Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.06.27. 11:36

 

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy ismeretlen személy ma reggelre az ablakpárkányára tett egy három kulcsból álló kulcscsomót. Kérjük, hogy a jogos tulajdonos, aki szeretné visszakapni a számára nyilván nélkülözhetetlen kulcsokat, hívja a következő számot: 53/360-805

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:24

 

Olvasónk nagyon örül, mert végre eltüntette a szomszéd a dudvatengert udvaráról. Mindezt képpel illusztrált cikkünk megjelenését követően tette meg.  Ilyen volt: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:19

 

Kedves, fiatal Olvasónk írja, és azt gondolom, hogy igaza van... : " Szia! a COOP és az OTP közötti járdaszakaszon veszélyes sétálni. nem a járdával van probléma, hanem a bicajosokkal. csomóan ott tekernek. akkor sem a kerékpársáv van használva ha a járda tele van gyalogosokkal. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.22. 09:37

 

Ezt a képet ma reggel készítette kedves Olvasónk egy járgányról, melynek valóban nem itt lenne a helye.... Lehet, hogy tulajdonosa azt gondolja, hogy autóval érkezett.... Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.15. 19:02

 

Olvasónk a tettek mezejére lépett, mert a vasútállomást lehetetlen biztonságosan megközelíteni járda hiányában. Nagyon bízik abban, hogy a körzet képviselője segít. Ő nem más, mint az alpolgármesterasszony, Dévainé Kazinczy Sára. Ezt az alábbiakban elérhető dokumentumot beküldte neki, és a Műszaki Osztály vezetőjének is. Kíváncsian várjuk, hogy mi történik.... Reméljük, hogy nem semmi. Ez valóban vérlázító, Olvasónknak igaza van! LV

 

IDE kattintva olvasható a teljes beküldött dokumentum, melyért Olvasónknak szeretettel gratulálunk! Bár több ilyen tettre kész abonyi polgár lenne :)

Olvasónk:

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.15. 18:18Rovatunk támogatója a PURINA Takarmányáruház Abony- Olvasónk valami nagyon fura dolgot észlelt a kertjében. Először azzal hívott fel az egyik barátja, hogy lehet, hogy megint medve járt megint Abonyban, de ezúttal a bocsával. Kértem tőle fényképeket, mert nagyon kételkedtem a dologban.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.12. 09:52

 

Olvasónk elmondta, hogy egy szörnyű kátyú riogatja az abonyaikat a Vasút úton. Szerencsére hamarosan eltűnik, és megszűnik a balesetveszélyes állapot. A Magyar Közút Kommunikációs Osztályának munkatársa adott választ kérdéseimre, és az alábbi információkat küldte el számunkra: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.07. 12:56

 

Olvasónk: Jó napot mindenkinek, elegem van, hogy a fiatalok bedobálják hozzánk a szemetet meg előtünk eldobjàk,  meg az ablakot poénból zőrgetik. Beszéljen mindenki a gyerekével, hogy mi illik mi nem! A Ceglédi útról van szó. Köszönöm

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.01. 18:19

 

2018. május 31-én rendezték az abonyi Speciális Otthon immár kilencedik NYÍLT NAPJÁT. A szándék nem csak az volt, hogy a lakók családtagjainak, és a szakma képviselőinek bemutassák magukat, számot adjanak a munkájukról, hanem hogy az abonyi helyi lakosság is megismerhesse egészen közelről az intézmény életét, és több bizalommal, együttérzéssel viszonyuljon az otthonhoz és lakóihoz.


Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.29. 13:54

 

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, változtatás nélkül, teljes terjedelmében: Kedves Vera!

Azért fordulok most hozzád, hogy az alábbi levelemet kérlek, oszd meg a helyi lakossággal és a város vezetőivel, illetve képviselőivel. Ők is had' olvashassák el, hogy a Vasútállomás felé közlekedőknek (akik ingáznak a munkahelyük és a lakóhelyük között) mit kell megtapasztalniuk nap, mint nap és nem beszélve az ott lakók testi épségéről és nyugalmáról.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok