Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

 

Meglepő eredménnyel járt a Tudatos Vásárlók Egyesülete által elvégzett narancslé-teszt. A Tesco egyik terméke első, egy másik terméke majdnem az utolsó helyen végzett. A legtöbb C-vitamint a legolcsóbb termék tartalmazza. Táblázatban mutatjuk be a legfontosabb adatokat.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete most 16-féle narancslevet tesztelt laboratóriumban. Azt vizsgálták meg, hogy az egyes márkák mennyi C-vitamint tartalmaznak, mennyire környezetbarát a csomagolásuk és milyen a vásárlói tájékoztatás a címkén.

Egészségünk:
Abony   

 

Már nem csak a Nagykőrösi úton, hanem az AGROPONT Kertészeti Kisáruháznál, a Piac közelében is kapható friss házitej, éjjel, nappal, 120 forintos literenkénti áron! Próbálta már? Még nem? Itt az ideje, szeretettel ajánlom! Előző cikkünk az alábbiakban olvasható:

Egészségünk:
Abony   

 

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai szerint a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészeti- és nőgyógyászati osztályán rendeltek el látogatási tilalmat. Ezenkívül a Pest megyei ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati, csecsemő- és gyermekgyógyászati, a központi aneszteziológiai intenzív terápiás osztályain, valamint a kardiológia őrzőben tilos a bent fekvők felkeresése.
Az ÁNTSZ és az intézmények korábbi közlése szerint szintén látogatási tilalom van több fővárosi és vidéki kórházban.

Egészségünk:
Influenza   

 

„Adj vért, megmented három ember életét!” -  Abonyban február 9.-én kihelyezett véradó nap volt a Kultúra Házában. A hirdetéseknek és a személyes leveleknek köszönhetően sokan jöttek a hívó szóra. Szükség is volt rá, mert ha azt mondom vér, arról valamennyiünknek az ÉLET jut az eszébe. Ezen alkalommal is sor került irányított véradásra, egy ceglédi beteg családja jött személyesen is vért adni, de még szükség volt további 0 negatív véradókra is. Januárban műtéthez volt irányított véradásunk Mindkét betegnek gyógyulást kívánunk.

Egészségünk:
Abony   

 

A gyermekáldások elmaradása világszerte problémaként jelentkezik, Magyarországon kifejezetten kritikus értéknél tart a termékenységi arányszám. A probléma egyik fő oka a nagyszámú nem-funkcionális férfimeddőség, amelyen lehet segíteni, ám az érintettek sokszor nem is tudják, hogy mit tehetnének - hívta fel a figyelmet közleményében Dr. Ősapay György, a népszaporulat kérdésével foglalkozó szakember, a Magyar Tudományos Akadémia nagydoktora.

Egészségünk:
Gyermek   

 

Ezek segítenek majd, ha másnaposan majd' felrobban a fejed a fájdalomtól, ha kavarog a gyomrod és hányinger gyötör, valamint úgy szédülsz, mintha ringlispilen ülnél. 

 

Víz

Természetesen a macskajaj ellen a legjobb ellenszer a víz. Ennek oka, hogy az alkohol dehidratál, ami fejfájáshoz, gyengeséghez, rossz közérzethez vezet.

Egészségünk:
Abony   

 

Ráadásul erre is jó ám!

Győzd le a vírusokat! Kerüld el a megfázást, náthát, influenzát!


Tegyél magadért!

Ràzz Te is az egészségedért! Van napi 10 perced? No, akkor HAJRÁ!

Részletek a címre kattintva!

Egészségünk:
Abony   

Ön szerint lenne szükség arra, hogy gluténmentes élelmiszereket áruljanak Abonyban?
 
 IGEN, na végre! 
 Hát, biztosan lenne rá igény 
 Szerintem NEM 
 
Eredmény

Egészségünk:
Abony   

veroniq - 2015.10.09. 14:24

Mint ahogyan arról lapunk beszámolt, hamarosan új szolgáltatással bővül az abonyi HAJ- SZA STÚDIÓ repertoárja, ahol boszorkányosan ügyes fodrász, műkörmös, manikűrös, pedikűrös, és most már kozmetikus is várja kedves vendégeit. 

Egészségünk:
Reklám   

 

Új kozmetikai szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a HAJ- SZA Stúdió, Abonyban, a Szolnoki út 40. szám alatt, hamarosan! Visszaszámlálás tehát indul. Október 12-től Pintér Anikó kozmetikus ajánlja a prémium termékekkel nyújtott szolgáltatásait, mely nem más, mint a Kaviczky termékcsalád. Az előkészületekről hamarosan részletesebben is beszámolunk Önöknek. Ez az anyag, melyet Anikó használ, úttörő Abonyban, azaz tudomásunk szerint más kozmetikákban egyelőre nem használják. Hogy mit is tud a termékcsalád? Új dimenziók a szépségiparban:

/ Részletek a címre kattintva /

Egészségünk:
Reklám   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok