Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kórház"
1

veroniq - 2020.10.28. 18:05

Összesen 148 ágyat különítettek el lélegeztető eszközökkel a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetben, ez az intézmény jelenti a koronavírusos betegeket ellátó helyek második vonalát a váci kórházzal együtt. Ha az itteni ágyak is megtelnek, akkor következik Esztergom, illetve a többi megyei intézmény – mondta az InfoRádiónak Pusztai Dezső, a ceglédi kórház igazgatója.

A kórházigazgató közölte: az ágyszám 20 százalékát kell koronavírusos betegek fogadására fenntartaniuk, illetve ezeket az ágyakat lélegeztető kapacitással is el kell látni. Egyelőre tizenegy ágyon tudnak intenzív ellátást is biztosítani, de több tucatra is bővíthető ez a kapacitás.

 

Egészségünk:
Kórház   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.10.27. 14:15

660 ággyal bővült a kapacitás a koronavírusos betegellátásban a váci, ceglédi, esztergomi, hatvani, bajai és orosházi kórházak bevonásával. A most kijelölt intézmények elsődlegesen a Covid-gyanús betegek ellátásában vesznek részt.


Egészségünk:
Kórház   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.03.09. 08:53

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel.

A tilalom március 8. napjától visszavonásig érvényes.

Közélet:
Kórház   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.21. 21:14

Olvasónk írja: Vasárnap éjjel vakbélgyanúval kellett lányomat a ceglédi kórházba vinnünk. Írd meg légyszi, hogy az ellátás maga volt a tökéletesség! Vért vettek, két orvos is megvizsgálta ultrahangozták és mindezt kedvesen, szeretettel, mosolyogva. Hál istennek csak valami vírusfertőzést kaptunk így nem kellett benn maradni! Még mindig le van gyengülve, ha eszik, hányingere van de már alakul!

Közélet:
Kórház   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.19. 09:57

A Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet az országos rangsorban a 44. helyen végzett a www.hazipatika.com internetes oldal szavazásán. A megyei egészségügyi intézmények közül a dobogós harmadik helyen végzett. Összesen 170 egészségügyi létesítményt értékeltek az olvasók, az utolsó helyen érdekes módon a Pécsi Szemészeti Klinika végzett. Az összesített lista első helyén a kecskeméti megyei kórház végzett.

Egészségünk:
Kórház   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 11:05

Sürgősségi Betegellátó Osztály 2006. óta fogad minden heveny (akut) megbetegedéssel (kivéve a traumatológiai, pszichiátriai, szülészeti és gyermekgyógyászati eseteket) beutalt vagy beszállított beteget a nap 24 órájában, a hét minden napján. A sürgősségi indokkal kórházba beutalt betegek fogadását, vizsgálatát, ellátását, súlyos betegek állapotának stabilizálását is az osztály látja el. 

Egészségünk:
Abony   
Cegléd   
Kórház   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.28. 12:56

Állami kézbe kerülnek a fővárosi kórházak az adósságllományukkal együtt. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi lesz a vidéki egészségügyi intézmények sorsa, de várható ebben is változás. A kórházbezárások réme is felsejlik. Az egészségügy így is romokban van, hatalmas az alulfinanszírozottság, valamint az egyes vizsgálatokra a várólisták hossza kritikán aluli. Íme egy összeállítás a fekete szerdaként emlegetett akcióról. A döntést ma hozta meg a közgyűlés Budapesten

 

Tucatnyi kórházat ad át a főváros az államnak, amennyiben megszületnek az ehhez szükséges jogszabályok - döntött hosszas, személyeskedő vita után név szerinti szavazással a közgyűlés.Az eredeti előterjesztést amolyan szándéknyilatkozattá butították. Az ellenzék szerint a főváros 150 milliárd forintot veszít, Tarlós István viszont közölte, semmilyen vagyonvesztéssel járó megállapodást nem ír alá. A hvg.hu információi szerint a kormány viszont nem fizetne az önkormányzatoknak.
Egészségünk:
Abony   
Kórház   
 1 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.07.04. 10:28

Uniós és hazai forrásból kapott új külső szigetelést a Toldy Kórház pszichiátriai részlege. A mintegy 170 millió forintos felújítás során kicserélték a nyílászárókat is, a hatékony energiafelhasználástól évente 5 millió forintos megtakarítást remél az intézmény vezetése. A beruházás ünnepélyes átadását ma délelőtt tartották. Elkorhadt ablakok és korszerűtlen fűtés. Így nézett ki a Toldy Kórház legrégebbi épületrésze, az elmeosztályoknak helyet adó tömb pár hónappal ezelőtt.

Egészségünk:
Kórház   
Blogok   
E-Dictum   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.25. 13:11:57

 Térítésmentes gyógyulás a Rókus sószobájában

 

Ingyen gyógyulhatnak a Szent Rókus Kórház sószobájában azok a Pest megyeiek, akiknek orvosuk írásban javasolja a kúrán való részvételt.

( Képünk csak illusztráció! )

Főképp az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedők számára jelent megkönnyebbülést a szoba kúraszerű használata, de mozgásszervi-, érrendszeri-, emésztési és bőrbetegségek, valamint alvászavar kezelésére is ajánlott. Jót tesz stressz, kimerültség esetén, erősíti a szervezet öngyógyító képességét és az immunrendszert. A sószoba használata minden korosztály számára javasolható.

Egészségünk:
Kórház   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 18:38:41

 A január 28-án életbe lépett látogatási tilalmat további három osztály bevonásával szigorította a ceglédi Toldi Ferenc kórház. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztató szerint az influenza járvány miatt most már hét részleg lett elzárva a látogatók elől:

  

 

  • Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
  • Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály
  • Központi Anaesth.-Intenzív Therápiás Osztály
  • Kardiológiai Őrző
  • Pszichiátriai Osztály
  • I. Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály
  • Krónikus Belgyógyászati Osztály

További felvilágosításért hívhatják a kórház központi telefonszámát: 53/310-011

 

Forrás: Médiapartnerünk a www.panorama-online.hu

 

Közélet:
Kórház   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok