Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Betörés"
123Következő >>

veroniq - 2017.03.18. 14:28

 

Ötvenkettőre emelkedett a kanyarógyanús esetek száma az országban, és közülük 15 esetben igazolták is a betegséget. Oroszi Beatrix elmondta, A gyanús esetek közül hármat kizártak, 34 esetben pedig a laboratóriumi vizsgálatok még folyamatban vannak. A héten igazolt két új eset a makói kórházban kialakult járványhoz tartozó eset - számolt be az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) főigazgató-főorvosa. Hozzátette:

továbbra sincs országos járványveszély.
A szakember közölte, az elmúlt napokban Csongrád megyében 391 embert oltottak be kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) elleni kombinált oltással. Központi keretből 800 adag MMR oltást és négy adag humán gamma-globulint szállítottak Szegedre, a makói és a szegedi betegek, illetve családtagjaik oltására.

Egészségünk:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.10. 17:27

 

A többszörösen büntetett abonyi férfi most Veresegyházán bukott meg. Laptopot és ékeszereket lopott egy családi házból... Ismét megy a hűvösre. - Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Lóránt 35 éves abonyi lakos ellen. A gyanúsított a jelenlegi adatok szerint 2017. február 7-én a délutáni órákban többször becsengetett egy veresegyházi családi házba, körbejárta az ingatlant és mivel onnan senki nem jött ki, bement az udvarra, betörte a teraszajtó üvegét és a házból egy laptopot, valamint ékszereket tulajdonított el.

 

Külvilág:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.11. 18:41

Lapinformációink szerint ma a Radák úton fényes nappal idősek sérelmére követtek el betörést, a házból készpénzt tulajdonítottak el. Az idős abonyi lakos éppen boltban volt, amikor megtörtént az eset. 

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.11. 19:02

 

Az Abonyi Rendőrőrös folytat nyomozás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. október 31-én 23 óra körüli időben betörte egy abonyi ingatlan ajtaját és onnan eltulajdonított egy televíziót.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 19:14

Betonvassal ütötte fejbe a betörő az őt üldöző üzlettulajdonost - Vádat emeltek a bármi áron menekülő sorozat-betörők ellen- A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és többrendbeli, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás ...

Közbiztonság:
Betörés   
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.20. 16:13

 

Megerősített információink szerint ma hajnalban betörtek a Ceglédi úton lévő Kakas nevű sörözőbe, ahonnan pénzt illetve italt tulajdonítottak el az elkövetők. Az épületbe hátulról hatoltak be a bűnelkövetők. Szerencsére mostanában nem volt jellemző a vendéglátó és kereskedelmi egységek feltörése, mióta több bűnözőt is sikeresen kiiktattak rendőreink. Mindenki vigyázzon a tulajdonára, ajtókat, ablakokat, kapukat zárni! 

Közbiztonság:
Betörés   
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 21:01

 

"Az elmúlt időszakban újból megjelent a területünkön az ún. „besurranásos” lopás, amely során az elkövető a nyitva hagyott ingatlan nyílászáróin keresztül bejut az épületbe és onnan jellemzően készpénzt, illetve kisebb használati tárgyakat tulajdonít el. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az értékeikre fordítsanak nagyobb figyelmet, se a bejárati ajtót, se a lépcsőház ajtaját ne hagyják nyitott állapotban, még rövid időre sem!   "

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.05. 21:03

Ezen a héten az egyik éjszaka folyamán kirabolták az egyik abonyi idős néni házát, amíg ő combnyaktöréssel kórházban feküdt. Az idős hölgy házából lapinformációink szerint minden mozdítható értéket elvittek. A néni jelenleg Nagykőrösön van a kórházban, ahol rehabilitációs kezelést kap. A történet nagyon szomorú, mert a néni az üres házba tér vissza. Egyébként ez egy tanya kifosztása volt.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 19:08

 

Lapinformációink szerint az utóbbi időben jelentősen megszaporodtak Abonyban gépkocsi feltörések, illetve az ilyen jellegű kísérletek. Úgy tudjuk, hogy a Batthyány úton és a Mátyás király utcában is voltak kísérletek. Mindenki álljon be éjszakára az udvarra, zárja be a kaput, garázst, autót! Ne hagyjanak értéket a kocsikban! Az ördög nem alszik! Vigyázzanak magukra!

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 12:47

Egyelőre még nem hivatalos lapinformációink szerint a rendőrség és ügyészség, valamint a bíróság hathatós közreműködésének és kooperációjának köszönhetően ismét előzetes letartóztatásba tettek négy abonyi férfit, akik Cegléden sorozatbetöréseket követtek el. Ők úgynevezett „ feltörekvő „ betörők, nem a korábban már elfogott bűnözői csoportokhoz tartoznak. Ők az R. és B. családok tagjai, a tegnapi napon rendelte el a bíróság az előzetes letartóztatásukat. LŐVE

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok