Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Lopás"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2011.12.29. 12:07

( A képen jobbra Varga Géza, foto: LŐVE ) A magyar cukoripar privatizációját és az EU-csatlakozás utáni cukorrendtartás után kialakult problémák vizsgálatára felállított parlamenti bizottság munkájáról számolt be Varga Géza, a Jobbik országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján.A honatya kifejtette: a paritásos bizottságot a tavaszi ülésszak végén hozta létre az országgyűlés, 180 napos mandátummal, amely a napokban jár le.

Gazdaság:
Lopás   
 10 Hozzászólás    

admin - 2011.12.09. 15:49

Olvasóink arról számoltak be, hogy a Mikes lapos – Nyírfa utca környékén valódi kaotikus állapotok uralkodnak, lassan elszabadul a pokol. Mindent visznek már, ami csak mozdítható, sok nagykaput loptak le, de már a drótokat is megkezdték. Az arra tévedők szerint igazi kis mini Chichago van a területen, ahol senki és semmi sincs biztonságban. Volt olyan is, hogy családi házról a gázvezetéket és gázórát lopták le, de az erdőt sem kímélik. 

Citrom-díj:
Szemét   
Lopás   
Rablás   
falopás   
 3 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.12.02. 14:00

Több mint egymilliárd forint, vagyis az eddigi legnagyobb magyarországi zsákmány lehet annál a sofőrnél, akit azzal gyanúsítanak, hogy ellopta az általa vezetett pénzszállító autót az abban lévő készpénzzel együtt Budapesten. A sofőr ellen körözést adtak ki. Az MTI értesülése szerint 1 milliárd 200 millió forint lehetett abban a pénzszállítóban, amelyet a rendőrök egy I. kerületi garázsban találtak meg üresen szerda este. A korábbi legnagyobb rablásnál 600 milliót vittek el.

Közélet:
Lopás   
 13 Hozzászólás    

SkyT - 2011.11.17. 22:54

Ma este 20:20 perckor bejelentés érkezett az AboPOL Kft. diszpécserszolgálatához, mely szerint, Abony Nyírfa úton az egyik ház tulajdonosa 2 ismeretlent megzavart,akik a "kertek alatt” elmenekültek. A helyszínre érkező AboPOL  járőr értesítette az abonyi zsarukat ,illetve a megalakulóban lévő új abonyi polgárőrség tagjait. 

Közbiztonság:
Blogok   
Lopás   
 11 Hozzászólás    

tyb - 2011.11.15. 18:22

Az elmúlt hetekben sorra jelezték szerkesztőségünkbe Abony különböző területeiről, hogy "betörőink" ismét aktivizálták magukat. Vélhetően a hideg időjárás és az őszi munkák beköszöntével - nem is beszélve az üzemanyagárak drasztikus növekedéséről - egyre csábítóbb lett napjainkban a gázolajlopás. 

Közbiztonság:
Betörés   
Lopás   
Hirdetés   
 20 Hozzászólás    

Dórika - 2011.10.27. 11:47

Szerkesztőségünket megkereste egyik kedves Olvasónk, hogy tegnap, azaz 2011.10.26-án a délutáni órákban ellopták a városi Sportcsarnok elől a képen látható kerékpárját. A rendőrségre azonnal bejelentést tett.

Kéri, hogy aki bármilyen információval tud szolgálni a kétkerekűvel kapcsolatban, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06 70/522-32-59 vagy az alábbi e-mail címen: zizzencs007@freemail.hu 

Közbiztonság:
Lopás   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.04. 12:01

Kedves Olvasónknak április 18-án hajnalban Abonyban ellopták ezüst-metál színű Volkswagen Passat Variant típusú, JHE - 539 rendszámú személygépkocsiját. Az autó, mely egy zárt udvaron állt, gyári riasztóval volt felszerelve, de ez a lopáskor nem jelzett, így a tulajdonos sajnos semmit nem hallott. A kocsin sem hitel, sem Casco nem volt. Később a gépkocsit elképesztő állapotban megtalálták, az okozott kár értéke csaknem másfél millió forint. Ebből már nem lesz autó többet! A gépkocsit autó tulajdonosának közreműködésével találták meg, mert a www.hasznalauto.hu-n árulták a kasznit. Az ügy újabb fordulatot vett, mert a bűnbanda tagjai Gödöllőn szerettek volna éppen gépkocsit lopni, amikor lebuktak, le is csukták őket, miután megeredt a nyelvük és összesen tíz gépkocsi ellopását vallották be, köztük az abonyiét is.

Közbiztonság:
Abony   
Autó   
Lopás   
 1 Hozzászólás    

matek - 2011.08.18. 23:22

 

Éjszaka a vasútállomás elől három lezárt biciklinket lopták el.

 

Szeretném ha feltennéd a  miabonyunk.hu-ra, hogy fokozottan figyeljen mindenki aki arra jár.

 

A három bicaj két lakattal volt összezárva, jó erős lakatokkal. Talán nem ártana  a vasútállomás elé, a bicikli megőrzőhöz is egy kamerát felszerelni!!!!

Közbiztonság:
Lopás   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.16. 12:31

Lapunk egyik kedves Olvasója szeretné megosztani Önökkel az alábbi történetet:

Ma ( 2011.08.16.) a délelőtti órákban ismeretlen tettesek megpróbálták feltörni Olvasónk utcán parkoló gépkocsiját. Szerencsére a próbálkozás sikertelen volt, mert "munka" közben megzavarták a tetteseket, akik egy sötétzöld Suzukival menekültek el, melynek rendszáma HH-val kezdődik.

A rendőrségi bejelentés megtörtént.

 

Kérjük a lakosságot, fokozottan figyeljenek értékeikre!

 

A kép csak illusztráció!

Közbiztonság:
Autó   
Lopás   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.27. 10:49

66

Közbiztonság:
Lopás   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok