Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Egészségünk
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

Nagyon régóta tartja magát az a mítosz, hogy az alkohol azért is egészségtelen, mert pusztítja az agysejteket. Míg a tiszta alkoholra ez tényleg igaz, kutatások bebizonyították, hogy nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy valóban kárt tegyen az agyunkban - legalábbis ami az agysejtjeinket illeti.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Egészségünk:
Alkohol   

 

" Tedd ki MERT VAN ORVOS és ÁPOLÓ AKI MARAD és a HAZÁJÁT és a MAGYAR EMBEREKET VÁLASZTJA KEVÉS PÉNZÉRT! "

 

Olvasónk, aki supa szív, csupa lélek EMBER, megtisztelt bizalmával és az alábbiakban olvasható levelet küldte el szerkesztőségünk címére, melyet most köszönettel és tisztelettel teszek közzé:

Történt tegnap délután Ádám lesett az iskolában a lépcső, és nagyon megütötte a hátát! Rögtön szóltak Zsuzsinak aki még szintén Szolnokon volt (én már haza értem a műszakból) hogy menjen az Iskolába. Szerencsére busszal hazatudtak jönni. A lényeg ez után jött természetesen kocsiba ültünk és mentünk Ceglédre a balesetibe mert Ádám egyre nagyobb fájdalmakra panaszkodott. A balesetin egy nagyon kedves fiatal dokihoz kerültünk aki meg vizsgálta és röngenre küldte. A felvételt megnézve közölte nagy szerencséje van nincs törés pihenés kenőcs fájdalom csillapítás, ha gond lenne azonnal vissza menjünk Ceglédre.

Egészségünk:

 

Meglepő eredménnyel járt a Tudatos Vásárlók Egyesülete által elvégzett narancslé-teszt. A Tesco egyik terméke első, egy másik terméke majdnem az utolsó helyen végzett. A legtöbb C-vitamint a legolcsóbb termék tartalmazza. Táblázatban mutatjuk be a legfontosabb adatokat.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete most 16-féle narancslevet tesztelt laboratóriumban. Azt vizsgálták meg, hogy az egyes márkák mennyi C-vitamint tartalmaznak, mennyire környezetbarát a csomagolásuk és milyen a vásárlói tájékoztatás a címkén.

Egészségünk:
Abony   

 

Már nem csak a Nagykőrösi úton, hanem az AGROPONT Kertészeti Kisáruháznál, a Piac közelében is kapható friss házitej, éjjel, nappal, 120 forintos literenkénti áron! Próbálta már? Még nem? Itt az ideje, szeretettel ajánlom! Előző cikkünk az alábbiakban olvasható:

Egészségünk:
Abony   

 

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) adatai szerint a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészeti- és nőgyógyászati osztályán rendeltek el látogatási tilalmat. Ezenkívül a Pest megyei ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati, csecsemő- és gyermekgyógyászati, a központi aneszteziológiai intenzív terápiás osztályain, valamint a kardiológia őrzőben tilos a bent fekvők felkeresése.
Az ÁNTSZ és az intézmények korábbi közlése szerint szintén látogatási tilalom van több fővárosi és vidéki kórházban.

Egészségünk:
Influenza   

 

„Adj vért, megmented három ember életét!” -  Abonyban február 9.-én kihelyezett véradó nap volt a Kultúra Házában. A hirdetéseknek és a személyes leveleknek köszönhetően sokan jöttek a hívó szóra. Szükség is volt rá, mert ha azt mondom vér, arról valamennyiünknek az ÉLET jut az eszébe. Ezen alkalommal is sor került irányított véradásra, egy ceglédi beteg családja jött személyesen is vért adni, de még szükség volt további 0 negatív véradókra is. Januárban műtéthez volt irányított véradásunk Mindkét betegnek gyógyulást kívánunk.

Egészségünk:
Abony   

 

A gyermekáldások elmaradása világszerte problémaként jelentkezik, Magyarországon kifejezetten kritikus értéknél tart a termékenységi arányszám. A probléma egyik fő oka a nagyszámú nem-funkcionális férfimeddőség, amelyen lehet segíteni, ám az érintettek sokszor nem is tudják, hogy mit tehetnének - hívta fel a figyelmet közleményében Dr. Ősapay György, a népszaporulat kérdésével foglalkozó szakember, a Magyar Tudományos Akadémia nagydoktora.

Egészségünk:
Gyermek   

 

Ezek segítenek majd, ha másnaposan majd' felrobban a fejed a fájdalomtól, ha kavarog a gyomrod és hányinger gyötör, valamint úgy szédülsz, mintha ringlispilen ülnél. 

 

Víz

Természetesen a macskajaj ellen a legjobb ellenszer a víz. Ennek oka, hogy az alkohol dehidratál, ami fejfájáshoz, gyengeséghez, rossz közérzethez vezet.

Egészségünk:
Abony   

 

Ráadásul erre is jó ám!

Győzd le a vírusokat! Kerüld el a megfázást, náthát, influenzát!


Tegyél magadért!

Ràzz Te is az egészségedért! Van napi 10 perced? No, akkor HAJRÁ!

Részletek a címre kattintva!

Egészségünk:
Abony   

Ön szerint lenne szükség arra, hogy gluténmentes élelmiszereket áruljanak Abonyban?
 
 IGEN, na végre! 
 Hát, biztosan lenne rá igény 
 Szerintem NEM 
 
Eredmény

Egészségünk:
Abony   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok