Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6164, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hitel"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.06.12. 09:13

 

Pezseg Önben a tettrekészség, és szeretne nagyszerű, életreszóló élményekre, értékes tapasztalatokra szert tenni a nyár folyamán, azonban egy váratlan, átmeneti anyagi akadály gördült az útjába?


Nem kell feladnia a reményt előzetes terveinek életbe léptetése kapcsán, hiszen számos szóba jöhető megoldás állhat be az életébe. Egyike ezen lehetőségeknek, amely az Ön elvárásainak is megfelelhet, talán éppen a személyi kölcsön képében lép színre.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.30. 11:41

 

 A lakáshitel felvételekor nagyon sokan a hosszabb futamidő mellett döntenek, hiszen így a havonta visszafizetendő összeg sokkal kevesebb, mint ha rövidebb távra vennénk fel a hitelt. Ezekben a helyzetekben azonban érdemes alaposan átgondolni döntésünket és több bank ajánlatát is átolvasni.

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.19. 13:56

/ Ha önnek is van konkrét története, kérem írja meg nekünk, anonim módon közzétesszük! Ön mennyire elégedett azzal, amit visszakap bankjától? /
Két hete folyamatosan érkeznek a banki devizahiteles elszámolási értesítők az ügyfeleknek. Meglepően sokan elégedettek a nekik visszajáró összeggel és a még élő szerződéses ügyfelek is örülnek a törlesztőrészletek csökkenésének. De miért pont ennyit kapnak vissza az adósok?

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.04. 12:40

 Rovatunkat a KLB könyvelőiroda támogatja.

 

 A devizaalapú autóhitelesek és gépjárműlízingesek is március-áprilisban kapják meg bankjuktól az elszámolásról szóló levelet. A forintosítás rájuk nem vonatkozik, de az elszámolás igen. Akinek hátraléka van, annak nem fog azonnal csökkenni a törlesztője, mert először a hátralékot kell rendezni. A devizaalapú autóhitelesek és a gépjárműlízinges ügyfelek is március-áprilisban kapják meg az elszámolásról az értesítő leveleket. Az egyik legnagyobb autóhitelekkel és gépjárműlízinggel foglakozó pénzintézet, a Merkantil Bank is több ezer elszámoló levelet fog kiküldeni ügyfeleinek március-áprilisban, közölte a bank.

Közélet:
Hitel   
Bank   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.19. 13:50

 

 MNB: az ügyfelek hiteltípusuk és élethelyzetük szerinti leveleket kapnak az elszámolásokról 

 

(MTI) - A kereskedelmi bankok március elejétől április végéig küldik ki a devizahiteles ügyfeleknek az elszámolásokról a leveleiket, a devizahitelesek a hiteleik és az ehhez kötődő élethelyzetük négy alaptípusa alapján eltérő tartalmú levelet kapnak - hangzott el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti vezetőinek csütörtöki háttér tájékoztatóján.

    Windisch László, a jegybank alelnöke elmondta: az elszámolás és forintosítás csak a kereskedelmi bankok esetében mintegy 2,4 millió élő, illetve megszűnt fogyasztói hitel- és lízingszerződést érint, ebből 1,7 millió a forintalapú, 700 ezer a devizás szerződés.
    Az alelnök elmondta: az ügyfeleknek addig semmit nem kell tenniük, amíg meg nem kapják a banki elszámolásokról szóló leveleket. Ha gondjuk van, illetve nem értenek egyet az elszámolással, akkor a levél kézhezvételétől számított 30 napon belül panasszal élhetnek a bankjuknál - mondta Windisch László.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 15:05

Nem érvénytelenek a devizahitel szerződések csupán az árfolyamrés alkalmazása miatt az Európai Bíróság döntése alapján. Legalábbis egy konkrét ügyben, a magyar Kásler házaspár ügyében hozott luxemburgi határozatból ez derül ki.

A Kásler házaspár a magyar bíróságok előtt támadta meg frankhitel-szerződését, mert a bank a törlesztőrészletet eladási, vagyis a drágább árfolyamon számolta ki. Az ügyben végül a Kúria fordult az Európai Bírósághoz, mely a mostani ítéletében vizsgálta, hogy tisztességtelen-e a hitelszerződésekben szereplő árfolyamrés.

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 21:58

A Blikk szerint: Dühös hitelesek között keresik a robbantót- A Blikk információi szerint a rendőrök kikérdezik azokat a devizahiteles személyeket, akik az elmúlt időszakban váltak fizetésképtelenné, vagy mostanában került behajtási szakaszba az ügyük. Olyan esetekről is bekérték a zsaruk az adatokat, amikor a bankfiókokban vita, vagy esetleg szélsőséges, agresszív szituáció történt. Nem kizárt ugyanis, hogy egy feldühödött devizahiteles állt bosszút a pénzintézeteken hétfő hajnalban.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.10. 08:25

A devizaadós szerint a hitelperek nem a polgári, hanem a büntetőbíróságra tartoznak. Kásler Árpád szerint az ügyben felelősségre kellene vonni Csányi Sándort, Polt Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont. A luxemburgi székhelyű Európai Bíróság egy magyar devizahitelpert tárgyalt csütörtökön. Az ítélkező fórum az úgynevezett Kásler-ügy részleteit tekintette át. Az európai eljárás előzménye, hogy Kásler Árpád és felesége devizahitelügyben tavaly jogerősen pert nyert a Szegedi Ítélőtáblán az OTP-vel szemben.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.23. 18:47

Akár az adósság 80 százalékát is elengedhetik a bankok a devizahiteleseknek - írja az azenpenzem.hu. Az adósság 66-80 százalékát is elengedheti a devizahiteleseknek némelyik bank – írja az azenpenzem.hu. A pénzügyi portál ezt egy olyan eset alapján közölte, melyben a pénzintézet a tartozás kétharmadát engedte el, és még az ingatlan eladásában is segít.

Gazdaság:
Hitel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.17. 11:19

A rendőrség elfogott egy bankkirakat betörésével fenyegetőző 44 éves férfit, akit terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A police.hu honlapon található közlemény szerint a férfi videó üzenetben és egy, a miniszterelnöknek írt levélben egy bankkirakat bezúzásával fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését.

Gazdaság:
Hitel   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön elmegy szavazni április 8-án?
   
 IGEN 
 Még nem tudom, lehet 
 NEM 
 Mert szavazás lesz? 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok