncsics Mihály Általános Iskolában.

 

Érdeklődni lehet : 06 53 311-743, 0670 9338170-es számon

e-mail : cegled@voroskereszt.hu

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.20. 20:49:10

Ügyesen rajzolók figyelmébe ajánljuk!

 

Szeretnék ajánlani két linket, ahonnan letölthetnél két pályázatot. 2011.  A Család Éve alkalmából a www.csaladeve.hu oldalon megtalálható a következő: "Novella és rajzpályázatot hirdet a Váci Egyházmegye" . A másik szintén rajzpályázat  a www.vaciegyhazmegye.hu/images/rajzpályazat  oldalon.

 

Csizmadiáné Icus

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.05. 16:05:42

Abony város önkormányzatának sikertörténete is lehetett volna az új egészségügyi centrum építése, de a körülötte húzódó herce- hurca miatt éppen erről híresült el a település. Most a finisben vannak, de még nem érkezett meg a pénz az önkormányzat számlájára, legalábbis a www.nfu.hu hivatalos pályázatos oldal vonatkozó tájékoztatása szerint. Összesen 436.821.915 forintot nyertek el a célra, eddig 245.704.862 forintot utaltak át a helyi számlára. Még 191.117.053 forintot várnak az állami büdzséből, az elszámolást követően. Az egészségügyi központot még tavaly átadták, januártól birtokba is vehette azt a lakosság.

Egészségünk:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 18:11:56

Kiírták a pályázatot a civilek számára

 

A tegnapi napon kiírták Abony sportegyesületei és civil szervezetei számára az önkormányzati támogatással kapcsolatos pályázatokat. Jó hír lehet az érintettek számára, hogy a keretösszeg emelkedett és gyorsított formában folyik a pályáztatás. Erről kérdeztem Gulykáné Gál Erzsébetet, az Oktatási- Kulturális és Sport Bizottság elnökét, aki lapunknak adott villáminterjújában elmondta, hogy a hír igaz, a szervezeteknek március 3-ig kell benyújtaniuk pályázataikat.

 

A 2010-es évben rendelkezésre álló keretösszeg mindösszesen 10 millió forint volt, de ebből csak nyolcat osztottak ki első körben. A maradék kettőmillió forint az eredményesség alapján járt volna, a hagyományoknak megfelelően, de ennek a kiírására, megpályáztatására végül nem kerülhetett sor, tekintettel arra, hogy nem jutott rá forrás.  

Sport:
Sport   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 13:19:44

 Demján: Asszimilálhatják Magyarországot, ha nem lépnek többen a termelésbe

 

Az Új Széchenyi Tervet végrehajtó minisztériumnak kiemelkedően fontos szerepe lesz abban, hogy képes legyen beindítani a gazdaságot azokból az eszközökből, amiket a kormány a rendelkezésükre bocsátott; az is kérdés, milyen gyorsasággal végzik majd mindezt - nyilatkozta Demján Sándor a Duna Televízió Heti Hírmondó című műsorának vasárnap este. A Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke azt is kijelentette: ha nem sikerül bővíteni a foglalkoztatottságot és elérni, hogy legalább másfél millió ember vegyen részt a termelésben, a nemzetközi környezet asszimilálhatja Magyarországot.

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.22. 11:50:44

altA 450 méter hosszú, tiszavirágot mintázó, kecses alkotás, a ma átadott szolnoki Tiszavirág híd, amely Közép-Európa leghosszabb kerékpáros és gyalogos hídja. A híd és környezetének kialakítása 1,225 milliárd Ft-ba került, amelynek 75%-a európai uniós finanszírozású, 25%-át pedig a város önerőből biztosította. A kivitelező Közgép Zrt. 2009 augusztusában kezdte meg a munkálatokat.

Csaknem 100 ember, 17 hónapon keresztül dolgozott azon, hogy felépüljön Közép-Európa leghosszabb kerékpáros és gyalogos hídja. A szokatlanul hideg tél és az áradások miatt többször is fel kellett függeszteni a helyszíni munkát. A kivitelezés kezdete óta számos, az ártéri munkaterületet részben vagy egészben elöntő árhullám vonult le a folyón, a munkanapok csaknem 60% volt alkalmatlan a munkavégzésre.

„Modern, kecses, acélszerkezetes alkotás ez, amely tiszavirágot mintáz, különleges, ritkán alkalmazott műszaki megoldások egész sorát vonultatja fel. A híd acélszerkezete a Közgép Zrt. soroksári gyárában készült. Az íves főtartók 12 méteres gyártási darabjait a festés után már a Közgép soroksári székhelyének szomszédságában található kikötőben 36 méteres elemekké állították össze, annak érdekében, hogy minél kevesebb legyen a helyszíni összeszerelésre fordított idő.”– mondta Németh Miklós, a Közgép Zrt. elnök-vezérigazgatója

Külvilág:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.18. 20:11:39

Sokan nézik szomorúan a szebb sorsra érdemes Abonyi Lajos Falumúzeum épületét. Málladoznak falai, pedig egy ilyen épületnek, benne a sok- sok drága és féltve őrzött kinccsel a város egyik jelképének kellene lennie. Sajnos nem így van. Most azonban próbálnak tenni annak érdekében, hogy megmentsék. Ezért legutóbbi ülésén döntött az abonyi képviselő testület arról, hogy pályázatot nyújtanak be a Nemzeti Kulturális Alapítványhoz.

 

Ez egy réges régi kép! Ugye szeretnénk, ha megint így nézne ki????

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok