Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "posta"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2014.03.07. 16:48

 

Olvasónk írja a következőt: " Nem tudom írt-e már neked valaki erről a gyönyörűséges Postai liftről. Ma gondoltam, hogy itt az alkalom. Kipróbálom, babakocsival voltam bent: -csengettem, rögtön jöttek is, de kinéztek, és látván, hogy babakocsival vagyok, kijött az ajtón az egyik alkalmazott, lejött a lépcsőn és közölte, hogy babakocsival nem lehet használni csak rokkant kocsival.

Citrom-díj:
posta   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.17. 21:55

Na, ez az, amiért az önkormányzatnak, akár a jegyzőnek vagy a polgármesternek írkálnia kellene a Magyar Postának. Ugyanis kritikán aluli az előtte lévő járda állapota, minősíthetetlen a minősége. Ez Abony szégyene. Egyik kisgyermekes anyuka ismerősöm is jelezte felém ezta  problémát. Csakis a pocsolyán keresztül lehet bejutni eme nemes helyre, vagy a főútra kell kimenni. Babakocsival ez különösen durva.

Közbiztonság:
posta   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 18:41

Liftet kapott az akadálymentesítés jegyében az abonyi Postahivatal. Sajnos a magas lépcsőt nem tudták onnan eltávolítani, de amennyiben reális igény mutatkozik rá, akkor az alkalmazottak lifttel felszállítják a kuncsaftokat az eladó térbe. Arról nincs információnk, hogy ez a beruházás mennyibe került. Sajnos a kerékpárok kultúrált elhelyezése még mindig nem megoldott az épület előtt. LŐVE

Közélet:
posta   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.31. 18:46

A tisztánlátás érdekében – már amennyiben lehet a következőkről ily módon szót ejteni – bocsátom előre emlékeimből azt a korabeli vélekedést: örülhet, aki a két legnagyobb állami cégnél dolgozhat. – MÁV, M. Kir. Posta. – Mindkettő konszolidált, nyugdíjas állással szolgált!  Az időtávlatban bekövetkezett mélyreható változások részletezésétől tekintsünk el. Bár azok külön-külön fontos momentumok, mégis csak napjainkban tapasztalható (vég)eredmény vizsgálódásunk oka.

Citrom-díj:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.29. 20:28

Ólvasónk írja " Légyszives tudakold már meg, hogy a nagyhatalmú /POSTA/ miért nincs nyitva az ünnepek után, úgy tudom, hogy 30.-án és 31.-én lesz nyitva ,biztositva igy kb.egyórás sorbanállást a csekkbefizetésnél. "
Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk az ötpontos kérdésért!

Közélet:
posta   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.05. 18:35

Végre megtörténik a csoda, ha minden igaz, akkor még ezen a héten lehetővé válik az akadálymentes behatolás is az abonyi Postahivatalba. Ez konkrétan az a hely, ahova a 16.000 lakos mindegyike bejár időnként, sőt vannak, akik hetente többször is. Korábban beszámoltunk róla, hogy a kismamák nem tudtak bejutni az épületbe és az idős emberek számára is gondot okoz a magas lépcsőkre való fellépés.

Közélet:
posta   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.30. 14:13

A Népszabadság szerint csendben "fogyókúrázik" a Magyar Posta, félezren kerülhetnek az utcára. A lap szombati számában megjelent cikk szerint a társaság a csoportos létszámcsökkentést elkerülendő kisebb, harminc fő alatti csoportokban küldi el dolgozóit. A Népszabadság úgy tudja, az állami vállalat sokuktól igyekszik közös megegyezéssel elválni, ezzel is elkerülve a bejelentési kényszert.

Gazdaság:
posta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.14. 21:32

Nyomkövetőt szerelnek a postásokra – értesült a Népszava. A Magyar Posta a döntést azzal indokolta, hogy a társaság legveszélyeztetettebb és legkiszolgáltatottabb munkavállalói a kézbesítők, ezért védelmükre technikai eszköz kell. A kézbesítők olyan riasztó és helymeghatározó eszközt kapnak, amellyel az esetleges támadást azonnal jelezhetik.

Citrom-díj:
posta   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2013.02.08. 17:26

Fontos ma az esélyenyenlőség biztosítása Magyarországon? Másodrangú polgárok a rokkantak és a kismamák? Költőiek ezek a kérdések... Európában, 2013-ban. Minap egy közösségi oldal, helyi vonatkozású bejegyzése késztetett arra, hogy  nyilvánosan is feltegyem ezeket a naívnak tűnő kérdéseket.

Citrom-díj:
Abony   
Rokkant   
Kismama   
posta   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.30. 00:40

Megtakarítást hozna a cégeknek a fehér csekk, a Magyar Posta pedig védeni tudná a piacát a sárga csekk konkurenciájával. A Népszabadság információi szerint az állami cég már az összes nagy szolgáltatót megkereste a fehér csekk ajánlatával. Nemcsak jelentősen megemeli a sárga csekkek díját a Magyar Posta jövőre, hanem egy új termék, a fehér csekk formájában konkurenciát is állít a bevétele 15-16 százalékát generáló készpénzátutalási megbízásnak - írja a Népszabadság. A lap információi szerint a posta erre 50-80 forint közötti ajánlatot adott, ami lényegesen kedvezőbb a sárga csekknél.

Gazdaság:
posta   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok