Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "favágás"
1

admin - 2015.03.05. 18:19

Képünk csak illusztráció.

 

 A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. József 18 éves tápiószőlősi, valamint P. István 53 éves, B. János 55 éves és N. Mihály 46 éves ceglédi lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. március 4-én 9 óra körüli időben bementek egy lakatlan, részben körbekerített ceglédi tanya területére és a magukkal vitt fűrésszel kivágtak egy tölgyfát és azt eltulajdonították. Ezen kívül elfűrészeltek egy akácfát is, melyet szintén eltulajdonítottak.

Közbiztonság:
favágás   
Lopás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 20:11

 

"A Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy az őszi és téli időjárás beköszönte előtt az eddigi évekhez hasonlóan ismét megjelenhetnek a házaló faárusok, akik tehergépkocsijukról látszólag kedvező áron kínálnak hasogatott tűzifát a lakosság számára, illetve felbukkannak azok a hirdetések, amelyekben olcsón kínálnak tűzifát megvételre. Minden évben előfordul, hogy valaki csalás áldozatává válik."

Közbiztonság:
falopás   
favágás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 10:52

Kedves Olvasónk szólt, hogy a mai napon, azaz február 10-én újabb fák kivágásához láttak neki Abonyban. Mint beszámoltunk róla, a Vasút úti nyárfasort a múlt hét végén kezdték el eltávolítani. Ezúttal a Nagy Temető fái következtek. Elképesztő magasságban dolgoznak a favágók, a darukar hossza 25 méter, tudtam meg a helyszínen dolgozó munkásoktól. Így aztán ebből következtethetünk a fák méretére, mintegy 30 méter magasan emelkednek az ég felé. Korukat nem ismerem, csak azt tudom, hogy nem szimpla gallyazásról van szó, az egészet kivágják.

Közélet:
favágás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 10:42:15

 

Elképedt olvasónk mesélte, hogy pénteken a piackapuban megállt egy platós teherautó, melyen vélhetően tüzelőnek való fa volt. Az autóról két férfi szállt le, akik bementek a piacra és ott leszólítgatták az idősebb és elesettebbnek tűnő embereket. Számukra fát kínáltak eladásra. A sofőr e közben az autóban maradt és várta, hogy sikerül-e áldozatokat találni a fára. Olvasónk nem érti a történteket és elmondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy hogyan mérik majd le a fát, ha valaki rendel a „ szajréból „.

 

Képünk csak illusztráció, forrás: www.szon.hu

Közbiztonság:
favágás   
Piac   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.26. 17:36:09

Március 26-án politikai pártok, civil szervezetek és önkéntesek tették rendbe az abonyi Nagyerdőt. Ennek az akciónak aktív részese volt az illetékes erdész, Kun László...

Közélet:
favágás   
 2 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.26. 17:32:02

 

Megcsináltuk!

Szóval, Figura új oldaláról mutatkozott be az elmúlt napokban. Történt ugyanis, hogy az idén tavasszal sikerült vásárolnom egy kiváló minőségű Stihl feliratú fűrészt,  amelybe nem igazán sikerült egyetlen használat után lelket lehelnem.

Lényegében szobadíszként funkcionált...:)

 

Figura jött. látott és megcsinálta! Látva a szakértelmét, rögtön meg is kértem, hogy egy favágási akcióban segítsen. Figura jött mászott, vágott és döntött. Konkrétan a gondjaira bízott fákat.

Nos, a szakszerű "magaslati" gallyazás engem meggyőzött arról, hogy jobb kezekbe nem is adhattam volna az "ügyet".

Nyehehe:
Figura   
favágás   
 9 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok