Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyermek"
12Következő >>

veroniq - 2020.07.14. 15:07

 

Mit jelent számodra a nyár? Pihenés, Balaton, nagyszülőkkel töltött idő, barátok, filmnézés, olvasás? Táborban jártál-e már? Ha nem, most elmondjuk, mit nyerhetsz vele.

A nyári táborok előnyei
– napközis és ottalvós táborok egyaránt várják a nyaralni vágyókat, tehát dönthetsz úgy, hogy esténként hazamész, illetve úgy is, hogy egy héten át a helyszínen alszol
– a táborok programja különböző, így mindenki megtalálja a kedvére valót: többek között kreatív, sportcentrikus, nyelvtanulós tematika található kínálatukban

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.15. 17:03

 

A gyermekáldások elmaradása világszerte problémaként jelentkezik, Magyarországon kifejezetten kritikus értéknél tart a termékenységi arányszám. A probléma egyik fő oka a nagyszámú nem-funkcionális férfimeddőség, amelyen lehet segíteni, ám az érintettek sokszor nem is tudják, hogy mit tehetnének - hívta fel a figyelmet közleményében Dr. Ősapay György, a népszaporulat kérdésével foglalkozó szakember, a Magyar Tudományos Akadémia nagydoktora.

Egészségünk:
Gyermek   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.03. 08:47

 

„Egy rugalmas, többlépcsős, többszereplős rendszer jön létre a jövő évtől, hogy az intézményes kereteken túlmenően magán, családi vagy munkahelyeken kialakított gyermekfelügyeleti megoldások alakulhassanak ki.” – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a HellóAnyu kávézóban tartott sajtótájékoztatóján.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.19. 21:20

 

Szeretem Őket, talán az életemnél is jobban. Hárman vannak ŐK. Életem mindennapjainak megédesítői ők hárman, a gyermekeim. Két felnőtt, 25 és 23 lesz, a legkisebb mindjárt 10. Én ennyi idős koromban, mint a nagyok, már anyuka voltam, büszke anya. Semmi nem számított, csakis ők, az érzés. A minap az egyik gyermekem volt osztályfőnöke adott a kezembe egy fényképet… „ Babatabló képe, elhoztam neked. „ Szerette, nem csak a tanárnő, hanem Ő is, aki a képen van.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 15:44

Programok:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.21. 15:00

Gyermekruha gyűjtési akció a rászoruló családok iskolakezdéséért


  A Magyar Vöröskereszt beiskolázási akciójához kapcsolódóan három Pest megyei Auchan áruházban gyűjt a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete továbbadományozható gyermekruhákat 2014. augusztus 21. és 24. között.

Az akció alatt nem csak a rászoruló gyermekeken és családjukon segíthetnek az önzetlen adományozók, de felajánlásukat vásárlási kedvezményekre jogosító kuponokkal méltányolja az Auchan Magyarország Kft.

Pest megyében a maglódi, a törökbálinti és a dunakeszi Auchan áruházban várják a jó minőségű gyermekruha adományokat a Pest megyei Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei a kijelölt napokon, reggel 8 és este 6 óra között.

Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 11:41

Rengeteg boldog arcocska mutatta meg a szervezőknek, hogy megérte a fáradságot, hogy megszervezték a Gyermekek és hagyományok a Főtéren című rendezvényt. A szervező az Abonyi Óvodás Gyermekekért Alapítvány volt, május 24-én és 25-én szórakozhattak a kicsik önfeledten Abony Főterén. Népi játékokkal, játszóházzal, zenés- táncos mulatsággal, bábozással, koncertekkel várták a gyerekeket. Képgaléria a cikkben, a címre kattintva elérhető!

Közélet:
Gyermek   
Hirdetés   
FERRUM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 09:39

Hosszú évek óta szervezik meg a kicsiny faluban a Gyermeknapot, és egyre több a résztvevők száma, mert a rendezvény méltán vívott ki magának térségi rangot. Pásztor Imre polgármester elmondta, hogy háromezer karszalagot osztottak szét előzetesen az érdeklődők között, de ez a maximum, mert a terület befogadóképessége véges. Képgaléria a cikkben, a címre kattintva elérhető!


Közélet:
Gyermek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.02. 11:45

Olvasóink a hétfői abonyi tragédia megjelenése kapcsán több olyan kommentet is írtak, melyben jelezték, hogy nem kellett volna hírként felkerülnie az oldalra a gyilkosságnak. Ezzel messzemenően nem értek egyet, hiszen összesen hét darab MTI, azaz országos hír is foglalkozik a témával. 

Közbiztonság:
Gyermek   
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.15. 13:06

Közélet:
Gyermek   
 6 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok