Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Betörés"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2013.11.29. 15:09

Mindenki nagyon vigyázzon, mert a betörők mostanában sem alszanak. Olvasónk a Ceglédi út végén lakik, közvetlenül a Mérges városrész van mögöttük. A következőt írja: Mintegy két hónappal ezelőtt a garázsba törtek be, elvittek minden kisgépet. Többek között motoros permetező, dekopir fűrész, valamint pecabotok, hosszabbítók, szerszámok. Az udvarról egy biciklit. Akkor több mint százötvenezer lett a kárunk. A tettes a mai napig ismeretlen.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.17. 17:46

Az elmúlt napokban Abony városában több helyről tulajdonítottak el ismeretlen tettesek kukorica és napraforgó vetőmagokat, valamint növényvédő szereket. Aki az elkövetőkre vonatkozóan érdemi információval rendelkezik, nagyobb összegű nyomravezetői díjban részesül! Kérjük hívja a 20/4516-269-es telefonszámot, vagy írjon e –mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.02. 20:16

Mikor Polyák Attila békésen sétált az iroda felé a fényképezőgépéért, mert le szerette volna fényképezni a sötétbe burkolózó várost, hatalmas nagy csörömpölésre lett figyelmes. Ez nem volt más, mint a MiAbonyunk iroda közelében lévő Ékszerbolt kirakata.... Fotó: Polyák Attila 

Közbiztonság:
Betörés   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.21. 11:01

Tegnap éjjel vélhetően 10 és 11 között az esti órákban betörtek a Rácz Papír boltba, a Somogyi iskolával szemben. A sértett elmondása szerint még a helyszínelő is elcsodálkozott rajta, hogy hogyan merészel valaki ilyen „ korán „ egy település központjában bűncselekményt elkövetni. 

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.05. 09:44

Ma hajnalban ismét betörtek a Szelei úti Közeli kis élelmiszer boltba. Hétfőn próbálkoztak a hátsó bejárati ajtón, de nem jött nekik össze, de ma már felkészülten sikerült bejutniuk a hátsó kis ablakon, a rácsot kivágták és az ablakon keresztül bemásztak! A drága riasztó berendezést tönkretették letépték, (elég hangosan szólt és szokás szerint senki nem látott nem halott semmit). Nagy mennyiségű kávét vittek el, meg kb. 10 ezer forint váltópénzt, ami fémdobozban volt elzárva!

Közbiztonság:
Betörés   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 15:00

Falbontás módszerével jutottak be ismeretlen elkövetők a Szelei út takarmánybolt közeli kis élelmiszerboltba az éjszaka folyamán, ahonnan nagy tételben zsákmányoltak cigarettát. Az okozott kár mértéke nagyon jelentős, milliós nagyságrendű. Lapunk úgy tudja, hogy ez a bolt eddig nem esett áldozatául a boltbetörési sorozatnak, de most ezt is sorra vették. Csak pár éve vittek el innen gázpalackokat.

Közbiztonság:
Betörés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.21. 19:53

Olvasónk meséli, hogy gyerekeinek házáról, melyet jelenleg albérlők laknak, az egyik éjszaka folyamán természetesen ismeretlen tettesek levágták a színesfém gázvezetéket. A kár értéke több, mint 50 ezer forint. Kezdődik a rézkorszak, illetve pontosabban folytatódik! Legyenek Önök is résen és vigyázzanak rezeikre! LŐVE

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.20. 00:05

A világ egyik legfinomabb lángosát állítja elő egy kedves asszony a Ceglédi úton, közel a városka határához. Mosolygós arcát még a piaci lángosos bódéból ismerem. Nekünk, abonyiaknak Ő egy szimbólum. Ezért is szörnyülködtem el különösen azon, hogy erre az általam szent helynek titulált ingatlanra is behatoltak a közelmúltban és nem átallották a lángos alapanyagait elvinni! Zsák liszt, étolaj….

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 08:27

( Korábbi kép a helyszínről: Most nem égett, " csak " megint betörtek ide.... )  Akciófilmbe illő jelenet játszódott le mára virradó éjszaka, mikor Olvasónk megpróbálta feltartóztatni .....

Közbiztonság:
Betörés   
 18 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 09:27

Mára virradó hajnalban, fél kettő környékén az egyik szomszéd a Szolnoki úton arra lett figyelmes, hogy gyanús elemek portyáznak a környéken. A lakos telefont ragadott és értesítette a rendőröket, akik néhány percen belül már kint is voltak a helyszínen. Kiderült, hogy a betörők több házba is bementek, az egyik közülük lakatlan volt. A rendőrség munkatársai az egyik jómadarat akció közben el is kapták.

Közbiztonság:
Betörés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok