Mi Abonyunk - Határtalan pofátlanság!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.02.16. 21:47:33

Már a babakocsikat is lopják!

 

Ülnek? Remélem. De minden esetre jól kapaszkodjanak meg. Egy elképesztő történet következik az emberi gonoszságról és arról, hogy hogyan találkozik össze az elfuserált egészségügyi centrum meg a bűnözés.  Kedves ismerősöm mesélte el az alábbi történetet.

 

Hétfői napon a háromgyermekes család kötelező védőoltásra vitte az egészségügyi központba legkisebb gyermekét. Nincs autójuk, babakocsival érkeztek. Bevitték azt az épületbe, de onnan ki kellett vinniük, mert rájuk szóltak. Ki is vitték. Aztán az oltás után jött a „ meglepi „. A babakocsinak hűlt helyét találták. Ez egy sötétkék színű COMPO márkájú babakocsi volt, mely már a harmadik gyermeket szolgálta ki. Benne volt az anyuka összes irata egy női táskában, valamint egy karton tejecske, melyet a gyerekek vártak már otthon nagyon. Ezen a napon még egy rózsaszínű babakocsinak is lába kélt az egészségügyi centrum elől, ahol, annak belsejében egészen egyszerűen nem található babakocsi tároló. A családfő elmondta, hogy korábban, mikor még másik épületbe jártak, legalább melegedő is volt a téli hidegben a babakocsik számára, mert kinyitottak egy garázst nekik, ahová azokat betolhatták, annak érdekében, hogy legalább ne kelljen a jéghidegre hűlt kocsiba tenni az apróságokat.

 

A történet szereplői lapunknak elmondták, hogy tudnak arról, hogy ilyen eset már korábban is többször történt, például ősszel is, de senki nem mert szólni. A mostani károsultak értesítették  a helyi rendőrséget, de ott azt a tájékoztatást kapták, hogy nincs személyzet arra, hogy kimenjen a helyszínre és különben is, mivel tudják bizonyítani azt, hogy tényleg a saját tulajdonú babakocsijukat lopták el….. „ Egy biztos, nem volt alvázszáma neki! Nagyon felháborít engem ez az egész és a nyomra vezetőnek és annak, aki megmutatja nekem azt vagy azokat, akik ezt tették, és visszaszerzik a babakocsinkat, ezennel felajánlok húszezer forintot! „- mondja elkeseredetten a három gyermekes apuka.

 

Nos, voltak szemtanúk is. Az utcabéliek láttak négy kámzsás suhancot a babakocsival, de tanúskodni nem szerettek volna. Miért is? Azt mondják, félnek a megtorlástól.

 

Abony, 2011. február

 

Kérem, aki tud az esettel kapcsolatban érdemi információval szolgálni, az írjon e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
 12 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nem gondolták

optimista -

2011.02.17. 22:23:17

hogy egész kicsi gyerekek is odaszemtelenkedhetnek a babakocsijukal. NOOOrmális? Mert ha öt percen belül fogadja az orvos, amit kétlek de ha sokat kell várni (ott is sok ám a tesó, láttam) akkor a gyerek és a szülő is jobban elviseli ha ott a kocsi. Vagy oldják meg az őrzését ha nem engedik be. Aki ellopta remélem az anyja koporsójára költi az árát.

Kamera

Asztro -

2011.02.17. 16:20:33

Ez már elképesztő!!!!!!!! Van az épületen kívűl kamera amit bentről figyelnek. Meg kellene nézni hátha látszik valami vagy valaki!

Az épületbe!!!!!

TATU -

2011.02.17. 15:08:24

Miért nem lehet be vinni babakocsit? Képzeld el ha az áruházaknál vagy más szolgáltatók ugyan ezt tennék.Tessék elrendelni a babakocsi bevitelét.

Ez már rémálom

F.Zsuzsa -

2011.02.17. 11:02:16

de itt minden oké , és még mindig nem beszélhetünk cigánybűnözésről?

Alakul ez

kopi -

2011.02.17. 10:39:19

Már várhato volt sajnos itt tartunk itt már semmi sem szent.csak azt nem tudom miért nem lehet az előtérben a babakocsi.Gondolom azért mert sarat csinál.De nem azért fizetik a takaríto nőt hogy ezt felmossa.Igaz a beteget is inkább át küldik az ügyeletes nővérke szombat délután inkább ceglédre mint hogy foglalkozna a beteggel.Igaz dohányzás közben zavarta őket.Az érdektelenség és a nem törődömség uralkodik a nép felett.Üdv néktek.

Nem ritka eset...

kandis -

2011.02.17. 09:35:58

mert nekünk is lopták már el a babakocsit, igaz, az megkerült. A Csontos patikába ment be a párom, és oda ugye nem igen tudja bevinni a kocsit, így kinn hagyta. Mikor kijött, akkor már csak a hült helye volt. Az párom megkérdzte a buszmegállóban lévő gyerekeket, hogy nem láttak -e valamit, és ők mondták, hogy a Pingvines ovi irányába vitték. Természetesen a Truckman által kedvelt nemzetiségű embereket ért utól a feleségem, bár nem akartak megállni, míg egy férfi, aki észrevette a kiabáló feleségemet, útját nem állta a tolvajoknak. A gyerek vígan iszogatta a gyermekem cumiából a tejet, mikor utolérte őket (anyja meg tolta babakocsistul). Végülis nagyobb veszekedés után visszaszerezte a babakocsit a tolvajtól, de zavarában rendőrt nem hívott. Mosoly Ezt azért sajnáltam, mert kellett volna.

Hátha...

télapu -

2011.02.17. 08:16:14

Remélem egymást tolják a tesvírek végső nyugalomra a lopott babakocsival!

Truckman!

Nagymaci -

2011.02.17. 07:07:48

Átfestés az már munka!Annál egyszerűbb eljuttatni Ceglédre vagy Szolnokra és már a tesvír már gondoskodik az eladásáról!

matek!

Nagymaci -

2011.02.17. 06:48:07

Te bízól a kamerák müködőképes állapotában?Vagy azok is olyanok mint az egész Egézségügyi Centrum?Selejt!!!!

Ez felháborító!

Truckman -

2011.02.17. 06:20:59

Minden bizonyal, majd mint a 88-as drótszamarakat anno, ezen lopott babakocsikat is majd ecsettel átfestik, és használják továbbra is!

 

A SÜNökön nem csodálkozom el, hisz ezt lehet tőlük elvárni csak! Ekkora nagy "szándékot", az ügy(ek) felderítésére!Király

Hát matek nem jól gondolod.

FIGURA7878 -

2011.02.16. 22:09:37

Én a tolvajokért 20 ezret de kizárólag a fejére  40 ezret ajánlok fel. nekem csak a fejük kell a kapufélfára a többit meg lehet etetni a kutyákkal.Ugye lóri?!

kamerák?

matek -

2011.02.16. 22:01:56

De azért nagy baj nincs? Hiszen be van az épület kívülről kamerázva. Így hamarosan meg is lesz ki a babakocsikat lenyúlta. Ugye? Vagy nem jól gondolom?


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok