Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bank"
1234Következő >>

veroniq - 2017.05.03. 11:16

 

A régi – 2016 előtt kibocsátott – 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel még három hónapig, 2017. július 31-ig fizethetünk a készpénzes vásárlásaink során, ugyanis július végén a Magyar Nemzeti Bank bevonja a forgalomból azokat.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.19. 18:30

A Raiffeisen Bank közzétette, hogy melyik bankfiókjait zárja be első körben.

Mint az már ismert, jelentős átalakításról döntött a Raiffeisen, melynek nyomán 45 fiókot bezárnak és alkalmazotti létszámát 15 százalékkal csökkentik. A bank vezetői az átalakítások bejelentésekor ugyanakkor hangsúlyozták: maradni kívánnak Magyarországon.

Kapcsolódó:
45 fiókot zár be a Raiffeisen

A kozzetetelek.hu-n most közzétették azt a listát is, melyen az elsőként bezárásra kerülő fiókok szerepelnek.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 18:58


A Monori Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat az
ellen a férfi ellen, aki fegyverrel három hónap alatt öt Pest megyei takarékszövetkezetet
rabolt ki vagy próbált kirabolni. Volt, amelyiket kétszer is.

 

A vádlott 2013 májusában Budaörsön kifigyelte, hogy egy takarékszövetkezet épületében a
reggeli órákban éppen nem volt ügyfél. Belépett a pénzintézetbe, ahol egy maroklőfegyverhez
megtévesztésig hasonló tárgyat fogott a pénztárosra, átadott egy papírtáskát és hangosan,
többször felszólította, hogy minden pénzt tegyen bele. 

Közbiztonság:
Bank   
Rablás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.04. 12:40

 Rovatunkat a KLB könyvelőiroda támogatja.

 

 A devizaalapú autóhitelesek és gépjárműlízingesek is március-áprilisban kapják meg bankjuktól az elszámolásról szóló levelet. A forintosítás rájuk nem vonatkozik, de az elszámolás igen. Akinek hátraléka van, annak nem fog azonnal csökkenni a törlesztője, mert először a hátralékot kell rendezni. A devizaalapú autóhitelesek és a gépjárműlízinges ügyfelek is március-áprilisban kapják meg az elszámolásról az értesítő leveleket. Az egyik legnagyobb autóhitelekkel és gépjárműlízinggel foglakozó pénzintézet, a Merkantil Bank is több ezer elszámoló levelet fog kiküldeni ügyfeleinek március-áprilisban, közölte a bank.

Közélet:
Hitel   
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.12. 11:52

Eltörölték a kényszerértékesítési kvótát a hitelintézetek számára, a bankszövetség viszont azt javasolta, fél évig még tartsák magukat a piaci szereplők a korábbi limitekhez. A bankok egyébként a korábbi kvótákat sem használták ki, nagyon kevés ingatlant tudnak elárverezni.

 

Az év elején megszűnt a kényszerértékesítési kvóta a bankok számára, vagyis a bankok, ha ezt akarják, elvileg a bedőlt hitelek mögött álló 115 ezer ingatlan mindegyikét elárvereztethetik. Ennek korábban a kvóta gátat szabott, a 2011 utolsó negyedévében életbe léptetett intézkedés meghatározta a negyedévente elárvereztethető lakások arányát.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.02. 10:42

 

Nem tetszik a bankszövetségnek a kormány devizahiteles mentőcsomagja, méltánytalannak tartja, hogy kollektív bűnösséget hirdet a bankok felett, és politikai indíttatásból általános jogelveket rúg fel.
 

Méltánytalannak tartja a Magyar Bankszövetség a kormány törvényjavaslatát a devizahiteles probléma rendezésére - derült ki a Magyar Bankszövetség keddi sajtótájékoztatóján. A kormány pénteken nyújtotta be a törvényjavaslatot, melyben a devizahiteles mentőcsomag első elemeit vázolja fel (szeptemberben ezt még két további, konkrétabb javaslat követheti).

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 20:11

Olvasónk ugyan nem akarta elhinni, de ez valóban így van. A fenti kérdésnek jártam utána és a válasz egyértelműen IGEN. És ez nem teganp óta, hanem ha jól tudom, akkor már háromnegyed éve így van. Ezzel kapcsolatban találtam egy magyarázó cikket, mely közérthető, ebből idézek: 

A tranzakciós adó nagyon összekavarta a pénzváltók piacát.

A nagy betűkkel meghirdetett váltási árfolyam alapján már nem könnyű megtalálni a legolcsóbb váltási lehetőséget.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.04. 22:51

A pénzintézetek egymás után jelentik be terheik továbbhárítását - írja a Népszabadság. A bankok a havi kétszeri, maximum 150 ezer forint összegű díjmentes készpénzfelvétel, valamint a kártyás vásárlások után fizetendő bankközi díjak egységesítése és csökkentése miatt emelnek a szolgáltatások tarifáin - derül ki a nol.hu összesítéséből. Előbbire ugyan nem hivatkozhatnak a bankok, mivel az erről szóló jogszabály kifejezetten tiltja, hogy a „pénzügyi rezsicsökkentés” okozta – becslések szerint akár az évi 40 milliárd forintot is elérő – tehernövekedést továbbhárítsák ügyfeleikre, a pénzintézetek azonban így is bőven találnak okot a díjemelésre.
 

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 13:27

Kedves, figyelmes olvasónk küldte el nekünk az itt látható és le is tölthető ingyenes készpénz felvételhez szóló adatlapot annak érdekében, hogy ne  kelljen a bankban sorban állni. Katt a címre

Közélet:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.02. 11:26

A havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget igénylőknek december elsejétől nyílik módjuk arra, hogy nyilatkozzanak a bankoknál, legkorábban februárban lehet majd élni a lehetőséggel. A nyilatkozat tartalmát kormányrendelet határozza meg, amely a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg. A rendelet felsorolja, hogy a bankszámla tulajdonosának milyen adatokat kell megadnia ahhoz, hogy - csak egy - számlájáról a havi két készpénzfelvétel, legfeljebb 150 ezer forintig ingyenes legyen, egyben tartalmazza mellékletében a kitöltendő űrlapot is.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok