Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bank"
<< Előző1234Következő >>

admin - 2011.11.25. 11:05

A hitelminősítők kategóriái közül Magyarország a leminősítés után még mindig a lista közepén helyezkedik el. Igaz, a bóvli kategóriával átléptük a lélektani határt: utoljára 15 évvel ezelőtt voltunk ilyen helyzetben. Hogy pontosan milyen hatásai lesznek a leminősítésnek, az heteken belül dől el, több befektető ugyanis nem vehet bóvliországtól állampapírt vagy vállalati kötvényt. - írja a HVG

Gazdaság:
Hitel   
IMF   
FIDESZ   
Bank   
Bóvli   
 5 Hozzászólás    

admin - 2011.11.25. 00:46

Csütörtök éjjel a Moody's hitelminősítő a befektetésre már nem ajánlott Ba1 kategóriába sorolta le Magyarországot. A Moody's szerint egyre bizonytalanabb, hogy az ország képes-e teljesíteni középtávú céljait, a sok negatív tényező gyengíti a kormány pénzügyi erejét és csökkenti sokktűrő képességét. A forint gyengüléssel reagált az IMF-fel való együttműködési szándék múlt heti bejelentése után némileg meglepő hírre. - írja az index 

Gazdaság:
IMF   
Bank   
Bóvli   
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.18. 10:44

Olvasónk megmondta a frankót. Ha szeretné átváltani forintra a svájci frankos hitelét, akkor kezelési költség gyanánt több százezer forintot kéne egy összegben leperkálnia.- Mindannyian tudjuk, hogy ma Magyarországon a bankok adják a bankot. Azaz ők azok akik diktálják a feltételeket. 

Gazdaság:
Bank   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.30. 10:12

 ........

Van egy ország...

Mindezek ellenére azonban még mindig van egy ország Európában, ahol a politikai elit az elmúlt évek válságából sem tanulva gazdaságpolitikai zsákutcában folytatja tovább kalandozásait. Egy hely, ahol a politikusok továbbra is azt mantrázzák felelőtlenül, hogy a bankok jelentik minden probléma forrását és egy képzelt gazdasági honvédő háború részeként le kell győzni őket, ahelyett, hogy azok tőkéjének megerősítésére rohannának a közelgő eurókatasztrófa végső beállta előtt. Ahol még mindig komolyan azt gondolják: az ország javát szolgálja, ha tartósan a nemzetközi piaci folyamatokkal szembe menetelnek.

Gazdaság:
Abony   
Bank   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.11. 10:30

 A bankok holnaptól elmondják az ügyfeleknek azt, amit az állami otthonvédelmi programról tudnak, ám a tájékoztatás nem tud teljes körű lenni. Azt - mivel hiányzik az erről rendelkező jogszabály - nem tudni, hogy mi lesz a törlesztőkkel 2015 után.

 
A törvény szerint holnaptól igényelhető állami árfolyamvédő ernyő körül akadna még gondok. Lapunk kérdésére, hogy milyen felvilágosítást adhatnak a hitelintézetek a pénteken hozzájuk fordulóknak, a Budapest Banknál elmondták: az állami kezességvállalás díjazásáról, az ügyfélterhek maximális növekedéséről szóló jogszabályok hiányában a 2015-től alkalmazandó törlesztőrészlettel kapcsolatban biztosan nem tudnak tájékoztatást adni. Azt kénytelenek közölni, hogy az árfolyamrögzítést követően a gyűjtőszámlán felhalmozott egyenleg az annuitás szabályai szerint mekkora törlesztőrészletet eredményezne az eredeti jelzáloghitelen felül.
Gazdaság:
Abony   
Bank   
Hitel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.27. 10:37

 Ha a bíróság tisztességtelennek találja a hitelfeltételek módosításait, az ügyfél kárának megtérítésére kötelezi a bankot.  Nem csak a PSZÁF, hanem a bíróság is vizsgálja a bankok hitelezési gyakorlatát, miután a felügyelet arra készül, hogy immár az ötödik pénzintézetet perelje be úgynevezett közérdekű keresettel – mégpedig egyoldalú szerződésmódosítás miatt.


Gazdaság:
Bank   
Hitel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.03. 23:19:21

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ügyfélbejelentés alapján értesült arról: ismeretlenek olyan hamis üzeneteket terjesztenek egy nyilvános levelezőlistán, amely szerint az Európai Bizottság Magyarország ellen várható valamiféle intézkedése nyomán a kormányzat államosítani akarná a 2 millió forint feletti hazai bankbetéteket.

 

Citrom-díj:
Bank   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.21. 14:18:03

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ezidáig ismeretlen tettes ellen, aki 2011. március 18-án, a délutáni órákban egy Budapest, VIII., József körúti bankfiók előterében zsaroló levelet, valamint egy gyanús csomagot helyezett el. A csomagot a későbbiekben az élet és vagyonbiztonság megóvása végett az ORFK Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálata egy építési területen sikeresen megsemmisítette.

 
Közbiztonság:
Bank   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.26. 18:23:46

 T. Szerkesztőség!

 
Sokan kapunk ehhez hasonló reklám újságot.
 
Hol megy el a pénzem, nem az ablakon a BANK trükkös becsapásai által, és a hiszékenység csapdájában. Miért van a THM hisz az mutatja a teljes
hitel mutatót.
 
Számoljunk utána havi törlesztési összeg szor 60 hónap pont a duplája 100%,de erre rájön a bíztosítás, ami kötelező,de itt azt írja köthető. Nem igaz,a felvett összegért büntetésként visszafizethetsz 1 mill 51.980 Ft-ot.
 
Ki az a meggondolatlan aki így szeretné saját magát csapdába zárni,vagy ennyi pénzt adna ajándékba.Ugye nem akarsz a becsapottak áldozatává válni?
 
Az ábrázolt kép sajnos valóságos reklám.
 
Javaslom mivel neved szerepel, a reklámújságon daráld le, mert nem vagy saját magad ellensége. Az összegek ott vannak,csak szorozz.
 
Tisztelettel   TATU
 
/ Nagyításhoz kattanj a képre ! /
Citrom-díj:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.14. 13:20:57

 PSZÁF: Nem hárították ügyfeleikre a bankok a válságadó terheit

 

A pénzügyi felügyelet nem érzi magára vonatkozó kritikának, ha a KEHI is vizsgálódhat majd a magán-nyugdíjpénztáraknál 

 

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) nem veszi saját ténykedése kritikájának, ha a jövőben a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) is vizsgálódhat a magán-nyugdíjpénztáraknál – nyilatkozta Binder István, a PSZÁF szóvivője a Duna Televízió Közbeszéd című műsorának csütörtök este. Binder szerint a KEHI-t helyzetbe hozó javaslat nem szól a banktitok korlátlan feloldásáról. A fogyasztóvédők viszont szerinte megalapozatlanul állítják, hogy a bankok áthárítanák ügyfeleikre a válságadót – ilyesmi eddig biztosan nem történt a PSZÁF tanulmánya szerint.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok