Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Felhívás"
1

veroniq - 2016.07.10. 08:36

 

Egy portál kifejezetten azzal foglalkozik, hogy gyönyürűséges, álomszép kínai nők mesterien elkészített fényképeit közölve keressen számukra megfelelő fehér bőrű férjet. A 25 év feletti férfiak számára nyitott ez a lehetőség. Én magam teljesen megdöbbentem a felhozatal láttán. A képek tanúbizonysága szerint a kínai nők olyanok, mint a meseszép porcelánbabák, és hibátlanok... A valóságban azonban ez nyilván nincs így, de lehet velük beszélgetni egy egyszerű regisztrció után.

A képek az oldalról származnak. Részletek a címre kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.01. 21:24

Újra felvonulást tartanak a különböző fogyatékossággal élő emberek, a 2015. május 17-ére szervezett politikamentes budapesti rendezvényre. A velük szolidáris embereket is várják – a Clark Ádám téri 0-s kilométerkőtől indul majd, ahonnan a Lánchídon át az Erzsébet térre vonulnak, ott színes családi és "érzékenyítő" programokkal, koncertekkel várnak mindenkit.  Közel félmillió ember él ma Magyarországon valamilyen fogyatékossággal, hozzátartozóikkal együttvéve kétmillióra rúghat azok száma, akiket mindennapjaikban érintenek az ő problémáik. Elsőre úgy tűnhet, homogén csoportról van szó, de a mozgásában, hallásában, látásában, beszédében, értelmében akadályozott emberek igényei nagyon mások, önérdek-érvényesítésük nehézsége közös probléma.
 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.01. 16:59

 

Máris felfüggesztették az energiatakarékossági pályázatot, amire mi is felhívtuk figyelmüket. Előző felhívásunk itt elérhető. Az origo.hu szerint annyian jelentkeztek a pályázatra már az első napon, hogy meghatározatlan ideig kénytelenek voltak felfüggeszteni a pályázatot. Részletek a címre kattintva!

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

Dórika - 2011.10.06. 09:23

Mint lapunk arról már beszámolt, tegnap az abonyi rendőrök virágokat hoztak a szerkesztőségbe, melyeken csupa hasznos információ található a lakás - és értékvédelemmel kapcsolatban. Nos, ennek az akciónak a másik része volt az a három oldlanyi tájékoztató, amit lentebb a cikkben megtalálhatnak. A saját otthona védelméről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia..

Közbiztonság:
Abony   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.09. 11:52

Az Angyalszív Alapítvány szeretettel vár minden kedves érdeklődőt egy négy napos jótékonysági megmeozdulásra. Részletekért katt a képre!

Programok:
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.07.10. 08:20:49

 

Országos tűzgyújtási tilalom
 
Magyarország erdeiben a rendkívül gyors felmelegedés, a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki, ezért az erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre - átmeneti időre – 2011. július 8-tól a vidékfejlesztési miniszter általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. 
 
A tilalom idején tilos a tűzgyújtás a fentebb felsorolt területeken kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag- és gazégetést is.
 
Tilalom kezdete: 2011 július 08.
Tilalom vége: Visszavonásig!
Elrendelő: Vidékfejlesztési Miniszter
Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.20. 11:12:15

 Figyelem! Változás!

CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT A CALLENETICS 18 ÓRÁTÓL A MOZGÁSTANODÁBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

STEP ZENÉS TORNA UGYANITT CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 19 ÓRÁTÓL!

A TÖBBI PROGRAM VÁLTOZATLAN!

 


Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.29. 08:57:47

 A ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet igazgatója, dr. Pusztai Dezső közleményt  adott ki, melyben tájékoztatja a lakosságot, hogy az országos influenzajárványra miatt, saját hatáskörében eljárva 2011. január 28-ától látogatási tilalmat rendelt el a következő osztályokon: Szülészet-Nőgyógyászati Osztály, Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály, Központi Anest- és Intenzív terápiás Osztály, Kardiológiai őrző. A rendelkezés visszavonásig érvényes.

Közélet:
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok