Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyermek"
12Következő >>

veroniq - 2020.07.14. 15:07

 

Mit jelent számodra a nyár? Pihenés, Balaton, nagyszülőkkel töltött idő, barátok, filmnézés, olvasás? Táborban jártál-e már? Ha nem, most elmondjuk, mit nyerhetsz vele.

A nyári táborok előnyei
– napközis és ottalvós táborok egyaránt várják a nyaralni vágyókat, tehát dönthetsz úgy, hogy esténként hazamész, illetve úgy is, hogy egy héten át a helyszínen alszol
– a táborok programja különböző, így mindenki megtalálja a kedvére valót: többek között kreatív, sportcentrikus, nyelvtanulós tematika található kínálatukban

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.15. 17:03

 

A gyermekáldások elmaradása világszerte problémaként jelentkezik, Magyarországon kifejezetten kritikus értéknél tart a termékenységi arányszám. A probléma egyik fő oka a nagyszámú nem-funkcionális férfimeddőség, amelyen lehet segíteni, ám az érintettek sokszor nem is tudják, hogy mit tehetnének - hívta fel a figyelmet közleményében Dr. Ősapay György, a népszaporulat kérdésével foglalkozó szakember, a Magyar Tudományos Akadémia nagydoktora.

Egészségünk:
Gyermek   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.03. 08:47

 

„Egy rugalmas, többlépcsős, többszereplős rendszer jön létre a jövő évtől, hogy az intézményes kereteken túlmenően magán, családi vagy munkahelyeken kialakított gyermekfelügyeleti megoldások alakulhassanak ki.” – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a HellóAnyu kávézóban tartott sajtótájékoztatóján.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.19. 21:20

 

Szeretem Őket, talán az életemnél is jobban. Hárman vannak ŐK. Életem mindennapjainak megédesítői ők hárman, a gyermekeim. Két felnőtt, 25 és 23 lesz, a legkisebb mindjárt 10. Én ennyi idős koromban, mint a nagyok, már anyuka voltam, büszke anya. Semmi nem számított, csakis ők, az érzés. A minap az egyik gyermekem volt osztályfőnöke adott a kezembe egy fényképet… „ Babatabló képe, elhoztam neked. „ Szerette, nem csak a tanárnő, hanem Ő is, aki a képen van.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 15:44

Programok:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.21. 15:00

Gyermekruha gyűjtési akció a rászoruló családok iskolakezdéséért


  A Magyar Vöröskereszt beiskolázási akciójához kapcsolódóan három Pest megyei Auchan áruházban gyűjt a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete továbbadományozható gyermekruhákat 2014. augusztus 21. és 24. között.

Az akció alatt nem csak a rászoruló gyermekeken és családjukon segíthetnek az önzetlen adományozók, de felajánlásukat vásárlási kedvezményekre jogosító kuponokkal méltányolja az Auchan Magyarország Kft.

Pest megyében a maglódi, a törökbálinti és a dunakeszi Auchan áruházban várják a jó minőségű gyermekruha adományokat a Pest megyei Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei a kijelölt napokon, reggel 8 és este 6 óra között.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 11:41

Rengeteg boldog arcocska mutatta meg a szervezőknek, hogy megérte a fáradságot, hogy megszervezték a Gyermekek és hagyományok a Főtéren című rendezvényt. A szervező az Abonyi Óvodás Gyermekekért Alapítvány volt, május 24-én és 25-én szórakozhattak a kicsik önfeledten Abony Főterén. Népi játékokkal, játszóházzal, zenés- táncos mulatsággal, bábozással, koncertekkel várták a gyerekeket. Képgaléria a cikkben, a címre kattintva elérhető!

Közélet:
Gyermek   
Hirdetés   
FERRUM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 09:39

Hosszú évek óta szervezik meg a kicsiny faluban a Gyermeknapot, és egyre több a résztvevők száma, mert a rendezvény méltán vívott ki magának térségi rangot. Pásztor Imre polgármester elmondta, hogy háromezer karszalagot osztottak szét előzetesen az érdeklődők között, de ez a maximum, mert a terület befogadóképessége véges. Képgaléria a cikkben, a címre kattintva elérhető!


Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.02. 11:45

Olvasóink a hétfői abonyi tragédia megjelenése kapcsán több olyan kommentet is írtak, melyben jelezték, hogy nem kellett volna hírként felkerülnie az oldalra a gyilkosságnak. Ezzel messzemenően nem értek egyet, hiszen összesen hét darab MTI, azaz országos hír is foglalkozik a témával. 

Közbiztonság:
Gyermek   
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.15. 13:06

Közélet:
Gyermek   
 6 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok