Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Parkolás"
1234Következő >>

veroniq - 2015.01.29. 19:51

Olvasónk küldte a Parkolj hülyén rovatba ezt a képet azzal, hogy a gépkocsi ifjú sofőrje így állt meg, majd lazán bement a zöldséges boltba. 

" Hihetetlen mik vannak..ja, és az ott parkoló kocsik alig bírtak kijönni! " -írja olvasónk. Ha Ön is lát ilyet, vagy hasonlót, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.21. 09:20

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Mai parkolj hülyén képét kedves Olvasónktól kaptuk. Sikerült neki lefotózni egy piros autót, ami a Spar parkolójában keresztben parkolt le.

Közélet:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.15. 12:53

 

 
Ma az egyik bolt biciklitárolójában fotózta le, és megjegyezte: Ezek szerint nem csak autóval lehet hülyén parkolni.

Közélet:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.05. 11:00

Olvasónk írja: Ma ráértem egy kicsit böngészgetni a lapotokat, és épp leragadtam az alábbi cikkednél:

http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2014/12/04/Ni_csak_ki_parkol_itt?_De_nem_hulyen,_hanem_teljesen_szabalyosan

Amiért „tollat ragadok” ill. klimpírozok a billentyűzeten, az nem más, mint az állandó parkoló hiány! Mióta megnyílt a kultúra eme fellegvára, kisebb-nagyobb bosszankodásra ad okot az intézmény körüli parkolás. Hetente többször látogatjuk a zeneiskolát, a zeneórák, ill. néptánc órák (a műv. házban) miatt. Nem mondom, hogy sosincs hely, de gyakori, ez főleg akkor bosszantó, ha már késésben vagy, és egyébként is sietsz! Tudod, nem értem, hogy az épület mögött ott van egy viszonylag nagy parkoló, és ott áll üresen, mert nem lehet használni! Nem értem, hogy ezt ki tiltja meg és miért?

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 08:48

Az itt látható két képet Olvasónk küldte el nekem. a Ön is lát hasonló jelenséget, kérem küldje el a képet nekem ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közzéteszem!

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.09. 16:21

 

Bár a városközpontban nagyon kevés a parkolóhelyek száma, és sokaknak jelent gondot az itt való megállás, mégis vannak olyanok, akiknek ez mit sem számít. A Kultúra Háza előtti parkolóban foglal el kettő helyet a képeken látható kisméretű autó. Ha Ön is lát idegesítően, szabálytalanul parkoló gépjárművet, küldje le nekem a képét, közzéteszem. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Parkolás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.19. 18:44

Olvasónk küldte az itt látható képet. Naponta látható jelenet, akár többször is. Helyszsín: PEZE, rendőrség mellett közvetlenül. Mindannak ellenére, hogy rengeteg parkolóhely van a PEZE Péknél. Ha Ön is szeretné büntetés és baleset nélkül megúszni, akkor semmiképpen se álljon meg így! Nem érdemes. Ha lát Ön is olyan szituációt, ahol szabálytalanul parkolnak, küldje el nekem a képet: szerkesztoseg@miabonyunk.hu - Parkolj hülyén rovat.

Közbiztonság:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.14. 15:06

Az itt látható fényképeket kedves olvasónk küldte, mindegyiken nem valami elegáns parkolási módszer látható.... Ügyesebb parkolást kívánok sok szeretettel a kedves abonyiaknak! Ha Ön is lát olyan autót, mely szabálytalanul, bénán, hülyén parkol, kérem küldje el e képet nekem ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Kattints a címre még képekért

Citrom-díj:
Parkolás   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.28. 12:22

Olvasónk írja, és a képeket is ő küldte nekünk! Köszönjük!

Szeretném a köznyilvánosság előtt is megkérni azt a kedves emberkét, aki az állomáson ilyen nagyszerűen parkol, hogy ha lehet csak egy helyet foglaljon már el. Többen bosszankodtunk miatta. Köszönöm megértő segítséged! 

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.13. 13:11

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola. Aki náluk tanul, nem csinál ilyet!- Kedves olvasónk küldte nekem az itt látható képet. Amint jól látszik, a gépjármű tulajdonosa éppen négy helyet foglal el parkolás céljából. Ez így nem egészen helyes, még akkor sem, ha utánfutóval van és a forgalom is gyér.... Ha Ön is lát olyat, aki rosszkor, rosszul, rossz helyen parkol, kérem küldje el nekem a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Közzéteszem

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok