Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Belvíz"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.02.02. 12:50

Figyelemfelhívás vízkárok megelőzése! Jász-Nagykun-Szolnok megyében több települést is belvízzel fenyeget az olvadás. A fagyos földfelszín nem engedi beszivárogni a kiolvadt havat és az esővizet, a hó olvadása miatt fokozottan telítődnek a vízelvezető árokrendszerek. 

Citrom-díj:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 18:30

 

Ez azért nem a Niagara, de szemmel láthatóan, és füllel remekül hallhatóan ömlik folyamatosan a víz ezen a helyen, akár egy zuhatag. Elvileg a belvízhelyzet javul térségünkben, és ezt a tavaszt is megússza Abony nagyobb károk nélkül. Már, ami a lakóépületeket illeti. A gazdák kára a mezőkön, földeken sajnos igen jelentős.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.26. 12:59

 

 A kedvező időjárás nemcsak Abonyban segíti a belvíz sikeres elvezetését, hanem Cegléden is. A februárban hatályba lépett másodfokú belvízvédelmi készültséget a mai nappal megszüntették. Hivatalos tájékoztatás így szól:


Tájékoztató II. fokú belvízvédelmi készültség megszüntetéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd város közigazgatási területén
2015. február 24-én 08.00 órától a
II. fokú belvízvédelmi készültséget
Cegléd Város Polgármestere megszüntette.

Közélet:
Belvíz   
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.12. 15:05

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd város közigazgatási területén 2015. február 11-én 14.00 órától II. fokú belvízvédelmi készültséget rendelt el Cegléd Város Polgármestere.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.07. 14:09

 

 

Több Olvasónk is jelezte, sőt képeket is küldtek arról, hogy véleményük szerint miért is árasztja el a belvíz Abonyt. A zsilippel van bibi, a Kőröstetétlen- Abony határban. A mai napon láttam, hogyan Dr. Balangó László Fideszes képviselő feleségével megtekintette a Kőröstetétlen menti úton az egyik csatornát, gondolom „ vette a lapot „ cikkünk nyomán, és ő is szeretne tisztában lenni azzal, hogy vajon Olvasóinknak igaza van-e. De jó is lenne, ha megoldódna a kinti helyzet valamennyire, és végre forrás is lenne a belvízgondok végleges rendezésére!

Citrom-díj:
Belvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.07. 07:46

Olvasónk írja:

Kíváncsiságból kimentem mederszűkítőhöz, ami már a Gerje – Perje közös szakaszán található.
Ami meglepett: A Perjéből, Abony felöl nem áramlik a víz a közös mederbe. Pedig döntően ez vezetné le Abonyról a vizet. Feltehetően nem alakul ki az a torlónyomás, hogy keveredni tudjon a Gerje viszonylag gyors, laminális (örvénymentes) áramlású vízével. A szűkítő elemnél – állófénykép, Napsütés, tükröző vízfelület – kis záridő ellenére látszik, hogy jelentős sebességű áramlás van.

 

Közélet:
Belvíz   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.02. 13:10

 

 

Belvíz, Bodócs- köz, 2015 február 2.- A helyzet fokozódik, esik, hull a sok csapadék, a belvíz egyre magasabban áll. Hogy ki fékezi meg? Reméljük megáll az ár.... Ha Ön is küldene nekünik belvizes képet Abonyból, vagy  a környező településekről, ide teheti meg: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Belvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.31. 18:41

Az alábbi írást figyelemfelkeltőnek szánom. Egyre több és több panaszos lakos számol be róla, hogy nem bírnak a felgyülemlett, támadóban lévő belvízzel. Már a házak közelében ólálkodik az ár.  ITT a képgaléria minderről

Közbiztonság:
Belvíz   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.31. 15:04

 

Ki a legény a gáton? Ki fékezi meg a belvizet? Ki segít a bajba jutott embereknek, akiknek a pincéje tele vízzel, házuk falát kezdni mosni az ár. A jelek szerint senki sem. A szivattyúk a városban több helyen nem mennek, állóvíz van. Kérem Önöket, ha van a belvízzel problémájuk küldjenek nekem képeket: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Címmel kérem szépen, ha lehet. Jöhet az elöntött pince, az udvar, a kertek, a földek, minden! Ma este részletesebb cikk következik mindebből sok képpel! Addig várom jelzéseiket! Lőrinczy Veronika

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.28. 08:56

 

 Szinte meg sem száradt még a tinta a tószegi Települési Önkéntes Mentőcsoport tagjainak jelentkezési lapján, máris „rendszerbe” állították magukat. Az elmúlt időszak rendkívül nagy mennyiségű esőzései Tószegen is meghaladták néhol a csapadékvíz-elvezetők kapacitásait, az árkok teljes keresztmetszettel dolgoznak, a külterületi földeken hatalmas vízfoltok éktelenkednek és a mélyfekvésű ingatlanok kertjeiben is megjelent a belvíz. Megelőzendő a nagyobb bajt a Települési Önkéntes Mentőcsoport tagjai felajánlották segítségüket a település polgármesterének, aki máris szivattyúzási feladatokkal bízta meg a lelkes csapatot, tájékoztatott Nagy Attila Sándor tű. hadnagy, katasztrófavédelmi megbízott.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok