Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.02.07. 14:43

Olvasónk kérésének megfelelően jártam utána annak, hogy kinek a feladata Abonyban a dögök közterületen történő összeszedése. Az állati tetemekről van szó, nem másról. Az történt ugyanis, hogy a Kazinczy út- Damjanich út kereszteződésében található szelektív gyűjtőnél már hosszú napok óta éktelenkedik egy ocsmány macskatetem, mely már oszlásnak indult. Ez nem is csoda, mert az időjárás is rásegít az oszlásra. A macsek hol kiolvad, hogy megfagy, állapota egyre romlik.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.23. 09:39

Romhányiné Dr. Balogh Edit ezt a kijelentést tette a HÍR TV múlt hét pénteki, Bruttó című adásában. Nyilván nem arra gondolt, hogy a lakosság transzparensekkel nyomul majd az ABOKOM-hoz és kéri, hogy emeljék meg a vízdíjakat. Csak a mondat sikerült félre. Csupán arról van szó jelen esetben, hogy ezzel elárulta a település első asszonya, hogy az arzénmentesítő projekt végrehajtása után szükség lenne emelésekre, mert nyilván drága a technológia.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.04. 19:14

Az alábbakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel, a nekünk küldött képekkel és tisztelettel várom az illetékes önkormányzati vállalkozás válaszát az eset kapcsán. Köszönöm.- Nem törzsgyökeres abonyi lévén, osztom meg most szomorú tapasztalatom Önökkel. 

Citrom-díj:
ABOKOM   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 12:00

Képen: 50 m 3 víz átfolyása után így fest egy rendszerbe beépített szűrő! Beküldő: Olvasónk, tegnap.-  Odaadtuk más cégnek a vizünket, csatornánkat, de mégsem… Az ABOKOM szolgáltat tovább alvállalkozóként. Mivel az ABOKOM a kormányzat döntése alapján nem üzemeltethette .....

Közélet:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.29. 13:58

A lakosságnak csak 1%-a elégedetlen, mondta el Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője. Megtudtam, hogy már negyedik éve ugyanígy folyik a lomtalanítás, ugyanezeket a dolgokat nem szabad kitenni. Az ügyvezető értetlenül áll a lakossági elégedetlenség előtt, ők a helyszínen nem ezt tapasztalták, szerintük sikeres volt a lomtalanítási akció, mert nagyon sok mindent tettek ki minden utcában a lakók. 

Közélet:
ABOKOM   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.11. 15:01

Vidám döglegyek tömkelege dongja körül ebben a percekben is a Spáten utcája- Szelei út sarkán elhelyezett szelektív gyűjtő környékét, köszönhetően annak a kedves lakosnak, aki kutyájának levágott szőrét kihozta ide. Van itt minden, mi szem- szájnak hány/ingere. Konyhai, háztartási mocsok éktelenkedik a sarkon. A Bocskai úti kukáról nem régiben írtunk, olvasónk képei alapján.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.01. 19:49

Üzenem mindenkinek. Nagykőrösön úgy tüntették el a szelektív kukát egy hasonló helyről, hogy folyton szóltak a lakók az ÁNTSZ-nek, majd a szervezet kötelezte az önkormányzatot, hogy vigyék el onnan a szelektív gyűjtőt! LŐVE Olvasónk írja: Szia Vera! Szeretném figyelmedbe ajánlani a Nagyőrösi út- Bocskai út találkozási pontjánál lévő szelektív hulladékgyűjtő jelenlegi állapotának megtekintését. A szemétszállítók csütörtökön reggel lapátolták össze a szemetet, ( ami szerintem nem tartozik a munkaköri leírásukba) de sajnos pénteken már ismételten ez a látvány tárult a környéken lakók szeme elé.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.01. 10:16

Gőzerővel folyik a járdaépítés a Rendőrség és a Rossman közti szakaszon a vállalkozó felajánlásának köszönhetően. Sajnos egy rejtett hibát találtak a föld alatt, mégpedig egy makacsul szivárgó vízvezetéket. Nem a gépek okozták a zűrt, az építők csak megtalálták a hibát. Szóltak az ABOKOM-nak, mert addig nem tudnak tovább építeni, amíg szivárog a vezeték. 

Citrom-díj:
ABOKOM   
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.23. 16:31

Nem kis közfelháborodást keltett, hogy a Spáten melletti szelektív hulladéktároló szomszédságában valaki vagy valakik az elmúlt éjszaka folyamán tüzet raktak. Bizonyára nem melegedni akartak de azt sem hiszem, hogy szalonnasütögetés lett volna a cél. Nyilvánvaló, hogy öngyulladásról szó sem lehet. A nyomok alapján a villanypózna alja is lángolt. Valószínű, hogy buliból hazaérkező fiatalok egy csoportja szórakozhatott ily módon az éj leple alatt.

Közbiztonság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 23:26

Ezúton szeretném megköszönni az abonyi autós- kerékpáros és motoros társadalom nevében a bejelentést annak a kedves olvasónak, aki szólt nekem ma délután 3/4 négy magasságában, hogy az Erzsébet királyné úton egy aknafedél eltörött, kiemelkedik az úttest szintjáből, ezért nagyon balesetveszélyes. Arra mentem, megnéztem és igaza volt. Szóltam az ABOKOM Kft ügyvezető igazgatójának, Gáspár Csabának, aki haladéktalanul intézkedett. 

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok