Mi Abonyunk - Bohózat: A jó büdös centrum
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.18. 11:55:14

Valami nagyon bűzlik az abonyi egészségügyi centrumban és körülötte is. Ez szó szerint értendő, hiszen Dr. Pusztai Dezső, a majdani intézményvezető levelében hibalistát írt, melyben szó szerint a következő szerepel: „ Az egész épületen belül bűz terjeng. „ Szép és büdös helyen dolgoznak tehát orvosaink, a védőnők és a többiek. De ezen kívül több dolog már most sincs rendben a sebtiben készre varázsolt épületben és környékén. Például a Nőgyógyászati rendelő ajtajának zárjai nem működnek megfelelően…. Ez azt jelenti nyilván, hogy nem mindig zárható.

 

De például ugyanez a helyzet a Laboratóriummal, a Szemészettel, a Teakonyhával is. Jelenleg a fogászati rendelőben nem megoldott az elszívó rendszer, a mostani átmeneti megoldás balesetveszélyes. Több helyen beázás, vízcsorgás van, repedt szaniterek vannak az épületben. Van olyan földelési vezeték, mely nincs elrejtve, a linóleum több helyen is sérült és balesetveszélyt okozhat. Vannak olyan ablakok, melyeknek rossz a szigetelése, és érezhetően áramlik be rajtuk a hideg levegő. Így a fűtésköltség is nő. Mindezek ellenére a műszaki ellenőr, Karancsi Szilárd szerint kiváló az épület minősége, de erre hívta fel a figyelmet Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester is. Nos, hogy garanciálisan ki mikor javítja ki a hibákat, még nem tudható. De nyilván ki kellene, mert e nélkül sosem lesz intézmény a dr. Kostyán Andor Rendelőintézet.

 

Íme néhány konkrét idézet Dr. Pusztai Dezső főigazgatótól:

 

Lőrinczy Veronika

 

 Nem, mert nem ő a hibás! 
 Nem, ezt is túléli! 
 Lehet.... 
 Igen, sajnos 
 Igen, na végre! 
 Mert botrány van? 
Eredmény

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csórikák

Truckman -

2011.01.21. 09:15:07

Már a szemetest is viszik? :D

Egészségügyi Centrum

pancsa -

2011.01.21. 07:47:20

A héten kétszer is "kénytelen" voltam a gyerkőceim miatt ellátogatni az intézménybe. Nagyon szép, kultúrált az egész épület. Mi nem éreztünk semmi kellemetlen szagot. A gyermekorvosi váró tágas, világos, szép. Az egészségügyi dolgozók örömmel vették használatba az intézményt. Továbbra is kedvesek, készségesek és ez nagyon sokat számít a mai lelketlen világban. Köszönjük nekik!

Az első tapasztalatok alapján: minimum 2x annyi kerékpár tárolóra lenne szükség. Az abonyi emberek túlnyomó többsége kerékpárral közlekedik. A mennyiség, ami most rendelkezésre áll, elenyésző. Akinek már nem fér a járgánya a tárolóba, valóban minden rendelkezésre álló zugot kihasznál pl. korlátok, falszakaszok.

Az autók továbbra is az Újszászi út felé állnak meg, hozzáteszem az orrunk előtt leálló autó vezetője, be sem nézett a Fadrusz utcába, van a szabad parkoló. Mellesleg ott sem volt. Úgy tűnik a parkolók száma sem elegendő.

Szemetes nem volt. Illetve a dolgozók saját kukájukat vitték be a közösbe, amíg lesz. De, valaki eltulajdonította. Megáll az ember esze. Normális az az emberke, aki elmegy az orvoshoz, aki segít rajta és cserébe ellopja a kukát? Nem hinném.

A fentiektől eltekintve, tényleg nagy szükség volt egy ilyen intézményre. Örüljünk neki, becsüljük meg és vigyázzunk rá. A miénk: abonyiaké! Használják és használjuk egészségünk megőrzésére!

sajnos

fejesg -

2011.01.20. 14:21:42

nagyon úgy tűnik, hogy egyre több a gond, mivel úgy építenek/kiviteleznek/ruháznak be a cégek, hogy 1.itt úgysem lesz árvíz/belvíz/földrengés/stb., 2.minél nagyobb mellékest akasszunk a dolgon. Hogy kisebb tavak alakulnak a szántóföldön? Városrészek tűnnek el a sárban? Hogy omlanak a löszfalak, ömlik a méreg? Ugyan már?!?!?!  A sötét üveges Audiból vagy Merciből ez nem látszik.... A döntéshozók úgyis megússzák.

O.K.

fejesg -

2011.01.20. 14:14:24

mehet a CicaKő, de lehetőleg ne a Bodócs-közi sár jöjjön helyette... Amúgy nálunk az udvar tiszta sártenger.

IDE

én -

2011.01.19. 21:13:04

IDE NEKÜNK azt a 100 méter macskakövet a bodócs közbe !!!!!!!!! én nem sírnék azon hogy macskaköves az utca......NAGYON jó lehet valakinek hogy ez a legnagyobb baja...
nem csak ez a rossz...

fejesg -

2011.01.19. 15:46:16

van még egyéb rossz dolog is a városban, például a Vasút úti 100 m Macskakő !!!!

Víz

aranyhaj -

2011.01.18. 13:35:48

A múltkor a gyerekrendelőben nem lehetett a lánymosdóban lehúzni egyik wc-t sem. azt mondták nincs víz. de kezet mosni azt tudtunk, ott volt.\"\\"Öööö\\"\"


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok