Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közélet"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Zsolti - 2011.03.10. 12:16:34

Nem született megállapodás Pest Megye Önkormányzata és a közétkeztetési szolgáltatásokat biztosító HunGast Kft. között. Az önkormányzati fenntartású intézményekben így továbbra is az elmúlt egy héten kialakult rendben, jellemzően helyben megrendelt, illetve helyi segítséggel biztosítják az érintettek ellátását.

 

 A 18 érintett közoktatási intézményben lényegében nem változott a helyzet a hét elejéhez képest. A meleg, illetve ahol ez nem lehetséges, a hideg élelem biztosítása megoldott. Az ellátás azonban nem teljes körű.

 

A szociális intézményeket is érintette a szolgáltatás felfüggesztése. A raktárkészlet erejéig, és a korábbitól elmaradó minőségben, de megoldott volt a közétkeztetés. Csütörtökön azonban már lesz olyan intézmény, ahol az iskolákhoz hasonló módon szervezi meg az önkormányzat az ellátottak közétkeztetését.

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.03.02. 15:07:07

Egyre többen csatlakoznak az ÁAK Zrt. közlekedésbiztonsági kampányához: cél a KRESZ módosítása

 

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. február elején indított közlekedésbiztonsági kampányához egyre több szakmai és civil szervezet csatlakozik. A szakemberek mind egyetértenek abban, hogy csökkenteni kell a leállósávon történő balesetek számát, amelyek a legtöbb esetben figyelmetlenségből és felelőtlenségből következnek be. Az ÁAK kezdeményezéséhez csatlakozott már többek között az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Magyar Autóklub, az Országos Mentőszolgálat, de a téma iránt magánszemélyek is aktívan érdeklődnek. Mindezek ellenére egy új, rendkívül veszélyes szokás kezd kialakulni a kamionsofőrök körében.

„Van Magyarországon 5 négyzetkilométernyi terület, ahol a túlélési esély mindössze 20 perc.” – Ezzel a társadalmi célú reklámmal vette kezdetét néhány héttel ezelőtt az ÁAK legújabb közlekedésbiztonsági kampánya. A társaság a riasztó számokkal a le

Közélet:
Közélet   
 2 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.27. 02:00:35

Farsangi képek a Pingvines óvodából ITT

Közélet:
Közélet   
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.27. 01:48:21

Képek a Somogyi iskolai farsangról: KATT

 

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.24. 18:43:51

Hatalmas szárnyalást mutatott az olaj árfolyama az utóbbi napokban, a pénteki értékéhez képest a Brent 13%-kal került feljebb a líbiai kitermelés kiesésről érkező hírek hatására. A hirtelen felfutás a magyar lakosság pénztárcáján is érezteti majd hatását, hiszen az olajár emelkedésével párhuzamosan az üzemanyagok tőzsdei jegyzésára is egyre nagyobb magasságokba kapaszkodik. Mivel a forint árfolyama sem erősödött érdemben a héten, a hazai fizetőeszközben mért üzemanyagok átlagára jelentős, 5% körüli emelkedést mutat. Pusztán ezek alapján azt valószínűsítjük, hogy a MOL jövő héten a piaci folyamatokra reagálva újabb jelentős, 5 forintos, vagy afeletti áremelést hajthat végre.

Közélet:
Közélet   
 3 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.21. 12:35:10

Átlagosan 25-30 percet késnek a vonatok a Budapest–Szolnok–Debrecen és a Budapest–Szolnok–Békéscsaba vasútvonalon, mivel Abony és Szolnok állomások között az egyik vágány fölött megsérült a felsővezeték - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.
Közélet:
Közélet   
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.14. 08:46:56

 

A Sportbálon elvesztettem a Casio tipusú órám 
ha esetleg akad egy becsületes megtaláló szeretném vissza kapni!!! 
Email: origiiii@freemail.hu
Közélet:
Közélet   
 3 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.03. 13:30:07

A DJ Szövetség sajtóközleménye a West Balkánban történt tragédiáról és a szórakozóhelyek szabályozásáról

A Magyar Lemezlovas Egyesület és tagjai már aznap este megrendülve értesültek a West Balkán nevű szórakozóhelyen, a Noise Night Life rendezvényen történt tragikus eseményekről. Ezúton is szeretnénk kifejezni részvétünket az áldozatok családjainak, hozzátartozóinak, a teljes magyarországi DJ-társadalom nevében.

A három lány halála rendkívül súlyos és felfoghatatlan esemény. Sajnálatos módon azonban nem tekinthető váratlannak, bármikor, számos helyszínen bekövetkezhetett volna hasonló tragédia.

Közélet:
Közélet   
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.02. 13:57:34

A Lila Méteráru bolt előtt (piac melletti üzletsor) kulcscsomót találtak.

Ha valakinek hiányzik, átveheti az említett Méteráru boltban!

Közélet:
Közélet   
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.01. 15:12:07

KULCSOKAT TALÁLTAK! A Városi Sportcsarnokba egy nessesert adott be egy meglaláló, melyben kulcsok vannak. Feltehetően, a kerékpártárolóban találta. Tulajdonosa átveheti a sportcsarnok portáján.

Közélet:
Közélet   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok