Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.06. 10:36

Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy különös jelenség látható az Újszászi úton, mert az új aszfaltborítás „ könnyezik „. Olvasónk elmondta, hogy először olyan érzése volt, mintha fekvőrendőrön menne keresztül, majd visszafordult és látta, hogy valami szivárog az aszfaltból. Magam is a helyszínre mentem és láttam, hogy igazat mond. Vélhetően a tömörítési munkák elvégzése során sérülhetett meg a vízvezeték rendszerben valami.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 20:05

Augusztus végi ülésén döntött arról Abony Város Önkormányzatának képviselő testülete, hogy kit bíz meg az ABOKOM Kft ügyvezetői igazgatói teendőinek ellátásával. A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú cég eddigi ügyvezetője kiütéses győzelemmel, egyhangú igennel nyerte el a megbízatást. Valószínű, hogy a testületi tagok okulva az előző ügyvezetők munkásságának veszteségtermelő kimeneteléből, választották meg ismét a már bevált szakembert.

Közélet:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.27. 11:06

Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, hogy több telefonhívást is kaptak, melyben a lakosok jelezték, hogy ismeretlen személyek házakba kéredzkednek be azzal az ürüggyel, hogy az ABOKOM nevében jöttek vízórát ellenőrizni. Ők NEM a helyi közszolgáltató cég alkalmazottjai, egyelőre nem tudni kik ők. Az ügyvezető ezúton kéri a lakosságot, hogy ne engedjék be az idegen személyeket otthonaikba, hiszen jelenleg nem folyik a vízórák ellenőrzése.

Közbiztonság:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.02. 17:16

Cikkünk támogatója az AGROPONT- Kedves Olvasónk megdöbbenve telefonált nekem és elmondta, hogy miközben az utcán locsolgatta, ápolgatatta növényeket, megállt kerékpárral egy számára ismeretlen férfi és ellenmondást nem tűrő hangon felszólította....

Közélet:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.28. 13:14

Abony város képviselő testülete hamarosan dönt arról, hogy ki lesz az ABOKOM Kft ügyvezető igazgatója a 100 %-ban önkormányzati tulajdonban lévő vállalkozás élén. Jelenleg Gáspár Csaba tölti be ezt a posztot, aki csodával határos módon képes volt konszolidálni a céget. 

Gazdaság:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.16. 12:26

Visszajött a víz, rohamtempóban elhárították az ABOKOM munkatársai a hibát! Jelezte Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője lapunknak! 

Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője lapunknak korábban elmondta, hogy sajnos egy főnyomó vezeték tört ketté, mely Abony ivóvíz ellátását biztosítja. Az ABOKOM szakemberei már megkezdték a hiba elhárítását, teljes készültséggel dolgoznak. A vízhiány előre láthatóan legalább kettő órán keresztül tart majd. Az ABOKOM kéri a lakosság megértését és türelmét!

 

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.26. 12:45

Az egyik abonyi lakos a mosatás ideje alatt gusztustalanná, esztétikai hibássá válta abonyi ivóvíz miatt írt levelet az ÁNTSZ-nek. A kérdéseire Budapest Főváros Kormányhivatalának Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve válaszolt. A levélből sok érdekesség kiderül, melynek a lényegét mellékelem a cikkhez. Kiderült, hogy az abonyi ivóvízhálózat a mostaninál jóval nagyobb vízfelhasználásra készült és mostanra drasztikusan lecsökkent a fogyasztás, többek között ez is az oka annak, hogy időnként olyan az abonyi ivóvíz amilyen. Erről eddig nem beszélt senki sem helyben. Hogy ez hogyan lehetséges, és miért fogyasztunk kevesebb vizet napjainkban, mint mondjuk 40 évvel ezelőtt, nem tudni pontosan. Időnként ez a víz bizony „ kifogásolt minőségű ivóvíz „,de ez a kategória nem azt jelenti, hogy nem iható, mert nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot.

Közélet:
ABOKOM   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.14. 21:44

Az ivóvíz hálózatot a közelmúltban mosatta a szolgáltató. A város több pontján lett esztétikailag meglehetősen ijesztő az ivóvíz állapota. Olvasónk megkereste az Országos Tiszti Főorvost, cikkeinket belinkelte, majd az illetékes megküldte a választ ezzel kapcsolatban. 

Közélet:
ABOKOM   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.29. 20:50

Magyarország több településén is, így a Fidesz uralta Nagykőrösön is jelentősen megemelték a közszolgáltatások árát. Biztos, ami biztos, legalább legyen miből a kormány által ajándékként adott 10 %-os rezsicsökkentést végrehajtani. Nagykőrösön vagányan 30 %-kal megemelték a szemétszállítási díjat. 

Közélet:
ABOKOM   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 21:11

Abony város több pontjáról is jelentették Olvasóink, hogy valamilyen idegen anyag van az abonyi " ivóvízben ". Ez nem az a baracklekvár szerű valami, ez most egészen más. Újabb fejezetéhez ért a rémálom. Egy 250 milliós beruházást követően, egy szuper szűrő beiktatása után ez látható azon lakosok vízszűrőjében, akik már a bemeneti részen szűrik a vizet. Mi történik ott, ahol nincsen a vízaknában ilyen szűrő?

Citrom-díj:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok