Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.08. 14:46

Ezt a város különféle pontjairól jelezték nekem kedves olvasóink. Például a Mikes Kelemen utca és a Ceglédi út környékéről. Lapinformációink szerint jelenleg is mosatják a rendszert szivacsos módszerrel, például a Mikes utca környezetében. 

Citrom-díj:
ABOKOM   
Ivóvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 12:09

Kedves Olvasónk küldte el nekem ezt a naptárt, az ABOKOM összes közérdekű telefonszámával. Mint megírtam, egy csőtörés kapcsán éjszaka nem tudtam megtalálni az interneten a vállalkozás elérhetőségeit. Olvasónk azt írja, hogy minden lakos kapott ilyen kártyanaptárt ajándékba. Már emlékszem, hogy én is, de elkövettem azt a baklövést, hogy nem őriztem meg. Jegyezzék fel maguknak ezeket a számokat! Én ezt teszem! Olvasónknak köszönjük a naptárt!

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.13. 16:10

Szerencsés végkifejlettel zárult az éjszakai gejzír kitörés az Árpád utcában. Azaz a csőtörés, mely nagy riadalmat keltett az ott lakók körében, mert elemi erővel zúdult a víz az utcára és hömpölygött az ár. Mindez este tizenegy óra körül történt, kedves ismerősöm keresett meg azzal, hogy most akkor kinek is kellene szólnia. Én nagy naivan megpróbáltam az ABOKOM ügyeletes számát megkeresni a világhálón, de nem jártam sikerrel sajnos. Aztán jött a mentőötlet…. Oszi. Vagyis az egyik olyan ABOKOM alkalmazott a sok közül, aki biztosan segít majd, és nem kap szívrohamot, hogy éjjel tizenegykor háborgatjuk. Olvasónk felhívta őt és Oszi azonnal szólt az ügyeleteseknek, akik rohamtempóban jöttek is, elzárták a gejzír forrását. Ma reggel hétkor már meg is érkeztek az ABOKOM dolgozói és nem kis erőfeszítés árán sikerült a hibát elhárítaniuk.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.09. 13:04

Mivel az utóbbi időben ismét tapasztalható Abony város egyes helyein a képen látható szennyeződés az ivóvízben, ezzel kapcsolatban keresett meg egy panaszos lakos, akineka  levelét továbbítottam az ABOKOM ágazatvezetőjének, Kemecsei Antalnak. Megtudtam, hogy tudnak a problémákról és hamarosan megkezdődik a rendszer mosatása, melytől javulni fog a víz minősége.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.03. 10:38

Legalábbis ez derül ki abból a levélből, melyet az Abokom Nonprofit Kft dolgozói dobálnak be postaládáinkba. Kérik a lakosságot, a város területén, az utóbbi időben elterjedt vízmérő óra lopások miatt, hogy első sorban a közterületen, lakatlan ingatlanon lévő vízóra aknákat tegyék biztonságossá, zárhatóvá, mert ezek a legveszélyeztetebbek. A jogszabályhelyet is idézik a levélben: 38/1995 ( IV.%. ) Korm. Rendelet. Ebben az áll, hogy:

Közbiztonság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.02. 11:12

Ha minden igaz, akkor a Tények műsorában ma este riport lesz látható Abonyról. Ismét nem egy pozitív történésről számolnak majd be a riporter kollégák, hanem a papírok nélkül 11 éven keresztül dolgozó önkormányzati munkagépről, melyről most derült ki, hogy lopott volt. Megszólaltatják a polgármestert és az ABOKOM ügyvezető igazgatóját is ez ügyben. Előző cikkünk ITT elérhető

Közbiztonság:
Abony   
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.26. 18:47

Lapinformációink szerint kitört a botrány, 11 éven keresztül lopott Catepiller traktor „ tulajdonosa „ volt az abonyi önkormányzat cége. Lapinformációink szerint a lopott erőgépet, mellyel nap mint nap találkozhattak az abonyiak is a városban, a héten a rendőrség munkatársai lefoglalták, mert az lopott volt. 

Közbiztonság:
Lopás   
ABOKOM   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.22. 11:23

Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője kérdésemre elmondta, hogy a belvízzel kapcsolatos védekezési munkálatok jelenleg is folynak, a szivattyúk mennek a településen. Észlelték a problémát, mely szerint az elvezető rendszerben valóban van dugulás, lehet, hogy több helyen is, mert bizonyos szakaszokon nem folyik túl a csapadék- és belvíz. A hibát hamarosan megkeresik és elhárítják a víz zavartalan lefolyásának biztosítása érdekében. Egyet már meg is találtak, a Szelei úti Fűzfa kocsma mocska....

Közbiztonság:
ABOKOM   
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 22:05

Gondoltuk hogy a nagy hó és eső után még jön valami. Akkor sem álltak a helyzet magaslatán az „ elvtársak „, de legalább Abonyt, az alföldi városkát nagyjából elkerülték ezek a gondok. Igaz, nagyon hideg volt…. 

Citrom-díj:
ABOKOM   
Belvíz   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.14. 20:42

Rengeteg bosszúságtól szabadul meg Abony. Az ABOKOM munkatársai ugyanis nekikezdtek a Gyulai iskola környékén található útpadkák rendezésének. Ennek következtében ezek után végre nem a sárban, dágványban kell megállniuk a pedagógusoknak és szülőknek. Megtudtam, hogy hamarosan a másik oldalt is rendbe teszik. Hajrá! 

Közélet:
ABOKOM   
Utak   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok