Mi Abonyunk - Segítség! Fantomintézmény!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.14. 18:05:19

 

 
Kelemen Tibor az elnöke annak a vizsgáló bizottságnak, mely a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet körüli botrányokat vizsgálja. Tegnap üléseztek és az elnök nemes egyszerűséggel fantomintézménynek titulálta a Dr. Kostyán Andor rendelőintézetet, mely szerinte engedélyek nélkül működik. Ez bajárta az országos sajtót, mivel a nyilatkozatot a Független Hírügynökségnek adta. Korábban az igazságról a MiAbonyunk megkérdezte Dr. Pusztai Dezső főigazgatót, aki elmondta a tényeket. Nagy a baj, de nem csak ezen a téren. Az épület falai több helyen beáztak és több helyiségben szivárognak a vízvezetékek is. Felelős egyelőre nincs, a vizsgálat folyik.
 
 
A Független Hírügynökség cikke, melyet eddig csak a Népszava és a Webrádió vett át:
 
 

Az ÁNTSZ engedély nélkül működik az abonyi Kostyán Andor Rendelőintézet. Novemberben adták át több hónapos csúszással az intézetet, de az üzemeltetése máig körülményes - közölte a beruházást vizsgáló ad hoc bizottság elnöke csütörtökön.
                 

 

Az ÁNTSZ engedély nélkül működik az abonyi Kostyán Andor Rendelőintézet. Novemberben adták át több hónapos csúszással az intézetet, de az üzemeltetése máig körülményes - közölte a beruházást vizsgáló ad hoc bizottság elnöke csütörtökön. Ha február 5-ig nem érkezik meg az engedély, akkor az egészségügyi központ nem kaphat OEP finanszírozást, és ezzel veszélybe kerül az idei működése.

Fantomintézményként, alapító okirat nélkül működik a novemberben átadott, több mint négyszázmilliós pályázati pénzből megépült abonyi egészségügyi centrum. Ez az az intézmény, ahová ősszel nem tudták bevinni a röntgen gépet, mert nem volt elég nagy ajtó, amin befért volna. A háziorvosok most már ott rendelnek ugyan, de üzemeltetési gondjai vannak az önkormányzatnak - mondta Kelemen Tibor, a beruházás körüli problémák feltárására létrejött ad hoc bizottság elnöke csütörtökön.
Kelemen Tibor tájékoztatása szerint ÁNTSZ-engedélye még mindig nincs a Kostyán Andor Rendelőintézetnek. Ha február 5-ig ez az engedély nem érkezik meg Abonyba, akkor az egészségügyi központ nem kaphat OEP finanszírozást, és ezzel veszélybe kerül az idei működése.
Pusztai Dezső igazgató a legutóbbi bizottsági ülésen arról számolt be, hogy az ÁNTSZ-nek még el sem küldték a kérelmet, mivel az egészségügyi központ alapító okirat hiányában jogilag még nem létezik, tehát nincs, akivel az ÁNTSZ hivatalosan kapcsolatba léphetne, és az egészségpénztár szerződhetne. Mindaddig nem tudnak még takarítónőt sem alkalmazni, amíg a rendelőintézet nem válik jogi személlyé, a beszerzésekre pedig egyelőre nincs költségvetése az abonyi egészségügyi centrumnak. Vannak kivitelezési problémák is az épületben: a falak több helyen átáztak, nedvesednek a hóolvadás után, és több helyiségben szivárognak a vízvezetékek is.
Az önkormányzati bizottság felelősöket jelölt ki, akik szakértők bevonásával tesznek javaslatot a feltárt hiányosságok megszüntetésére.
 
Citrom-díj:
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
rtg

Tavaszkert -

2011.01.18. 09:11:06

Én úgy tudom,hogy lehet ablak, csak ólom-üveges kell hogy legyen.Illetve az ajón is kell hogy legyen ólom réteg.A szolnoki sztk-ban is van ablak a fogrtg-en.

Rtg

Truckman -

2011.01.18. 08:36:40

A kínosan betuszkolt gép ott nem is jó helyen van! :D Ki lehet nézni a rtg-nek, az ABLAKOKON?! :P

rtg

Tavaszkert -

2011.01.18. 07:58:57

Lehet hogy nem teljesen ide vág, de nevetségesnek tartom, hogy nagy kínok árán berakták a rtg gépet, de felvételt azt nem tudnak csinálni, ugyanis nincs se orvos, se asszisztens.Vicc!!!!

beruházási problémák

figyelmes31 -

2011.01.17. 09:44:50

Kelemennek igaza van! Igenis vizsgálni kell az anomáliákat! Főleg ha Dr. Pusztai keze is benne van. Volt neki már nem egy tisztázatlan ügye ahol messze nem a korrektség jellemezte az ügymenetet!

Edit asszony elintézte!!!!

kena -

2011.01.15. 21:58:07

lám a feneketlenkút!uniós milliók eltűntek a kégli beázik Edit asszony zsebe meg hízik! Abony én igy szeretlek!!!! vagy csak én látom ezt így?:)


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok