Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7079, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Belvíz"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.02.02. 12:50

Figyelemfelhívás vízkárok megelőzése! Jász-Nagykun-Szolnok megyében több települést is belvízzel fenyeget az olvadás. A fagyos földfelszín nem engedi beszivárogni a kiolvadt havat és az esővizet, a hó olvadása miatt fokozottan telítődnek a vízelvezető árokrendszerek. 

Citrom-díj:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 18:30

 

Ez azért nem a Niagara, de szemmel láthatóan, és füllel remekül hallhatóan ömlik folyamatosan a víz ezen a helyen, akár egy zuhatag. Elvileg a belvízhelyzet javul térségünkben, és ezt a tavaszt is megússza Abony nagyobb károk nélkül. Már, ami a lakóépületeket illeti. A gazdák kára a mezőkön, földeken sajnos igen jelentős.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.26. 12:59

 

 A kedvező időjárás nemcsak Abonyban segíti a belvíz sikeres elvezetését, hanem Cegléden is. A februárban hatályba lépett másodfokú belvízvédelmi készültséget a mai nappal megszüntették. Hivatalos tájékoztatás így szól:


Tájékoztató II. fokú belvízvédelmi készültség megszüntetéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd város közigazgatási területén
2015. február 24-én 08.00 órától a
II. fokú belvízvédelmi készültséget
Cegléd Város Polgármestere megszüntette.

Közélet:
Belvíz   
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.12. 15:05

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd város közigazgatási területén 2015. február 11-én 14.00 órától II. fokú belvízvédelmi készültséget rendelt el Cegléd Város Polgármestere.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.07. 14:09

 

 

Több Olvasónk is jelezte, sőt képeket is küldtek arról, hogy véleményük szerint miért is árasztja el a belvíz Abonyt. A zsilippel van bibi, a Kőröstetétlen- Abony határban. A mai napon láttam, hogyan Dr. Balangó László Fideszes képviselő feleségével megtekintette a Kőröstetétlen menti úton az egyik csatornát, gondolom „ vette a lapot „ cikkünk nyomán, és ő is szeretne tisztában lenni azzal, hogy vajon Olvasóinknak igaza van-e. De jó is lenne, ha megoldódna a kinti helyzet valamennyire, és végre forrás is lenne a belvízgondok végleges rendezésére!

Citrom-díj:
Belvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.07. 07:46

Olvasónk írja:

Kíváncsiságból kimentem mederszűkítőhöz, ami már a Gerje – Perje közös szakaszán található.
Ami meglepett: A Perjéből, Abony felöl nem áramlik a víz a közös mederbe. Pedig döntően ez vezetné le Abonyról a vizet. Feltehetően nem alakul ki az a torlónyomás, hogy keveredni tudjon a Gerje viszonylag gyors, laminális (örvénymentes) áramlású vízével. A szűkítő elemnél – állófénykép, Napsütés, tükröző vízfelület – kis záridő ellenére látszik, hogy jelentős sebességű áramlás van.

 

Közélet:
Belvíz   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.02. 13:10

 

 

Belvíz, Bodócs- köz, 2015 február 2.- A helyzet fokozódik, esik, hull a sok csapadék, a belvíz egyre magasabban áll. Hogy ki fékezi meg? Reméljük megáll az ár.... Ha Ön is küldene nekünik belvizes képet Abonyból, vagy  a környező településekről, ide teheti meg: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Belvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.31. 18:41

Az alábbi írást figyelemfelkeltőnek szánom. Egyre több és több panaszos lakos számol be róla, hogy nem bírnak a felgyülemlett, támadóban lévő belvízzel. Már a házak közelében ólálkodik az ár.  ITT a képgaléria minderről

Közbiztonság:
Belvíz   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.31. 15:04

 

Ki a legény a gáton? Ki fékezi meg a belvizet? Ki segít a bajba jutott embereknek, akiknek a pincéje tele vízzel, házuk falát kezdni mosni az ár. A jelek szerint senki sem. A szivattyúk a városban több helyen nem mennek, állóvíz van. Kérem Önöket, ha van a belvízzel problémájuk küldjenek nekem képeket: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Címmel kérem szépen, ha lehet. Jöhet az elöntött pince, az udvar, a kertek, a földek, minden! Ma este részletesebb cikk következik mindebből sok képpel! Addig várom jelzéseiket! Lőrinczy Veronika

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.28. 08:56

 

 Szinte meg sem száradt még a tinta a tószegi Települési Önkéntes Mentőcsoport tagjainak jelentkezési lapján, máris „rendszerbe” állították magukat. Az elmúlt időszak rendkívül nagy mennyiségű esőzései Tószegen is meghaladták néhol a csapadékvíz-elvezetők kapacitásait, az árkok teljes keresztmetszettel dolgoznak, a külterületi földeken hatalmas vízfoltok éktelenkednek és a mélyfekvésű ingatlanok kertjeiben is megjelent a belvíz. Megelőzendő a nagyobb bajt a Települési Önkéntes Mentőcsoport tagjai felajánlották segítségüket a település polgármesterének, aki máris szivattyúzási feladatokkal bízta meg a lelkes csapatot, tájékoztatott Nagy Attila Sándor tű. hadnagy, katasztrófavédelmi megbízott.

Közélet:
Belvíz   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok