Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.10.09. 14:24

Mint ahogyan arról lapunk beszámolt, hamarosan új szolgáltatással bővül az abonyi HAJ- SZA STÚDIÓ repertoárja, ahol boszorkányosan ügyes fodrász, műkörmös, manikűrös, pedikűrös, és most már kozmetikus is várja kedves vendégeit. 

Egészségünk:
Reklám   

 

Új kozmetikai szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a HAJ- SZA Stúdió, Abonyban, a Szolnoki út 40. szám alatt, hamarosan! Visszaszámlálás tehát indul. Október 12-től Pintér Anikó kozmetikus ajánlja a prémium termékekkel nyújtott szolgáltatásait, mely nem más, mint a Kaviczky termékcsalád. Az előkészületekről hamarosan részletesebben is beszámolunk Önöknek. Ez az anyag, melyet Anikó használ, úttörő Abonyban, azaz tudomásunk szerint más kozmetikákban egyelőre nem használják. Hogy mit is tud a termékcsalád? Új dimenziók a szépségiparban:

/ Részletek a címre kattintva /

Egészségünk:
Reklám   

 

Az abonyi Vásártér " lakói " szemmel láthatóan gyönyörűen karban vannak tartva. Boldogan pózoltak nekem, kíváncsian ismerkedtek a fényképezőgépem lencséjével, és velem. Kissé félelmetesek voltak méretük miatt, de a jámbor jószágok szinte mosolyogva fogadták azt, hogy ma sztárok lesznek. Megmutatom Önöknek, milyen szépek. Úgy tudom, hamarosan tejecske is kapható lesz! A fejleményekről beszámolunk Önöknek. Az biztos: Egyre többen vannak, és a legelő remek! LŐVE

Egészségünk:
Abony   

 

Azt eddig is tudtuk, hogy a kóla rengeteg cukrot tartalmaz, és vannak nemkívánatos hatásai is. Most a Daily Mail egy grafikán mutatja be, hogy egy órán át milyen változásokat okozhat az üdítő a szervezetedben.

Grafika: mi történik azután, hogy megiszol egy colát?

 

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2015.07.31. 12:22

 

Az osztály a daganatos betegek szűrésén, kezelésén kívül a kardiológiai, a máj- és vese-, valamint pajzsmirigybetegek gyógyulását is segíti. A tervek szerint már nyár végén fogadnak betegeket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet új, nukleárismedicina-osztályán – közölte a kórház megbízott igazgatója.

Egészségünk:
Szolnok   

 

A XIX. század egyik legfontosabb környezeti problémája a globális klímaváltozás. Az utóbbi 25 évben a Föld felszínének átlaghőmérséklete 0,4 ºC-kal emelkedett. Hazánk éghajlatára nézve a változás drámai mértékű. Az új évezred első évtizedében - a 2005-ös év kivételével - mindegyik év átlaghőmérséklete meghaladta az átlagot (az 1971-2000-es normál értéket), a 2012-es nyár pedig az elmúlt 112 év második legmelegebb nyara volt.

Egészségünk:

veroniq - 2015.07.05. 14:04

Rovatunk támogatója a SPÁTEN Italdiszont.- A címben feltett kérdés nem az alkoholtartalmú italokra vontakozik, annál inkább a megfelelő folyadékbevitelre. Miért is fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű rendszeres, tudatos folyadékfogyasztás a munkahelyen is? Mert: a felnőtt emberi szervezet 60%-a víz, amelyből már 1-2%-os veszteség olyan tüneteket okozhat, mint a fejfájás, a fáradtság vagy az állóképesség csökkenése,

Egészségünk:

 

Másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos csütörtök déltől hétfő éjfélig - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé, az előrejelzés szerint várhatóan vasárnap lesz a legmelegebb, akkor 25 és 28 Celsius-fok közötti középhőmérséklet valószínű, de a nagyobb városokban még ennél is melegebb lehet. A kánikulában csak helyenként hozhat enyhülést egy-egy kisebb zápor, zivatar.

Egészségünk:
Nyár   
Kánikula   

 

(MTI) - A parlagfű elleni védekezést még a virágzás előtt el kell kezdeni, ezért a Földművelésügyi Minisztérium (FM) felhívja a földhasználók, földtulajdonosok figyelmét, hogy tegyenek eleget jogszabályban foglalt kötelezettségüknek, ellenőrizzék és tegyék rendbe területeiket.

 

    A tárca keddi felhívásában arra is figyelmeztet, hogy a védekezési kötelezettség elmulasztását az illetékes hatóság 15 ezer és 5 millió forint közötti növényvédelmi bírsággal sújthatja.

Egészségünk:
Abony   

admin - 2015.04.13. 12:21

 

Kép forrás:  http://info.szolnok.hu

 

 

(MTI) - Négy településen kifogásolható a levegő minősége: Egerben, Szolnokon és Szegeden volt kifogásolt a levegő-egészségügyi helyzet az ózon miatt, Nyíregyházán viszont a szállópor-terhelés (PM10) haladta meg az egészségügyi határértéket - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az Országos Környezetegészségügyi Intézet mérései alapján hétfőn az MTI-vel.

 

 Az ÁNTSZ azt javasolja, hogy az érintett térségekben a keringési, légzőszervi betegségben szenvedők, főleg az időskorúak, a légszennyezettségre érzékeny emberek és a kisgyermekek a délutáni órákban minél kevesebbet tartózkodjanak a szabadban.

Egészségünk:
Szolnok   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok