Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.02.02. 10:21

 

Sikerült végre véget vetni a mocsoknak a városban – állítják az abonyi lakosok, akik abban reménykednek, hogy a szelektív hulladékgyűjtő szigetek felszámolásával helyre áll a rend és tisztaság lesz Abonyban. – Nézni is rossz volt azt a szeméthalmot, amit a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellett hagytak egyesek – fordult lapunkhoz egy abonyi olvasónk. – A szemétszállító cég kénytelen volt elvinni azokat a hulladékokat is, pedig volt közötte vegyes kommunális szemétlerakat, sőt, még állati tetemek is!

 

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 14:55

Felszámolta az ABOKOM az úgynevezett szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, mert nem kötelezi erre a törvény a szolgáltatókat, amennyiben más módon képesek megoldani a gyűjtést. A törvény olyan értelemben is megváltozott, hogy a házhoz menő szelektív gyűjtést is biztosítani kell...

Reklám:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.01.06. 16:04

 

 Megszűntek Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ezzel rengeteg illegális szemétlerakás is megszűnik. Sok cikk íródott, sőt még képgaléria is készült, hogy mik mennek ezeknek a szigeteknek a környékén, kidobáltak ide zsákos háztartási hulladéktól kezdve az állattetemekig, mindent. Először nem tudtam, hogy mi volt hazafelé olyan furcsa a Szelei úton, aztán rájöttem, hogy eltűntek a nagy színes edények. Valószínű, hogy mindenhol összeszedik, hiszen mikor az állomásra mentem akkor éppen az Abokomos fiúk tették rendbe a Korona mellől felszámolt sziget helyét. Reméljük, hogy ezzel a húzással sokkal tisztábbak lesznek ezek a területek.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.08. 18:10

 

 Naponta közlekedem a Szelei úton és sajnos ma ez a látvány fogadott. Vettem a bátorságot és bízva abban, hogy más szelektív hulladékgyűjtők környéke jobban néz ki, hát kerültem egyet és rájuk pillantottam. A látvány borzasztó volt, háztartási szemét hegyek szinte minden kuka környékén! Egy régebbi cikkben (elérhető ITT), ami augusztus elején született, megírtuk, hogy az abonyi önkormányzat egy huszárvágással pontot tesz a szelektív hulladékgyűjtők ügyére és azokat fél éven belül megszünteti.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.05. 20:03

A heti Kincskeresőben az jelent meg, hogy december 3-tól ismét üzemel az ivókút Abonyban. Nem üzemelt.... Hiába is mentek oda vízért a lakosok. Ma ezért egyik Olvasónk levelet  írt nekem. Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője megígérte, hogy utánajár a dolgoknak, és vélhetően délutánra, ma lesz megint víz. Olvasónk ennek ismeretében ismét bement a városközpontba, szeretett volna vízhez jutni, de nem sikerült neki.... Sajnos. Reméljük, az a vízszűrő csere, ami hetek óta folyamatban van, előbb, vagy utóbb végre lezajlik és nem potyára mennek be a lakók szűrt vízért a szép és míves kúthoz.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.03. 16:27

Lapinformációink szerint jövő év elejétől nem az abonyi önkormányzat cége, az ABOKOM Nonprofit Kft szállítja el a szemetünket, ezt a feladatot átadják a szolnoki Remondis „ utódjának” a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft-nek. 

Közélet:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.25. 20:55

SAJTÓKÖZLEMÉNY
KEZDŐDIK A PRÓBAÜZEM ABONY VÁROS SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEPÉNEK KORSZERŰSÍTÉSE SORÁN


Befejező fázisához érkezett az Abony Város Önkormányzatának, az Új Széchenyi Terv keretében benyújtott KEOP-1.2.0/09-11-2013-0006 azonosító számú „Abony Város szennyvíztisztító telepének a korszerűsítése” című projekt megvalósítása.

A szennyvíztisztító telep korszerűsítésének kivitelezési munkái 2014. január 6-án kezdődtek el. A fejlesztés keretében többek között új biológiai tisztító műtárgyak és egy 500 nm-es depónia csarnok építése valósult meg. A projekt keretében átépítésre kerültek a szennyvíztisztító telep eredeti műtárgyai is, valamint teljes mértékben megújításra kerültek a telep technológiai gépészeti és irányítástechnikai berendezései. A kivitelezési munkák 2014. november közepén befejeződtek. 2014. november 28-tól kezdődik a szennyvíztisztító telep fél éves időtartalmú próbaüzeme.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.24. 19:34

November 24-én került sor Abonyban a városi szennyvíztelep rekonstrukciós munkálatainak végeztével a terep bejárására, és az ezt követő sajtótájékoztatóra. Az EU-s projekt kötelező részét képező rendezvény házigazdája a település polgármestere, Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester mellett a DAKÖV vezérigazgatója Ritecz György  volt, valamint Gáspár Csaba a DAKÖV abonyi megbízott vezetője. A programon részt vett a település jegyzője, aljegyzője. A képviselő testületi tagok közül igen sajnálatos módon csak két fő képviselő volt jelen, Gulykáné Gál Erzsébet független, és Szökrön László MSZP-s képviselő. Külsős bizottsági tag egy sem jelent meg. Szakemberek viszont természetesen voltak, akik büszkén mutatták meg az új fejlesztés végeredményét. Korábban lapunk már járt a helyszínen és tudósítottunk az építkezésről. Most jelentős változást tapasztaltunk, melyet képek segítségével is megmutatunk Önöknek. Képgaléria ITT az eseményről

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.20. 09:40

Programok:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.18. 21:10

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester azzal szembesült bő nyolc évvel ezelőtt, amikor a polgármesteri szék jogos tulajdonosa lett, hogy az abonyi ivóvízben férgek vannak. Erre pont én hívtam fel cikkemmel a figyelmét. Ez a probléma azóta sem oldódott meg… Íme olvasónk mai levele, képpel. Szia Veronika!

„ Egy képet szeretnék neked küldeni, amit a napokban fedeztünk fel a vízben. Elég undorító, mivel a 2 hónapos lányomat fürdettük, miután észleltük, hogy mi is az valójában. Az Abokom munkatársai szerint ez nem féreg, de mi láttuk, hogy mozognak! Többi képet küldeni fogom neked. „

Természetesen erről Gáspár Csabát, az Abokom ügyvezetőjét is megkérdezem.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok