Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Egészségügyi központ"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2011.01.03. 14:49:52

A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet
(Egészségügyi Centrum) telefonszámai
2740, Abony Újszászi u. 21-23.
 
 
 
Az orvosi ügyelet új telefonszáma január 3-tól módolsul az alábbiak szerint:
 

 

 

EÜ Cenrum központ 655-600  
     
Ügyelet 655-800  
     
Védőnők 655-874  
     
Labor 655-840  
     
Sebészet 655-879  
     
Egészségünk:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.03. 14:16:27

Galéria ITT, fotó: LŐVE, MiAbonyunk 

 

A mai napon, 2011. január 3-án Abony város lakossága végre birtokba vehette a Dr. Kostyán Andor rendelőintézetet, ahová már a doktorok és egészségügyi dolgozók jelentős része is beköltözött...

Egészségünk:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.02. 14:20:25

Több októl is az Egészségügyi centrum éve lesz a 2011-es esztendő. Egyrészt azért, mert az épületet végre birtokba vehetik az orvosok és egészségügyi dolgozók, akik hamarosan itt fogadhatják majd a betegeket. A másik ok az, hogy létrejött egy önkormányzati vizsgálóbizottság, mely az építkezés és a projekt kivitelezése közben felmerült anomáliákat lesz hivatott felkutatni. Gond és baj pedig akad bőven. Ennek ellenére a szervezet még nem ülésezett. Igaz, Kelemen Tibor elnök súlyos beteg és jelenleg lábadozik. Ez a tény azonban csak elodázhatja, és nem halaszthatja el a vizsgálatot. Lapinformációink szerint például soha nem készült tételes átadás- átvételi jegyzőkönyv az előző fővállalkozó GEN-ÉP és a megrendelő abonyi önkormányzat között és ez teljesen szabálytalan.

Citrom-díj:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.30. 11:04:25

Az abonyi Egészségügyi centrumba hamarosan átköltöznek az orvosok és egészségügyi dolgozók. Mint az Olvasónk által küldött képen is jól szermrevételezhető, sajnos az eresz ereszt. Gondolom, a hiba kijavítása folyamatban van. Ez afféle rejtett hibaként is meghatározható, hiszen az épület átadása nyilván nem csapadékos időben történt és akkor nem volt látható, hogy a csatornával van egy kis gond. LŐVE

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.29. 14:58:48

X – akták: Egészségügyi centrum

Mint arról lapunk beszámolt, vizsgálóbizottságot állítottak fel annak érdekében, hogy a szabálytalanságokat feltárják Abony legnagyobb beruházásával kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban most egy sorozatot indítunk. Íme az első „ gyöngyszem „. Következzenek a tények!

A  tűzoltóság először nem vette ét az abonyi egészségügyi centrumot, sőt egy hosszú hiánylistát is összeállított, melynek meg kellett felelni. Igaz, hogy már több, mint egy hónapja hivatalosan átadták az épületet, melyet a műszaki ellenőr készre jelentett, de ennek ellenére gyakorlatilag december 21-re lett kész, hiszen ekkor vették át a tűzoltók a már átadott és kifizetett épületet.

 

Egészségünk:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.05. 11:40:32

Véletlen volt az egészségügyi centrum botrány?

 

 Forrás: Csongrádi szó

 

Csongrádban ugyanúgy jártak az iskola felújítással, mint Abonyban az egészségügyi centrummal…..

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.03. 10:59:19

/ Mindenki a fejét fogja.... /

Igaz, az irányító hatóság a helyszíni szemlén első látásra mindent rendben talált, ugyanakkor rengeteg jogszabálysértés és visszásság történt a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet ügyében. Ezért a tegnapi testületi ülésen egy ad-hoc bizottságot hoztak létre, mely ezeket hivatott kivizsgálni. A képviselő testület megszavazta ezt, csupán Habony István és Romhányiné Dr. Balogh Edit mondott nemet. Ez is jól példázza, hogy ketten maradtak, elszigetelődtek. A bizottság tagjai: Kelemen Tibor elnök, Kovács László, Habony István, Gulykáné Gál Erzsébet és Dr. Abonyi Viktor.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.02. 20:27:42

Több órás vita az egészségügyi centrum kapcsán

 

Számos törvénytelenségre hívta fel a figyelmet a jegyző és aljegyző, valamint a felszólaló testületi tagok többsége az előző testületi ülésen. Kesze- kusza történet a Dr. Kostyán Andor rendelőintézet története. A SANAMED Kft képviselőjét egyetlen dolog érdekli- mint ahogyan azt a testületi ülésen is elmondta-, mégpedig az, hogy végre beköltözhessenek és velük együtt a betegek is végre ne méltánytalan körülmények között részesüljenek ellátásban. Ez közös érdek. „ Ne szórakozzanak! „ –mondta többek között. A vita még most is tart. Én elmenekültem. Valószínű, hogy ad- hoc bizottság fogja vizsgálni a botrányos ügy részleteit. Ugyanakkor a pályázati pénzzel bizonyára el tudnak majd számolni. Balogh Edit és Habony István „ kettesben „ maradtak álláspontjukkal, melyhez csatlakozott még a műszaki ellenőr is. Íme néhány hozzászólás, mely borzolta a kedélyeket:

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 12:19:47

A kistelepülések nem kötnek szerződést Abonnyal. Így nem kap ÁNTSZ engedélyt sem a Kostyán Andor Rendelőintézet? A polgármester szerint ő nem hibás semmiben, de véleménye szerint a jegyző és az aljegyző mindent megtettek annak érdekében, hogy ne valósuljon meg a projekt.

Közélet:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.30. 18:29:08

Lapinformációink szerint Dr. Homoki Ildikó gyermekorvost egészen egyszerűen elfelejtették tájékoztatni arról, hogy nem egyedül fog egy rendelőt használni, ezzel pár héttel ezelőtt szembesült.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok