Mi Abonyunk - Köszönet a Ceglédi Kórház orvosainak! Olvasónk igaz története
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8066, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.04.25. 19:52

 

" Tedd ki MERT VAN ORVOS és ÁPOLÓ AKI MARAD és a HAZÁJÁT és a MAGYAR EMBEREKET VÁLASZTJA KEVÉS PÉNZÉRT! "

 

Olvasónk, aki supa szív, csupa lélek EMBER, megtisztelt bizalmával és az alábbiakban olvasható levelet küldte el szerkesztőségünk címére, melyet most köszönettel és tisztelettel teszek közzé:

Történt tegnap délután Ádám lesett az iskolában a lépcső, és nagyon megütötte a hátát! Rögtön szóltak Zsuzsinak aki még szintén Szolnokon volt (én már haza értem a műszakból) hogy menjen az Iskolába. Szerencsére busszal hazatudtak jönni. A lényeg ez után jött természetesen kocsiba ültünk és mentünk Ceglédre a balesetibe mert Ádám egyre nagyobb fájdalmakra panaszkodott. A balesetin egy nagyon kedves fiatal dokihoz kerültünk aki meg vizsgálta és röngenre küldte. A felvételt megnézve közölte nagy szerencséje van nincs törés pihenés kenőcs fájdalom csillapítás, ha gond lenne azonnal vissza menjünk Ceglédre.


Hazaérve még azonnal bementünk Tóth Katalin doktornőhöz ő Ádám orvosa az Isten áldja meg. Kati néni is meg vizsgálta ki adta az igazolást kérdezte milyen fájdalom csillapító van otthon irt még tapaszt is igazolást kiadta.

Viszonylag jó telt éjszaka után nyugott reggel újra gyógyszer kenőcs Zsuzsi elment dolgozni én maradtam itthon szabin talán rá éreztem maradnom kell!! Kilenc órakor csöngetnek távíratot hoztak nagyon meglepődtem manapság még távirat?? De utána a megijedés a doktor küldte menjünk vissza további vizsgálatra!!
Nos rögtön kocsiba és irány Cegléd soron kívül behívtak megnyugtattak nincs gond de látnak valami levegőt a borda és tüdő között egy új röngent csinálnak mert ha mégis van akkor bent kell maradni a kórházban. Nos az új felvétel is mutatta bizony azt a levegőt, és ez a fiatal orvos azt mondta, hogy: Nem akarom, hogy itt töltsd a hétvégét. Nem értette, hiszen nem szabadott volna ott lennie semmiféle levegőnek, és elküldött bennünket egy CT-re.  

 

Tedd ki MERT VAN ORVOS és ÁPOLÓ AKI MARAD és a HAZÁJÁT és a MAGYAR EMBEREKET VÁLASZTJA KEVÉS PÉNZÉRT!! Nem megy külföldre azért mert ott jobban fizetnek!!! NOS konkrétan ez a fiatal orvos itt maradt és remélem marad is aki az este is és ma is ügyelet után egész délelőtti rendelés végén délután fél kettőkor a CT lelet után mosolyogva mondja minden rendben mehetünk haza elnézést kér hogy meg ijesztett minket és azt mondta MOST MÁR NYUGOGTAN ALSZOM!

Veronika ez egy olyan felemelő érzés volt ami egy életre szól szavakkal megköszöni nehéz érezni kell.

Szóval volt nagy izgulás nehezen gyógyulgatunk mert bizony még nagyon fáj Ádám háta

És még elmondom tegnap este és már ma is többször hívott minket az Iskola igazgatója és az osztályfőnök is!! És tegnap a baleset után végig Ádám mellett voltak

Szóval ne bántsuk a MAGYAR TANÁROKAT ORVOSOKAT ÁPOLÓKAT!!

Az élet úgy hozta sokat tapasztaltam az egészség ügyről magam bőrén is családtagok révén is de őszintén mondom szinte alig van rossz tapasztalatom és bizony nagyon szép és jól felszerelt intézmény van az országban és nem csak magán klinikán!!

A tanárok munkáját meg nap mint nap látom köztük dolgozom nem könnyű nekik sem!! A mai diákok azok meg nem olyan rosszak mint sokszor a hírük ezt is magam tapasztalom napi szinten!!

Eddig Olvasónk levele... Gondolkodjanak el írásán, érdemes!

LŐVE 

Egészségünk:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érdemes elektromosra cserélni a hagyományos fogkefét

A koronavírus járvány sokaknál pszichés zavarokat okozott

Orbán szerint hamarosan lesz vakcina

COVID kórház a ceglédi is- Államtitkári nyilatkozat

Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő üzenete

Kérdezz, felelnek - tanácsadás az interneten

Rendkívüli jogrend, kijárási korlátozás

Pusztai Dezső ceglédi kórház főigazgató: Két hétig nagyon nehéz lesz

30 év körüli a legtöbb új koronavírus fertőzött

A BCG-oltás enyhítheti a koronavírus-betegség tüneteit

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok