Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Egészségügyi központ"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2011.01.20. 08:01:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit a mai napon a Magyar Televízió m1-es regionális híradójában reggel hétkor azt nyilatkozta, hogy minden a legnagyobb rendben van az egészségügyi centrummal, illetve a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban, hiszen az engedélyek is rendelkezésre állnak. Az interjú megtalálható a www.ctv.hu  -n.

Citrom-díj:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.18. 11:55:14

Valami nagyon bűzlik az abonyi egészségügyi centrumban és körülötte is. Ez szó szerint értendő, hiszen Dr. Pusztai Dezső, a majdani intézményvezető levelében hibalistát írt, melyben szó szerint a következő szerepel: „ Az egész épületen belül bűz terjeng. „

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.18. 11:10:30

100 mop a centrumnak!

 

Mivel nincs még a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézetnek engedélye, és a benne dolgozók saját jogosítványaikkal dolgoznak az épületben, gondot okoz az is, hogy ki vegye a takarításhoz szükséges eszközöket. A markáns választ megadta erre a képviselő testület, mert úgy döntöttek, hogy megszavaznak ezek megvásárlására 725.225 forintot. Összesen száza darab mopot, azaz felmosófejet vesznek236.250 forintért. De az épületbe egy színes nyomtató is kell, ennek ára 97.500 forint. Az épületben uralkodó kaotikus állapotokat példázza az is, hogy jelenleg még mosógép sincs, ezért erre szintén megszavazott a város 116.600 forintot.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.17. 19:36:19

Abony város polgármestere, Romhányié Dr. Balogh Edit ellen hamarosan vizsgálat indul, mivel feljelentést tettek ellene a Közigazgatási Hivatalnál. Ennek oka az egészségügyi centrum építése körüli botrány, melyben nyomon követhető számos jogsértés és szabálytalanság. A polgármester ezen teljesen felháborodott, kikérte magának és azt mondta, ez példátlan és ilyen még nem volt. Nos, abban bizonyára igaza van, hogy ellene ilyen eljárás még nem indult, de az országban számos településen kerestek már felelősöket ilyen módon. Lapunk úgy tudja, hogy már a közbeszerzési eljárás sem úgy zajlott, ahogyan kellett volna.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.14. 18:05:19

Kelemen Tibor az elnöke annak a vizsgáló bizottságnak, mely a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet körüli botrányokat vizsgálja. Tegnap üléseztek és az elnök nemes egyszerűséggel fantomintézménynek titulálta a Dr. Kostyán Andor rendelőintézetet.

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.13. 22:18:31

Kedves Olvasónk a mai napon telefonon felhívott és arról számolt be, hogy kaotikus állapotok uralkodnak a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet környékén. „ Képzeld el, mindenhol kerékpárok vannak, a falnak támasztják őket a betegek mert egyszerűen nincs hová tenni őket. Az a kevés tároló, ami van dugig megtelt. Én próbáltam volna egy ésszerű helyre tenni a biciklimet, de sajnos nem sikerült. Mivel azt betoltam az udvarra és letettem volna a tárolóba, de rám kiabáltak, hogy ez a dolgozók számára fenntartott hely. Igaz, abban a tárolóban összesen volt három bicikli. Én ezt nem értem. Már a falat is leverték a páciensek és összekenték, mert nem tudják hova tenni a bicajokat.

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.13. 10:14:35

 

Január 12-én első alkalommal ülésezett az a bizottság, mely az abonyi egészségügyi centrum körüli szabálytalanságokat hivatott vizsgálni. Igaz, hogy már egy hónapja létrehozták a szervezetet, de most láttak neki a munkának. A bizottság elnöke Kelemen Tibor, aki jelen volt az első ülésen. A tagok közül szintén ott volt Dr. Abonyi Viktor, Kovács László és Gulykáné Gál Erzsébet. Habony István távol maradt. Eldőlt, hogy hogyan osztják meg az elvégzendő feladatokat és az is, hogy a vizsgálat komoly lesz, mert abba külső szakértőket is bevonnak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.09. 13:19:02

Semmi sem lehet tökéletes, tartja a mondás. Az egészségügyi centrum épülete sajnos nem az. Íme néhány fénykép a tetőszerkezetről. Mindenféle kommentár nélkül.... Nagyításhoz katt a képekre!

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.07. 08:21:08

A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban folyamatosan merülnek fel kósza hírek. Jelenleg az a szóbeszéd tárgya, hogy az intézménynek nincsen érvényes működési engedélye és az épület nem kapta meg a szükséges használatbavételi engedélyt sem.

Egészségünk:
EU   
 3 Hozzászólás    
NEM

veroniq - 2011.01.05. 15:07:23

Kara nemet mondott az abonyi centrumra

 

Jászkarajenő először egy olyan képviselő testületi határozatot hozott, Romhányiné Dr. Balogh Edit faxon megküldött levele után, melyben azt nyilatkozták, hogy ha a lakosság óhajtja, akkor természetesen lehetőségük lesz igénybe venni az abonyi Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet szolgáltatásait. De ezt csak úgy vállalták be, hogy nem kötelezték volna a karaiakat arra, hogy ne az eddigi Ceglédre járjanak rendelőintézetbe. Vagyis a területi ellátási kötelezettséget nem szerették volna Abonynak adni. Mint azt Palya István polgármester lapunknak elmondta, sajnos ezt a vagylagosságot a szakhatóság igennek vette. De erről szó nincs.

 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok