Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

 Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelt Lakosság!


Ebben az évben is lehetőség nyílik a 60 éven felüliek, valamint életkortól függetlenül egyes krónikus betegségben szenvedő személyek térítésmentes influenza elleni védőoltására.

Egészségünk:
Influenza   

Az ölelésnek terápiás hatása van, és egészen erőteljes módja a gyógyításnak, a gyógyulásnak. A kutatások szerint az ölelés és a nevetés a betegségek, a magány, a depresszió, az idegesség és a stressz ellenszere lehet, ha megfelelő dózisban kapjuk.

Egészségünk:
Abony   

 

Barnuljunk - de hogyan?

 

Még nem is olyan régen a napbarnított bőrszín képzeletünkben az egészséggel és a szépséggel asszociálódott, ma új trend van születőben, melynek követői egyenesen kerülik a napfényt és hófehér bőrükkel tiltakoznak a túlzott mértékű napozás és szoláriumozás ellen.

Egészségünk:
Napozás   

 

Kevesebb halálozás, infarktus, stroke, amputáció

Átütő pozitív tendenciák láthatóak a magyarországi cukorbeteg-ellátásban: 5.800 elkerült halálozás évente, harmadával csökkent infarktus- és negyedével kisebb stroke-veszély, kevesebb amputáció és kevesebb kórházban töltött idő - derül ki a Magyar Diabetes Társaság elmúlt 15 esztendőt átfogó, nagyszabású DIABETES EPI projektjének kutatásából. Mindez egy olyan időszakban, melyben alig félmillióról közel 800 ezerre nőtt az ismert cukorbetegek száma.

 

Egészségünk:
Cukor   

Véradás /részlet/ Burai Bianka 7.a osztályos tanuló verséből
 „De én…én félek a tűktől!
Nem kell félned meg sem érzed.
Míg te félsz a tűktől, ők talán búcsúznak az életüktől.
Neked egy enyhe szúnyogcsípés, talán nekik kínszenvedés.
Számíthatnak rád ezek az emberek, ezután ne mond,
hogy vért adni nem merek.
Szegény vagyok, így talán vért sem adhatok….

Egészségünk:
Véradás   

 

Nagyon régóta tartja magát az a mítosz, hogy az alkohol azért is egészségtelen, mert pusztítja az agysejteket. Míg a tiszta alkoholra ez tényleg igaz, kutatások bebizonyították, hogy nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy valóban kárt tegyen az agyunkban - legalábbis ami az agysejtjeinket illeti.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Egészségünk:
Alkohol   

 

" Tedd ki MERT VAN ORVOS és ÁPOLÓ AKI MARAD és a HAZÁJÁT és a MAGYAR EMBEREKET VÁLASZTJA KEVÉS PÉNZÉRT! "

 

Olvasónk, aki supa szív, csupa lélek EMBER, megtisztelt bizalmával és az alábbiakban olvasható levelet küldte el szerkesztőségünk címére, melyet most köszönettel és tisztelettel teszek közzé:

Történt tegnap délután Ádám lesett az iskolában a lépcső, és nagyon megütötte a hátát! Rögtön szóltak Zsuzsinak aki még szintén Szolnokon volt (én már haza értem a műszakból) hogy menjen az Iskolába. Szerencsére busszal hazatudtak jönni. A lényeg ez után jött természetesen kocsiba ültünk és mentünk Ceglédre a balesetibe mert Ádám egyre nagyobb fájdalmakra panaszkodott. A balesetin egy nagyon kedves fiatal dokihoz kerültünk aki meg vizsgálta és röngenre küldte. A felvételt megnézve közölte nagy szerencséje van nincs törés pihenés kenőcs fájdalom csillapítás, ha gond lenne azonnal vissza menjünk Ceglédre.

Egészségünk:

 

Meglepő eredménnyel járt a Tudatos Vásárlók Egyesülete által elvégzett narancslé-teszt. A Tesco egyik terméke első, egy másik terméke majdnem az utolsó helyen végzett. A legtöbb C-vitamint a legolcsóbb termék tartalmazza. Táblázatban mutatjuk be a legfontosabb adatokat.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete most 16-féle narancslevet tesztelt laboratóriumban. Azt vizsgálták meg, hogy az egyes márkák mennyi C-vitamint tartalmaznak, mennyire környezetbarát a csomagolásuk és milyen a vásárlói tájékoztatás a címkén.

Egészségünk:
Abony   

 

Már nem csak a Nagykőrösi úton, hanem az AGROPONT Kertészeti Kisáruháznál, a Piac közelében is kapható friss házitej, éjjel, nappal, 120 forintos literenkénti áron! Próbálta már? Még nem? Itt az ideje, szeretettel ajánlom! Előző cikkünk az alábbiakban olvasható:

Egészségünk:
Abony   

 

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai szerint a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészeti- és nőgyógyászati osztályán rendeltek el látogatási tilalmat. Ezenkívül a Pest megyei ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati, csecsemő- és gyermekgyógyászati, a központi aneszteziológiai intenzív terápiás osztályain, valamint a kardiológia őrzőben tilos a bent fekvők felkeresése.
Az ÁNTSZ és az intézmények korábbi közlése szerint szintén látogatási tilalom van több fővárosi és vidéki kórházban.

Egészségünk:
Influenza   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok