Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bank"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2013.11.12. 13:08

Nem mindennapos, szomorú történet következik. A nagyon pórul járt, egészségügyben áldozatkészen dolgozó csemői anyáé. Sosem vett fel hitelt arra, ami miatt most a háza, autója, vagyona, fizetése, és ezzel az egész élete forog kockán. Nem akarja elhinni, hogy ez vele megtörténhetett. Hitt és bízott az igazságszolgáltatásban, ma már nem képes rá. Kimondta a bíróság, hogy odahamisították a nevét egy hitelhez való kezességvállalási nyilatkozatra. Ehhez még szakértőt sem kellett kirendelni, annyira hamis volt a szignó. Ennek ellenére, a bank fenyegeti, már korábban végrehajtás folyt fizetése ellen, vontak a kenyérre valóból rendesen. Aztán, amíg tartott a per, ezt felfüggesztették, de annak a réme fenyeget, hogy ismét elölről kezdődik minden.

Citrom-díj:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.31. 11:44

A itt láhtaó videót kedves Olvasónk ajánlotta szerkesztőségünk figyelmébe,a  deviza hitelekről szól. Egy biztos, valami történni fog, sok- sok szerződés lehet érvénytelen. A bankoknak kell bizonyítaniuk, hogy nem semmis a szerződés. Nem lehet tudni, hogy mennyi költsége lesz ezzel a bankoknak. Lehet, hogy elengedik, vagy mérséklik az árfolyamkülönbözetből adódó veszteségeket. Minderről a kormány dönt majd soros ülésén.

Gazdaság:
Bank   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.27. 12:12

 

A bankok által megkárosított devizahitelesek érdekében álló közérdekű kereset mielőbbi benyújtását várja el a kormánytól a Magyar Szociális Fórum (MSZF). A lépés nem kerülhető meg a pénzügyi biztosi hivatal puszta létrehozásával, hiszen Doubravszky György biztosnak nincs döntési joga közérdekű kereset indítására. Ha akart volna, a kormány már régen benyújthatott volna közérdekű keresetet a bankok ellen, pénzügyi biztosi intézmény nélkül is – áll az MSZF csütörtökön kiadott közleményében.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.11.05. 17:48

Ma a postán jártam. Nagyon siettem haza vidékről, hogy fel tudjam adni a leveleimet, de amikor a posta melletti parkolóban leálltam, akkor döbbentem rá, hogy egy fillér készpénzem sem maradt, a korábbi vásárlás után. 

Különvélemény:
posta   
Bank   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.10. 10:30

Nem lehet kérdéses, nekünk is meg kell fizetni a tranzakciós adó jelentős részét. A bankok elmúlt évekbeli helyzetéből kiindulva biztosan nem tudják teljes egészében benyelni a 2013-tól esedékes pénzügyi tranzakciós adót (illetéket). Véleményünk szerint ennek is köze lehet az Unicredit Bank döntéséhez, miszerint több eddig ingyenes számlaszolgáltatás fizetőssé válik hétfőtől.

Gazdaság:
Bank   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.06.01. 20:29

 

Megdöbbentő hírt olvashattunk a www.hirado.hu oldalon, mely szerint az egyik nagy takarékszövetkezet csődbe került. 17.000 ember bánhatja a pénzét. Optimistaként csak remélhetjük, hogy egyedi esettel állunk szemben.

 

És ha nem? Félek. Mentsem a menthetőt? Hezitálok... Én döntöttem!  Majd az idő megmondja, hogy megalapozott volt-e az aggodalmam...

 

Íme a hír: http://www.hirado.hu/Hirek/2012/06/01/09/Bedolt_a_Soltvadkert_es_Videke_Takarekszovetkezet_.aspx

 

Forrás és kép : www.hirado.hu 

Gazdaság:
Bank   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.18. 11:16

"Szevasz Dondesz! A kis f...kalap azt hiszi, hogy csak úgy kiugorhat az egészből, majdcsak egyszer abbahagyja.." – ez olvasható ügyintézők levelezésében arról az ügyfélről, aki előtörleszteni akarta hitelét az egyik pénzügyi szolgáltatónál, de nem engedték neki. A levelet véletlenül megkapta az ügyfél is. Az ügy már a bíróságon van.

Citrom-díj:
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.15. 14:37

Mi történik, ha valakinek megváltozik a lakcíme, a neve, mert férjhez megy és eközben még az adott bankszámlája is megszűnt már, amire a Lakáskassza utalna? 

Citrom-díj:
Abony   
Bank   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.20. 19:58

HURRÁ!- Lassan megtanulunk nagyon apró dolgoknak is örvendezni.... OS- Üdvözöljük az NGM cáfolatát- Budapest, 2012. január 20., péntek (OS) - A Magyar Szocialista Párt örömmel értesült arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium ma cáfolta, hogy az állam elvenni készül a babakötvényeket a bankoktól – és a gyerekeinktől. 

Citrom-díj:
Bank   
Baba   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.19. 22:40

Mégiscsak van igazság a bankokkal szemben? Egy a minap született - sajnos még nem jogerős - ítélet szerint az OTP a devizahitelek kezelésével kapcsolatban - természetesen az ügyfelek kárára és a saját hasznára - tisztességtelenül járt el több pontban is. Konkrétan, devizában írta elő a számlákon, a devizehitel kezelési költségét, valamint az eladási árfolyamon fizettette meg, a vételi árfolyamon kihelyezett hitel a havi részleteit.

Gazdaság:
Bank   
OTP   
Hitel   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok