Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "posta"
123Következő >>

veroniq - 2020.03.21. 15:20

 

A koronavírus-járvány a postát is terheli, ezért aki teheti, csekkbefizetés helyett utaljon, hagyományos levél helyett írjon e-mailt, a webáruházakat pedig érdemes ellenőrizni rendelés előtt és használni a küldemények nyomon követését - ajánlja a postapiacot is felügyelő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Közélet:
posta   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2019.04.22. 18:24

Ahogyan lapunk azt már többször megírta, Abonyban a Posta kriminális, melyről NEM az ott dolgozó lelkes, szorgalmas munkatársak tehetnek, hanem a Magyar Posta, mely egyszerűen NEM fejleszt. 

Citrom-díj:
posta   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.18. 15:23

A törteli Posta akadálymentesítésével kapcsolatban kerestem meg a vállalat szóvivőjét, aki az alábbi levelet küldte el nekem, most változtatás nélkül közlöm:

Kedves Veronika!

Kérdése kapcsán a Magyar Posta válasz az alábbi:
A szolidaritás és a tolerancia fontos hagyományos értéke a postai kultúrának, ennek megfelelően a Magyar Posta Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fogyatékkal élők számára is egyenlő esélyű feltételeket biztosítson.

 

Közélet:
Törtel   
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.30. 12:12

 

A Magyar Posta az elmúlt két évben teljesen megújította pénzügyi portfólióját. Ennek köszönhetően Abony lakosai is igénybe vehetik a posta modern pénzügyi szolgáltatásait. Már igényelhető a Posta Személyi Kölcsön is, amely ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható, egyszerűen igényelhető, és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára is elérhető, hiszen nettó havi 100.000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.17. 11:11

 

A forgalmi adatok változásával indokolja a Magyar Posta Zrt. szóvivője azt, hogy csökken az egyes postahivatalokban a dolgozói létszám. Két olvasói levél kapcsán kerestük meg Apáti- Tóth Kata szóvivőt, aki szinte " postafordultával " válaszolt, részletesen, minden kérdésre választ adva. Levelét változtatás nélkül, teljes terjedelmében teszem közzé! Íme: " A Magyar Posta több mint 30 ezer fős létszámában éves szinten történő állományváltozás jelentős része természetes fogyás, azaz nem a munkáltató által önállóan kezdeményezett munkaviszony megszüntetés következménye.

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.15. 23:57

Mindannyian jól tudjuk, hogy szemmel láthatóan, naponta érezhetően kevesen vannak a postai dolgozók. Ennek ellenére nagyon úgy fest, hogy a Magyar Posta határozott lépésre szánta el magát, ami azt jelenti, hogy jelentős létszámleépítés várható július 1-től. Ezzel kapcsolatban valós olvasói levél formájában az első jelzést még múlt héten pénteken kaptam. Ekkor írtunk a Magyar Posta Zrt szóvivőjének, azaz június 12-én, a levelet az illetékes ezen a napon el is olvasta, erről az értesítést megkaptam. A mai nap éjfélig, azaz június 15-én hétfő éjfélig sajnos nem kaptam választ. Viszont egy olvasói levelet igen, melyből kétségbeesett jajj kiáltást vélek kiolvasni. Nagyon remélem, hogy a hallgatás az általam tisztelt, és igen kedvelt szóvivő asszony ....

Citrom-díj:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 10:35

 

Szegedtől Szombathelyig és Pécstől Miskolcig összesen 19 csekkbefizető terminált telepít a Magyar Posta, főleg Auchan hipermarketekhez, plázákba és pályaudvarokhoz, amelyeket februárban már használhatnak is az ügyfelek – számol be pénteki cikkében a Világgazdaság.
A fővárosban hét automata lesz – főleg plázákban, például a Mammutban, a Sugárban és a Corvinban, valamint a Nyugati pályaudvarnál –, de Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs és Szeged sem maradt le a listáról.

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:35

174

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.22. 16:39

 

Olvasónk megkönnyezte azt a tényt, hogy az abonyi ötös körzet postását, Nagy Zoltánt, 13 éves remek, kitartó munka után áthelyezték. Nem értik, miért volt erre szükség, hiszen nagyon szerették, naponta várták érkezését. Lapinformációink szerint egy kibővített, 600 házas körzetben kapott munkát Nagy Zoltán, akit visszavárnának a lakók. Nem értik, miért nem az ötös körzetet bővítették, ha már mindenképpen szükség volt a változtatásra.

 

A mostani postást is nagyon kedvelik, de ők megszerették, megszokták az elmúlt 13 évben postásukat és ragaszkodnának személyéhez. Magam is meghatódtam, mikor kedves Olvasónk sírva mesélte el, hogy Zoli már hozzájuk nem csenget be többé. Nagy Zoltán egyébként egy valódi postás dinasztia tagja, hiszen felesége is így dolgozik, és Ildikó nővére is nyugdíjazásáig hordta a küldeményeket szerte a városban. Az abonyiak szeretik, tisztelik, és becsülik őket.

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.22. 10:34

Sokunkat meglepett, hogy az abonyi posta bejáratánál az egyik postai alkalmazott álldogál, és sorszámokat osztogat. Sajnos ezek nem nyerőszelvények és nem is arról van szó, hogy valamiféle új, sorszámos rendszer bevezetését tervezik a városban. Csakis arról szól a történet lapinformációink szerint, hogy az egy ügyfélre jutó várakozási időre kíváncsi a Magyar Posta. Már csak e hét végéig tart az akció, utána elviszik innen a gépet.

Közélet:
posta   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok