Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Lopás"
1234Következő >>

admin - 2015.05.28. 17:35

 

A 32 éves budapesti férfi illatszereket lopott több szolnoki áruházból, melyeket később budapesti piacokon értékesített.


A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást D. Zoltán budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves férfi 2014. szeptember 24. és 2015. február 3. közötti időben Szolnokon három áruházból lopott nagy értékben illatszereket és szépségápolási termékeket. A nyomozók az adatgyűjtések és a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján azonosították a budapesti lakost, akiről megállapították, hogy az ország más településein is rendszeresen „fosztogatta” az üzleteket.

Közbiztonság:
Szolnok   
Lopás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.29. 19:37

Olvasónknak az autóját el karaták lopni a Penny Market elől! Vigyázzanak gépjárműveikre! Ez az akció szereincsére nem lett sikeres! A módszer roppant érdekes, Olvasónk elmondta a következőt: "  Csak ara kérlek hogy anyit tegyé közzé hogy sajnos màr az autók Abonyban sincsnek biztonsàgban mindenki vigyàzzon!  Ha nem tudja nyitni vagy bezàrni a kocsit,  hívjàk a renőröket mert ott a közelben a bűnöző! Blokkolhatják a zárat! "

Közbiztonság:
Lopás   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.04.15. 17:31

Szolnokon rövid időn belül két bűncselekményt is elkövetett a gyanú szerint az a férfi, akit a rendőrök pár órán belül elfogtak.

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy zagyvarékasi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves férfi 2015. április 14-én 11 óra körüli időben megjelent egy szolnoki dohányboltban, ahol késsel fenyegetőzve próbált a bevételhez jutni, de üres kézzel távozott. Nem sokkal később bement egy belvárosi ékszerüzletbe, ahonnan arany ékszereket tulajdonított el. A rendőrök az ékszerekkel menekülő férfit állampolgárok segítségével még a helyszín közelében elfogták. A szolnoki járőrök a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható zagyvarékasi lakost 2015. április 15-én 12 óra 50 perckor előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

Közbiztonság:
Lopás   
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.05. 18:19

Képünk csak illusztráció.

 

 A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. József 18 éves tápiószőlősi, valamint P. István 53 éves, B. János 55 éves és N. Mihály 46 éves ceglédi lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. március 4-én 9 óra körüli időben bementek egy lakatlan, részben körbekerített ceglédi tanya területére és a magukkal vitt fűrésszel kivágtak egy tölgyfát és azt eltulajdonították. Ezen kívül elfűrészeltek egy akácfát is, melyet szintén eltulajdonítottak.

Közbiztonság:
favágás   
Lopás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.24. 18:14

 

A Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a december végi lopások nyomozása sikeresen zárult, és a gyanusítottak kihallgatása megtörtént. A hivatalos tájékotatás:

 

Jászkarajenő településen 2014. december 23-ra virradóra több lopás is történt, melyek vonatkozásában a Ceglédi Rendőrkapitányság megállapította a gyanúsítottak kilétét. A turai lakosok gyanúsítotti kihallgatása megtörtént. 

Közbiztonság:
Lopás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 17:03

 

 Az egyik kedves abonyi lakos ledöbbenve mesélte, hogy kedden este hat és fél hét között az utcára kihúzott kukáját teli szeméttel ellopták. Mindez történt az Abonyi Lajos út legvégén, ahová általában későn jutnak el a háztartási szemétért az Abokom munkatársai, ezt és a téli korán sötétedést kihasználva, egyelőre ismeretlen személy eltulajdonította a kukát. A tulajdonos a rendőrségen bejelentést tett, ahol megtudta, hogy sajnos ez nem egyedi eset. A háztartási szemétbe sokszor belekerülnek olyan papírok, íratok, amik nem tartoznak másokra, célszerű az ilyeneket kidobás előtt apróra tépni, vagy aki teheti inkább elégetni. Ha a kuka kiürült, célszerű minél hamarabb a kapun belül tudni! 

Közélet:
Lopás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.21. 10:25

A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon Vecsés és Pestszentlőrinc közötti ismeretlenek elloptak és megrongáltak több száz méter biztosítóberendezési- és erősáramú kábelt, emiatt az említett szakaszon lassabban közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform kedden kora reggel. A nagyobb késések elkerülése miatt a monori és az albertirsai helyi járatok nem közlekednek, helyettük a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Citrom-díj:
Lopás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.26. 18:47

Lapinformációink szerint kitört a botrány, 11 éven keresztül lopott Catepiller traktor „ tulajdonosa „ volt az abonyi önkormányzat cége. Lapinformációink szerint a lopott erőgépet, mellyel nap mint nap találkozhattak az abonyiak is a városban, a héten a rendőrség munkatársai lefoglalták, mert az lopott volt. 

Közbiztonság:
Lopás   
ABOKOM   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.25. 19:03

Olvasónk írja: Kedves Veronika! Szeretném felhívni a lakosság figyelmét, hogy lopják a vízórákat. Az elmúlt pár napban több eset is történt az Abonyi Lajos út környékén. Az egyik bűncselekmény világos nappal történt. Az esetek, amikről tudok, lakatlan házaknál történtek és az egyiknek sajnos érintettje vagyok. Azért szeretném felhívni erre a figyelmet, mert az óra pótlása a tulajdonosnak 11000 forintjába kerül. 

Közbiztonság:
Lopás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.05. 16:21

Olvasónk: Azért írok, mert újabb lopás történt az abonyi vasútállomáson. Tegnap a 6:15-ös vonattal indultam, és mint mindig most is az állomás előtti kerékpártartóba lakatoltam le bringámat. 11:35-re érkeztem vissza, a biciklim hűlt helyét találva. A rendőrségnek nem jelentettem, mert nem találtam meg a biciklivételt igazoló lapot, meg gondolom úgyse tudnak tenni semmit. Viszont úgy gondolom ez újabb példa a lakosságnak. 

Közbiztonság:
Lopás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok