Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.08.18. 20:39

 

 

Az alábbiakban megosztom Kedves Olvasónk ma esti levelét teljes terjedelmében, változtatás nélkül. A levél témája a zöldhulladék égetésével járó förtelmes füst, mely ellen nem tudnak tenni. Ilyen esetben a Környezetvédelmi Főfelügyelőségnél lehet panaszt tenni. Az abony.hu szerint "a kerti hulladék égetése a hatályos jogi szabályozás alapján tiltott. Ez alól kivétel abban az esetben van, ha az önkormányzat helyi rendeletben szabályozza az égetés feltételeit." A teljes dokumentum olvasásához katt ide


Számunkra a jogszabály nem teljesen egyértelmű, ezért megkérdezzük az illetékest mindenről. Tudomásunk szerint nincs szabályozva a biohulladék égetése, és ez az önkormányzat oldalán közzétett információkból sem derül ki egyértelműen.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 13:36

Programok:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 20:08

Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft ügyvezetője lapunknak az alábbi linken olvasható olvasói levél kapcsán elmondta, hogy sajnos a kollégái, az egyik portás dolgozó túlbuzgósága miatt történt félreértés zöldhulladék ügyben. Továbbra is lehet kivinni az ABOKOM hulladéktelepére zöldhulladékot. Az ABOKOM vezetője elnézést kért a túlbuzgó kolléga nevében és azért is, mert késve válaszolt a lakossági panaszra. Megtudtam, hogy beszereztek egy mintegy 2,5 millió forint összértékű gépet, mely alkalmas a zöldhulladék feldolgozására.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.03. 22:22

Legalábbis ez az úgynevezett „A „ terv. Lapinformációink szerint már nem sokáig kell undorodnunk lépten és nyomon más emberek mocskától, bűzlő szemetétől az utcák sarkain. Ugyanis az abonyi önkormányzat egy huszárvágással pontot fog tenni az ügy végére, mint már sok másik helyhatóság is megtette azt. Felszámolják a szelektív rémálmot, ahol állati bűzlő tetemeket, háztartási és veszélyes hulladékot, lebomló nyesedékeket, ágakat és mindent elhelyeznek az abonyi lakosok, ami nem oda való.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.30. 12:30

Néhány nappal ezelőtt fényképeztem le Olvasóinknak egy szokatlan jelenséget, mely szerint egy férfi kerékpározott, mögötte kisgyermeke, aki egy zöld kukát húzott maga után. Később megtudtam, hogy a bodzát gyűjtik ebben, nagy tételben vásárolják fel azt a környéken. Pontosan nem tudom, hogy ki, kik és mennyiért. Most új fejezetéhez érkezett a történet. Kedves Olvasónk hívott telefonon, hogy az ő kukájukat ellopták, már a reggeli órákban 8 és 9 óra közt. Tehát nem arról volt szó, hogy ott hagyta volna valaki hosszú órákra a kiürített kukát, hanem abban a pillanatban vélhetően ellopták azt, amikor kiürítették az ABOKOM dolgozói.

Közbiztonság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

matek - 2014.07.15. 19:33

Kedves olvasónk küldte az alábbi levelet:

Szia Veroniq! Gondoltam leírom a zöldhulladékkal kapcsolatos észrevételeimet. Mint tudjuk, a lakosság ingyen elhelyezheti a keletkezett zöldhulladékot az arra kijelölt konténerekben az Abokom telephelyén. Vagy nem helyezheti… Másfél hete már kivittem egy adag sövényvágásból keletkezett hulladékot hétköznap. A kapuügyeletes figyelő szeme előtt bele is önthettem a konténerbe. Meg is kérdeztem Tőle, hogy hétvégeken mi a helyzet, hiszen gondolom inkább akkor aktívabb a kertészkedő lakosság. Igen - mondta, természetesen működik ez hétvégén is, de figyelni kell, mert nem mindig enged be a hétvégés ügyeletes. De nem kell ezzel törődni, mert akkor is lehet... 

Folytatás a cikkben

Közélet:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.12. 20:53

Több olvasónk is jelezte, hogy nem mindennapos állapotok uralkodnak a Kazinczy úti szelektív hulladékgyűjtő edényzetek környékén. Idő hiányában csak ma tudtam arra menni, és szemmel láthatóan a mocskot már elvitték az illetékesek, akiknek ezúton is „ őszinte részvétünket „ szeretnénk kifejezni, mert a lakossági trehányság és bunkóság valóban nem ismer határokat. Hiába vitték el tegnap a város mocskát, mégis máris csupa olyan dolog került oda, melynek nem lenne helye itt.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.07. 11:09

Lapinformációink szerint Abonyban az ABOKOM ügyvezetőjének nem adnak prémiumot, nem úgy, mint nagykőrösi megfelelőjének. A KÖVA- KOM Zrt igazgatója ugyanis háromhavi fizetésének megfelelő prémiumot kapott, erről a fideszes többségű önkormányzati képviselő testület döntött. Igaz, hogy a prémiumfeltételek csak félig teljesültek, de ennek ellenére 1,35 millió forintot kap a vezér. Erről szól több mai országos híradás is. A HH online ezt már korábban megírta.


Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.04. 13:30

 

Tette fel a  fenti kérdést kedves Olvasónk, ennek jártam utána. Gáspár Csabától, az ABOKOM ügyvezető igazgatójától megtudtam, hogy sajnos csőtörés van, tudnak az esetről, és már javítják nagy erőkkel a hibát. A sikerig kérik a lakosság szíves türelmét és megértését. A Köztársaság úton barna víz folyik a hidegvizes csapból, ez ügyben is bejelentést tettem, mosatják a rendszert, és akkor helyre áll a rend. LŐVE

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.05. 09:43

Az ABOKOM Kft ezútttal tisztelettel értesíti kedves ügyfeleit, hogy a pünkösdi ünnepek miatt a hétfői, június 9-i szemétszállítást keddi napon, június 10-én végzi el. Megértésüket és türelmüket köszönjük. ABOKOM Kft. Kellemes pihenést kívánunk az ünnepekre!

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok