Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hitel"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.06.12. 09:13

 

Pezseg Önben a tettrekészség, és szeretne nagyszerű, életreszóló élményekre, értékes tapasztalatokra szert tenni a nyár folyamán, azonban egy váratlan, átmeneti anyagi akadály gördült az útjába?


Nem kell feladnia a reményt előzetes terveinek életbe léptetése kapcsán, hiszen számos szóba jöhető megoldás állhat be az életébe. Egyike ezen lehetőségeknek, amely az Ön elvárásainak is megfelelhet, talán éppen a személyi kölcsön képében lép színre.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.30. 11:41

 

 A lakáshitel felvételekor nagyon sokan a hosszabb futamidő mellett döntenek, hiszen így a havonta visszafizetendő összeg sokkal kevesebb, mint ha rövidebb távra vennénk fel a hitelt. Ezekben a helyzetekben azonban érdemes alaposan átgondolni döntésünket és több bank ajánlatát is átolvasni.

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.19. 13:56

/ Ha önnek is van konkrét története, kérem írja meg nekünk, anonim módon közzétesszük! Ön mennyire elégedett azzal, amit visszakap bankjától? /
Két hete folyamatosan érkeznek a banki devizahiteles elszámolási értesítők az ügyfeleknek. Meglepően sokan elégedettek a nekik visszajáró összeggel és a még élő szerződéses ügyfelek is örülnek a törlesztőrészletek csökkenésének. De miért pont ennyit kapnak vissza az adósok?

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.04. 12:40

 Rovatunkat a KLB könyvelőiroda támogatja.

 

 A devizaalapú autóhitelesek és gépjárműlízingesek is március-áprilisban kapják meg bankjuktól az elszámolásról szóló levelet. A forintosítás rájuk nem vonatkozik, de az elszámolás igen. Akinek hátraléka van, annak nem fog azonnal csökkenni a törlesztője, mert először a hátralékot kell rendezni. A devizaalapú autóhitelesek és a gépjárműlízinges ügyfelek is március-áprilisban kapják meg az elszámolásról az értesítő leveleket. Az egyik legnagyobb autóhitelekkel és gépjárműlízinggel foglakozó pénzintézet, a Merkantil Bank is több ezer elszámoló levelet fog kiküldeni ügyfeleinek március-áprilisban, közölte a bank.

Közélet:
Hitel   
Bank   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.19. 13:50

 

 MNB: az ügyfelek hiteltípusuk és élethelyzetük szerinti leveleket kapnak az elszámolásokról 

 

(MTI) - A kereskedelmi bankok március elejétől április végéig küldik ki a devizahiteles ügyfeleknek az elszámolásokról a leveleiket, a devizahitelesek a hiteleik és az ehhez kötődő élethelyzetük négy alaptípusa alapján eltérő tartalmú levelet kapnak - hangzott el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti vezetőinek csütörtöki háttér tájékoztatóján.

    Windisch László, a jegybank alelnöke elmondta: az elszámolás és forintosítás csak a kereskedelmi bankok esetében mintegy 2,4 millió élő, illetve megszűnt fogyasztói hitel- és lízingszerződést érint, ebből 1,7 millió a forintalapú, 700 ezer a devizás szerződés.
    Az alelnök elmondta: az ügyfeleknek addig semmit nem kell tenniük, amíg meg nem kapják a banki elszámolásokról szóló leveleket. Ha gondjuk van, illetve nem értenek egyet az elszámolással, akkor a levél kézhezvételétől számított 30 napon belül panasszal élhetnek a bankjuknál - mondta Windisch László.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 15:05

Nem érvénytelenek a devizahitel szerződések csupán az árfolyamrés alkalmazása miatt az Európai Bíróság döntése alapján. Legalábbis egy konkrét ügyben, a magyar Kásler házaspár ügyében hozott luxemburgi határozatból ez derül ki.

A Kásler házaspár a magyar bíróságok előtt támadta meg frankhitel-szerződését, mert a bank a törlesztőrészletet eladási, vagyis a drágább árfolyamon számolta ki. Az ügyben végül a Kúria fordult az Európai Bírósághoz, mely a mostani ítéletében vizsgálta, hogy tisztességtelen-e a hitelszerződésekben szereplő árfolyamrés.

Gazdaság:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 21:58

A Blikk szerint: Dühös hitelesek között keresik a robbantót- A Blikk információi szerint a rendőrök kikérdezik azokat a devizahiteles személyeket, akik az elmúlt időszakban váltak fizetésképtelenné, vagy mostanában került behajtási szakaszba az ügyük. Olyan esetekről is bekérték a zsaruk az adatokat, amikor a bankfiókokban vita, vagy esetleg szélsőséges, agresszív szituáció történt. Nem kizárt ugyanis, hogy egy feldühödött devizahiteles állt bosszút a pénzintézeteken hétfő hajnalban.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.10. 08:25

A devizaadós szerint a hitelperek nem a polgári, hanem a büntetőbíróságra tartoznak. Kásler Árpád szerint az ügyben felelősségre kellene vonni Csányi Sándort, Polt Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont. A luxemburgi székhelyű Európai Bíróság egy magyar devizahitelpert tárgyalt csütörtökön. Az ítélkező fórum az úgynevezett Kásler-ügy részleteit tekintette át. Az európai eljárás előzménye, hogy Kásler Árpád és felesége devizahitelügyben tavaly jogerősen pert nyert a Szegedi Ítélőtáblán az OTP-vel szemben.

Közélet:
Hitel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.23. 18:47

Akár az adósság 80 százalékát is elengedhetik a bankok a devizahiteleseknek - írja az azenpenzem.hu. Az adósság 66-80 százalékát is elengedheti a devizahiteleseknek némelyik bank – írja az azenpenzem.hu. A pénzügyi portál ezt egy olyan eset alapján közölte, melyben a pénzintézet a tartozás kétharmadát engedte el, és még az ingatlan eladásában is segít.

Gazdaság:
Hitel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.17. 11:19

A rendőrség elfogott egy bankkirakat betörésével fenyegetőző 44 éves férfit, akit terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A police.hu honlapon található közlemény szerint a férfi videó üzenetben és egy, a miniszterelnöknek írt levélben egy bankkirakat bezúzásával fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését.

Gazdaság:
Hitel   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok