Mi Abonyunk - Mosakodik a polgármester
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.20. 08:01:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit a mai napon a Magyar Televízió m1-es regionális híradójában reggel hétkor azt nyilatkozta, hogy minden a legnagyobb rendben van az egészségügyi centrummal, illetve a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban, hiszen az engedélyek is rendelkezésre állnak. Az interjú megtalálható a www.ctv.hu  -n. A Dr. Pusztai Dezső főigazgató által felsorolt műszaki hibákról, melyek a MiAbonyunkon is közzétételre kerültek, nem beszéltek. A polgármester nem érti, hogy miért indult ellene és az egészségügyi centrum ellen negatív kampány.

Mint arról beszámoltunk, az építés körüli szabálytalanságok kivizsgálására ad- hoc bizottságot hoztak létre. Ennek elnöke, Kelemen Tibor fantomintézménynek nevezte a centrumot. A jegyző is megtette a szükséges lépéseket és kérte az eljáró hatóság kijelölését. Lapunk úgy tudja, hogy az építésügyi hatóság kifejezetten megtiltotta az épület használatát, amíg nem lesz végleges használatba vételi engedély, így a polgármester nem mond igazat. Ennek ellenére a munka folyik az épületben. Például folyik a víz a konnektorokból is.

„ ROMHÁNYINÉ Dr. BALOGH EDIT, polgármester, Abony Több mint 200 zár van, abból öt zárása nem volt megfelelő, de az nem azt jelenti, hogy nem csukódott az ajtó, a zárnyelven kellett alakítani, hogy megfelelően lehessen kettőre zárni a rendelőket. Műszaki ellenőr, építéshatóság, minden szakhatóság hozzájárult az épülethez, kifogás nélkül, tehát nem értem ezt a hisztériakeltést, ami az épület körül zajlik.

Az apróbb hibákat garancia időn belül kijavíttatják a kivitelezővel- mondja a polgármester. „

Lapunk ezzel szemben úgy tudja, hogy az abonyi alvállalkozók mindegyikét még nem fizette ki a fővállalkozó és ezért a garanciális javítások elvégzése is késik. Mint megírtuk, nem csak a zárakkal van baj. A betegeknek orrfacsaró bűzben kell az épületben tartózkodniuk, a WC-ket nem lehet lehúzni, az ablakok hőszigetelése nem megfelelő, az épület több helyen beázik, a falban vízszivárgás van. De Romhányiné szerint minden a legnagyobb rendben!

A www.miabonyunk.hu -n megjelent képek és dokumentumok valóságosak, ezek tények. Nem rosszindulatú pletyka, hanem a szomorú valóság.

 Részletek még: http://www.ctv.hu/egyeb/6853-nincs-veszelyben-a-betegellatas.html

Az MTV híradója, a Rendelőintézetről szóló anyag 7:25 -től.

LŐVE

Citrom-díj:
 11 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Tehát?

Süllő -

2011.01.22. 13:00:47

Akkor most töröltek valamit, vagy kitörölheted? Király Jymmi tied a pálya...Mosoly

volt húsz

veroniq -

2011.01.22. 11:04:34

Igen, volt itt egy hozzászólás, amit valamelyik kedves olvasónk húszszor írt be több helyre, azonos tartalommal és rágalmazásnak nevezte az egészségügyi centrumról írt cikkeinket, de ezzel együtt akkor a Független Hírügynökség cikke is az volt, amit több országos híradás is átvett. Mivel ezek megjelentek, nyilván kerestek egy másik hírforrást, hogy lehessen mosakodni és cáfolni. Ez volt a Cegléd TV, amelyik az M1 regionális híradójában le tudta közölni a védekezést. Igaz, ezt nem sok abonyi nézi.... De pontosan ezért linkeltem be az írást, hogy mindenki tisztában legyen az érem másik oldalával is. Üdv: Veronika

Melyik az a hírforrás?

tyb -

2011.01.22. 10:11:33

Amelyik az Őt ért nemtelen és lealacsonyító "kritikákat" saját pénzen publikálja? Elég beteg elképzelés, s nekem erről csupán egyetlen perverz elhajlás jut eszembe : mazochizmus.SzomorĂş

Másrészt ezen az oldalon soha, senkit sem nézünk, néztünk hülyének, de ha lehet azt azért ne kérjétek tőlünk, hogy ennek szellemében korbácsoljuk magunkat virtuálisan véresre a nagy nyilvánosság előtt.Király    

Egyébként

matek -

2011.01.22. 04:35:06

Egyébként

meg

szerintem

legközelebb

szavanként

írd

meg

véleményed.

Nevetős

És

jym -

2011.01.22. 00:41:19

ezt nem rossz indulatból írom,csak hát hülyének nézni az embereket az sem tuti:)

nem

jym -

2011.01.22. 00:39:36

nem túl pozitívakat is

Egyébként

jym -

2011.01.22. 00:38:33

Egyébként mint naív olvasó írom: Én szívesen olvasom nem csak a dícsérő hozzászólásokat hanem a  túl pozitívakat is az  oldalra nézve:)

:)

jym -

2011.01.22. 00:33:47

ő-ő

ő

jym -

2011.01.22. 00:27:15

öhömmm,nem rosszindulatból,de mintha lett volna itt egy hozzászólás minden előtt,amit ezek szerint törőltetek. Pedig ez is hozzá tartozik a vélemény nyilvánításhoz. Már bocs a megjegyzésért.:)

Mosakodik?

Truckman -

2011.01.20. 17:17:06

Hehh! Már ide a fürdés is kevés lönne!

Mosakodás

Steve968 -

2011.01.20. 15:59:35

természetes, könnyebb, mint beismerni az - esetleges - hibákat. Bár nem hiszem, hogy a zéárakkal lenne a legnagyobb baj.

 

A hozzájárult az épülethez - ezzel nem tudok mit kezdeni. Az első fokú építési hatóság adja ki a használatbavételi engedélyt, ha az összes szakhatóság megadta a maga részéről a hozzájárulást, illetve az esetleges hiánypótlási felhívás után, azok teljesítése után, azok kivételével, amelyek nem befolyásolják jelentősen az épület használhatóságát. A hatóságok határozatot hoznak, ha a maguk részéről hozzájárultak az épület használatbavételéhez, akkor erről határozatot hoztak, ha rendelkezésre áll, akkor csak be kell mutatni azokat.

 

Csaó-csaó: Steve968


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok