Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bank"
1234Következő >>

veroniq - 2017.05.03. 11:16

 

A régi – 2016 előtt kibocsátott – 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel még három hónapig, 2017. július 31-ig fizethetünk a készpénzes vásárlásaink során, ugyanis július végén a Magyar Nemzeti Bank bevonja a forgalomból azokat.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.19. 18:30

A Raiffeisen Bank közzétette, hogy melyik bankfiókjait zárja be első körben.

Mint az már ismert, jelentős átalakításról döntött a Raiffeisen, melynek nyomán 45 fiókot bezárnak és alkalmazotti létszámát 15 százalékkal csökkentik. A bank vezetői az átalakítások bejelentésekor ugyanakkor hangsúlyozták: maradni kívánnak Magyarországon.

Kapcsolódó:
45 fiókot zár be a Raiffeisen

A kozzetetelek.hu-n most közzétették azt a listát is, melyen az elsőként bezárásra kerülő fiókok szerepelnek.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 18:58


A Monori Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat az
ellen a férfi ellen, aki fegyverrel három hónap alatt öt Pest megyei takarékszövetkezetet
rabolt ki vagy próbált kirabolni. Volt, amelyiket kétszer is.

 

A vádlott 2013 májusában Budaörsön kifigyelte, hogy egy takarékszövetkezet épületében a
reggeli órákban éppen nem volt ügyfél. Belépett a pénzintézetbe, ahol egy maroklőfegyverhez
megtévesztésig hasonló tárgyat fogott a pénztárosra, átadott egy papírtáskát és hangosan,
többször felszólította, hogy minden pénzt tegyen bele. 

Közbiztonság:
Bank   
Rablás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.04. 12:40

 Rovatunkat a KLB könyvelőiroda támogatja.

 

 A devizaalapú autóhitelesek és gépjárműlízingesek is március-áprilisban kapják meg bankjuktól az elszámolásról szóló levelet. A forintosítás rájuk nem vonatkozik, de az elszámolás igen. Akinek hátraléka van, annak nem fog azonnal csökkenni a törlesztője, mert először a hátralékot kell rendezni. A devizaalapú autóhitelesek és a gépjárműlízinges ügyfelek is március-áprilisban kapják meg az elszámolásról az értesítő leveleket. Az egyik legnagyobb autóhitelekkel és gépjárműlízinggel foglakozó pénzintézet, a Merkantil Bank is több ezer elszámoló levelet fog kiküldeni ügyfeleinek március-áprilisban, közölte a bank.

Közélet:
Hitel   
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.12. 11:52

Eltörölték a kényszerértékesítési kvótát a hitelintézetek számára, a bankszövetség viszont azt javasolta, fél évig még tartsák magukat a piaci szereplők a korábbi limitekhez. A bankok egyébként a korábbi kvótákat sem használták ki, nagyon kevés ingatlant tudnak elárverezni.

 

Az év elején megszűnt a kényszerértékesítési kvóta a bankok számára, vagyis a bankok, ha ezt akarják, elvileg a bedőlt hitelek mögött álló 115 ezer ingatlan mindegyikét elárvereztethetik. Ennek korábban a kvóta gátat szabott, a 2011 utolsó negyedévében életbe léptetett intézkedés meghatározta a negyedévente elárvereztethető lakások arányát.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.02. 10:42

 

Nem tetszik a bankszövetségnek a kormány devizahiteles mentőcsomagja, méltánytalannak tartja, hogy kollektív bűnösséget hirdet a bankok felett, és politikai indíttatásból általános jogelveket rúg fel.
 

Méltánytalannak tartja a Magyar Bankszövetség a kormány törvényjavaslatát a devizahiteles probléma rendezésére - derült ki a Magyar Bankszövetség keddi sajtótájékoztatóján. A kormány pénteken nyújtotta be a törvényjavaslatot, melyben a devizahiteles mentőcsomag első elemeit vázolja fel (szeptemberben ezt még két további, konkrétabb javaslat követheti).

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 20:11

Olvasónk ugyan nem akarta elhinni, de ez valóban így van. A fenti kérdésnek jártam utána és a válasz egyértelműen IGEN. És ez nem teganp óta, hanem ha jól tudom, akkor már háromnegyed éve így van. Ezzel kapcsolatban találtam egy magyarázó cikket, mely közérthető, ebből idézek: 

A tranzakciós adó nagyon összekavarta a pénzváltók piacát.

A nagy betűkkel meghirdetett váltási árfolyam alapján már nem könnyű megtalálni a legolcsóbb váltási lehetőséget.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.04. 22:51

A pénzintézetek egymás után jelentik be terheik továbbhárítását - írja a Népszabadság. A bankok a havi kétszeri, maximum 150 ezer forint összegű díjmentes készpénzfelvétel, valamint a kártyás vásárlások után fizetendő bankközi díjak egységesítése és csökkentése miatt emelnek a szolgáltatások tarifáin - derül ki a nol.hu összesítéséből. Előbbire ugyan nem hivatkozhatnak a bankok, mivel az erről szóló jogszabály kifejezetten tiltja, hogy a „pénzügyi rezsicsökkentés” okozta – becslések szerint akár az évi 40 milliárd forintot is elérő – tehernövekedést továbbhárítsák ügyfeleikre, a pénzintézetek azonban így is bőven találnak okot a díjemelésre.
 

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 13:27

Kedves, figyelmes olvasónk küldte el nekünk az itt látható és le is tölthető ingyenes készpénz felvételhez szóló adatlapot annak érdekében, hogy ne  kelljen a bankban sorban állni. Katt a címre

Közélet:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.02. 11:26

A havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget igénylőknek december elsejétől nyílik módjuk arra, hogy nyilatkozzanak a bankoknál, legkorábban februárban lehet majd élni a lehetőséggel. A nyilatkozat tartalmát kormányrendelet határozza meg, amely a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg. A rendelet felsorolja, hogy a bankszámla tulajdonosának milyen adatokat kell megadnia ahhoz, hogy - csak egy - számlájáról a havi két készpénzfelvétel, legfeljebb 150 ezer forintig ingyenes legyen, egyben tartalmazza mellékletében a kitöltendő űrlapot is.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok