Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kerékpár"
1

admin - 2015.05.11. 17:51

 

Kedves Olvasónk a mai napon ezzel a levéllel keresett meg minket:

 


"Szia! Van egy felháborító dolog. Állandóan látom, hogy rengeteg bicajos átteker a zebrán. Eszük ágában sincs leszállni. De a csúcs az, hogy jön a MOL felől és átteker a városkapuhoz. Itt egy picit sem használ zebrát. A végére a 2015 kedvence: tekerek a bicaj sávban és egy nő teker velem szembe. Szerintem ez nem Anglia. Azt már nem is írom, hogy a behajtani tilosnál állandóan bejönnek." 


Sajnos tényleg nagyon bosszantó az, amikor az ember látja a biciklist, hogy teker a zebra felé, és a szabályok szerint arra számít, hogy leszáll, de ez elmarad, és inkább átteker az autó előtt. Szabály szerint a zebrán csak tolni lehet a kerékpárokat.

 

A gyalogátkelőhelyen átbiciklizőket a rendőrség figyelmeztetheti és büntetheti is. A büntetési tétel 5 ezer forinttól akár 50 ezer forintig terjedhet.  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.27. 22:19

Még július 12-én történt! A kerékpár azóta is megvan! - Olvasónk szólt, hogy egy kerékpár árválkodik a Ráday utcában. Az eset majdnem két hete történt. Mivel délután is ott volt még a gazdátlan bicikli, megkértem egyik közelben lakó kedves ismerősömet, hogy tolja be az udvarukra. Most is ott van, megőrzik. Akinek ellopták tehát a biciklijét még péntek éjjel vagy annak környékén, lehet, hogy megnyugodhat. Ez egy régi típusú Csepel Schwinn piros női kerékpár, több különös ismertető jeggyel is rendelkezik.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.28. 19:24

Erre szeretné felhívni kedves károsult olvasónk mindenkinek a figyelmét. Kiderült, hogy a múlt hónap elején felesége lezárt kerékpárját lopták el, bekamerázott területről, tegnap előtt pedig az ő lezárt kerékpárját a vasútállomásról. „ El kell mondanom, hogy tegnap nem az én kerékpárom volt az első de nem is a második, amit a vasútállomásról loptak el. Persze feljelentést tettem. „ – írja olvasónk

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.23. 23:59


Tegnapelőtt egyik rokonom érkezésére várva, arra lettem figyelmes, hogy egy igencsak mutatós menyecske, zseblámpával keresgél, a világítással - sem - rendelkező vasúti kerékpártárolóban. Közelebb lépve egy ismerős fiatal nyomozónő arcvonásai körvonalazódtak. Mellette ált egy fiatal lány és ellopott kerékpárja miatt kesergett. Mint kiderült a gátlástalan tolvajok, majd' féltucat kerékpárt lovasítottak meg a nap folyamán, hátrahagyva azok levágott lakatjait. A kár nyilván egyenként is meghaladta a megélhetéshez rendelt 47.000.-Ft-ot... 

Közbiztonság:
Lopás   
Vasút   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.19. 19:26

Egy elkeseredett szülő írja: „ Kedves Veronika! Az éjszaka ismét kerékpárlopások történtek a vasút állomáson, a fiamé is köztük volt. Nem jelentjük fel, hiszen teljesen fölösleges, csak szeretném, ha tudnák az emberek: nincs nyugtunk se éjjel, se nappal. Isten éltesse drága rendőreinket mikor a világítás miatt molesztálják a kerékpárosokat jó pénzért!


 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

matek - 2012.07.01. 14:06

kép csak illusztráció

"A ... az éjjel nem tétlenkedtek, ellopták a férjem lelakatolt bringáját a vasútállomásról. Ma reggel ment volna érte..
Persze fejlenetést akart tenni a rendőrségen, de épp akkor mentek el a rendőrök, mert az egyik háznál meg valamiért ömlött a gáz, gondolom ott meg a csövet szedték le.

Megtennéd, hogy kiteszed az oldalra a bicót?

Elég régi, Fausto Coppi, több sajátosság is van rajta, remélem nem szedik darabokra.

Kép nincs sajnos. Sötétszürke, férfi bringa."

 

Név, cím a szerkesztőségben  

Közbiztonság:
Lopás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.14. 12:38

„A kerékpáros közlekedés folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb teret kap” – emelte ki, majd Urbán György, az NKH elnöke elmondta, hogy a közlekedésbiztonsági feladatok mellett a tulajdonvédelem indokolttá teheti a segédmotor-kerékpárok, drágább kerékpárok tulajdonoshoz kötött jelölését, előtalálásuk érdekében pedig e jelölés szerinti nyilvántartásba vételét, mely nem feltétlenül hatósági feladat.

Közélet:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.20. 10:58

Minden új kerékpár árából

10 % kedvezményt adunk!

Lepje meg szeretteit egy igazi élménnyel!

http://www.globalbringa.hu

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Sport:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

Dórika - 2011.10.27. 11:47

Szerkesztőségünket megkereste egyik kedves Olvasónk, hogy tegnap, azaz 2011.10.26-án a délutáni órákban ellopták a városi Sportcsarnok elől a képen látható kerékpárját. A rendőrségre azonnal bejelentést tett.

Kéri, hogy aki bármilyen információval tud szolgálni a kétkerekűvel kapcsolatban, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06 70/522-32-59 vagy az alábbi e-mail címen: zizzencs007@freemail.hu 

Közbiztonság:
Lopás   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.18. 13:20

Abony a kerékpárosok városa. Ezt nyugodtan kijelenthetjük, hiszen hatalmas távolságok vannak az elterülő, nagy portákkal tarkított településen. 

Közélet:
Abony   
 7 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok