Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rablás"
12Következő >>

veroniq - 2016.10.27. 18:47

 

Több hónapos előzetes adatgyűjtés után tartott vizsgálatot egy nagykereskedésben, majd annak nyomán egy mézkiszerelő üzemben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az ellenőrzés-sorozat eredményeként csaknem 20 tonna idegen cukrot tartalmazó mézet foglaltak le az ellenőrök - közölte a NÉBIH az OrientPress Hírügynökséggel.

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.22. 16:43

 

 

Nem hivatalos, de megbízható forrásból származó információink szerint tegnap egy abonyi Hölgy bejelentést tett a rendőrségen, mert táskáját eddig ismeretlen tettes ellopta. Úgy tudjuk, hogy szegény nincsen egyedül. A meglepetés reggel következett, amikor egy abonyi lakos megtalált a MÁV állomáson, a főépület melletti kapunál mintegy 10 m 2-en szétszórva különféle iratokat, telefontokot. Ez nem csak egy hölgyé volt....

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.18. 15:44

Korábbi cikkünk ITT olvasható- Még a Penny Marketbe ment be Lajos! Nem volt túl ügyes.... - A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Rablási Alosztálya eljárást folytatott rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Lajos 35 éves abonyi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2011. március 5-én 20 óra körüli időben – arcát eltakarva – bement egy abonyi üzletbe és az alkalmazottat egy fegyverrel vagy annak utánzatával arra kényszerítette, hogy menjen a pénztárhoz. Eközben a férfi végig a nő nyakát fogta, majd megpróbálta kifeszíteni a pénztrezort a helyéről. Ekkor a műszakvezető kijött az irodájából és rákiáltott a gyanúsítottra, aki ettől megijedt, elengedte az alkalmazottat és távozott a helyszínről.

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.13. 12:45

 

Egy 60 éves abonyi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2015. márciusától több esetben is pénzt kért a sértettől. A sértett egy alkalommal több, mint 280 ezer forintot át is utalt a tettes által megadott bankszámlára. Az ismeretlen tettes, - akivel a sértett az interneten keresztül ismerkedett meg, - ezt követően ismételten pénzt próbált tőle kérni, azonban az abonyi sértett ezt már nem teljesítette. Az átutalt összeget a sértett már hiába követelte vissza. Az ügyben csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyik nyomozás.  

Közbiztonság:
Rablás   
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 18:58


A Monori Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat az
ellen a férfi ellen, aki fegyverrel három hónap alatt öt Pest megyei takarékszövetkezetet
rabolt ki vagy próbált kirabolni. Volt, amelyiket kétszer is.

 

A vádlott 2013 májusában Budaörsön kifigyelte, hogy egy takarékszövetkezet épületében a
reggeli órákban éppen nem volt ügyfél. Belépett a pénzintézetbe, ahol egy maroklőfegyverhez
megtévesztésig hasonló tárgyat fogott a pénztárosra, átadott egy papírtáskát és hangosan,
többször felszólította, hogy minden pénzt tegyen bele. 

Közbiztonság:
Bank   
Rablás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.05. 13:36

Képünk csak illusztráció, de hasonló autóról szóltak a pletykák! 

 

Több Olvasónk megkereste már a szerkesztőségünket, hogy az internet egyik legnagyobb közösségi portálján, arra figyelmeztetik térségünkben és Abonyban az embereket, hogy óvakodjanak egy fekete sötétített mikrobusztól. A sztori a következő: az óvatlan gyermekektől, mint eltévedt emberek kérnek segítséget, a mikrobuszhoz érve pedig elrabolják őket. Ez a hír terjedt el pár napja is Szarvason, ahol a rendőrség megerősítette, hogy hozzájuk semmiféle gyerekrablás vagy annak megpróbálásáról bejelentés nem érkezett.

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.15. 11:27


 A közelben járőröző rendőrök elfogták a szolnoki rablás gyanúsítottjait.


A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. József 19 éves és K. József 18 éves szolnoki lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2015. április 14-én 17 óra körüli időben Szolnok egyik utcáján kiraboltak egy fiatal lányt. Míg egyikük lefogta a sértettet, addig társa kitépte az áldozat füléből a fülbevalókat, majd a megszerzett ékszerekkel elfutottak a helyszínről. A lány a közelben járőröző rendőröktől kért segítséget, akik perceken belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szolnoki fiatalembereket.

Közbiztonság:
Rablás   
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 13:06

A ceglédi rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik a ceglédi vasútállomáson bántalmazták és lefogták a sértettet, majd elvették az értékeit.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 31 éves és V. Gábor 44 éves budapesti lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Tibor társával együtt 2015. január 29-én 21 óra körüli időben a ceglédi vasútállomás várótermében megszólította a sértettet, akitől korábban már több alkalommal kértek pénzt. A 74 éves férfi ezúttal nem tett eleget a gyanúsítottak kérésének és elindult a vasútállomás aluljárójába, ahová a két fővárosi férfi követte és közben folyamatosan pénzt kértek tőle.

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.11. 10:44

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.29. 23:06

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola! Honlapjuk IDE kattintva elérhető!-  Az ünnepek alatt is biztonságban
Mindenszentek és Halottak Napján is figyeljenek egymásra, közlekedjenek türelemmel!

Az ünnepi időszakban – különösen 2014. október 31. és november 2. közötti hétvégén – sokan kelnek útra, hogy leróják kegyeletüket az elhunyt szeretteik előtt. Vannak, akik gyalogosan látogatnak ki a közeli temetőkbe, azonban a legtöbben autóba ülnek. Éppen ezért ez az időszak az átlagosnál is nagyobb veszélyt rejt és fokozottabb figyelmet, valamint türelmet kíván a közlekedők részéről.

Közbiztonság:
Rablás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok