Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "ABOKOM"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.05.06. 12:33

Ez bizonyosodott be ismét. Több olvasónk keresett meg azzal az ügyben kapcsolatban, hogy az abonyi szennyvíztelep környezetében orrfacsaró bűz van, és gép dolgozik a csatornában, kotorják ki folyamatosan az oda nem való anyagot. Ezt én magam is megtapasztaltam. A legilletékesebbtől, Gáspár Csabától kértem mindezzel kapcsolatban információt. A közszolgáltató vállalkozás, az ABOKOM ügyvezetője lapunknak elmondta, hogy nem valami egyedülálló, és szokatlan dolog történt, urai a helyzetnek.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.29. 15:46

 

Az ABOKOM ügyvezetője ezúton szeretné a lakosság türelmét és megértését kérni. A Törtel felé vezető út mellett egy transzformátort szerelt az áramszolgáltató, a hibaelhárítás folyamatban van. Ez érinti a vízművet is, valamint a víztornyot. Energia kimaradások is előfordultak a nap folyamán. A szerelési munkálatok folynak, ezért ma este átmeneti vízhiány is előfordulhat 7 és 8 óra között.

 

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.14. 13:44

Kétkukás háztartási hulladékgyűjtés indul Magyarországon 2015. január elsejétől – mondta a környezetügyért felelős államtitkár a Budafilter 94. Kft. műanyag-hasznosító üzemének keddi alapkőletételén, Mezőfalván.     Illés Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarországon egy teljesen új hulladékgazdálkodási rendszer alakult és alakul ki. A jövőre induló kétkukás rendszer nagyban hasonlít majd a lengyelországihoz. A háztartások "egy eltéveszthetetlen rendszerben" kétfelé tudják szelektálni a szemetet – tette hozzá.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.14. 12:59

Abony város önkormányzatának képviselő testülete január 13-i rendkívüli ülésén döntött arról, hogy pályázatot nyújt be egy új hulladékszállító gépjármű beszerzésére. Ezt természetesen majd az ABOKOM Kft használhatja, ha sikeresek lesznek a tenderen. A helyi önkormányzatnak sajnos nincsen megfelelő anyagi forrása arra, hogy új nagy értékű eszközt szerezzenek be önerőből, de az ABOKOM-nak sem. Így nagyon bíznak a pályázat sikerében.

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.10. 14:10

Kedves Olvasóink már többször jelezték, hogy a Szövetkezet út végé, a Baross Gábor utcával párhuzamosan elhelyezkedő belvízelvezető árok állapota kezd kritikussá válni. Az több helyen megcsúszott, megroggyant. Az úttest közelsége miatt balesetveszély is fennáll. Nyilvánvaló, hogy az idei tél sem fog jót tenni mindennek. A problémát jeleztem Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft ügyvezető igazgatója felé, és megtudtam, hogy tudnak a problémáról, az valós.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.31. 09:23

Közélet:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.14. 15:03

Programok:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.28. 10:35

Lapunkban megjelent, hogy a lakosság nagy erőkkel hordja a zöldhulladékot a szelektív gyűjtőszigetek környékére. Ezt fényképpel is illusztráltuk, azt gondolván, hogy az ügynek soha nem lesz vége, vagyis pozitív folyománya. Tévedtem. A mai napon felhívott Gáspár Csaba, az Abokom Kft ügyvezetője és elmondta, hogy a mai naptól minden abonyi lakos kiviheti a cég telephelyére a zöldhulladékot: leveleket, gallyakat, fűnyesedéket.

Közélet:
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.27. 16:45

Szegény ABOKOM-os munkatársak nem győzik mások mocskait elszállítani. Folyamatosan, végeláthatatlanul, szűnni nem akaró módon hordják oda az abonyi lakosok a szemetüket. Elviszik egyik nap, másnapra kétszer annyi kerül oda. Most ugye lomb és levélszezon van. Ez tisztán látszik is, hiszen ezzel tömött zsákok érkeznek az egyáltalán nem erre szánt szemétlerakóhoz! Ennek soha nem lesz vége?

Citrom-díj:
ABOKOM   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 11:41

Képtelenség a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékén rendet tartani. Mint ahogyan képünk is mutatja, az ember hülyeség, trehányság nem ismer határokat. Az ABOKOM, mint közszolgálattó naponta vívja meg szélmalomharcát a fenti jelenséggel, de mind hiába. Most " szelektív TV-t " dobott ki az egyik lakos, gondolom, a kukások legnagyobb örömére.... Ez utóbbi is idézőjelben. LŐVE

Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok